Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prekleti lažnivci za prevarante

prekleti lažnivci za prevarante

Smo oobičajna slovenska družina, imava 2 otroka, hišo, vsak svoj avto,vsega je ravno prav.

Mož ima službo ,kjer zaradi kontakta s strankami kar dosti potuje po Evropi.No, ne vsak mesec, ampak vseeno večkrat.

Prejšnji teden je imel tako pot na Rijeko ,trije dnevi.

Potem pa v petek udarec.Priletel je en sms,”da ne boš preveč verjela”  in sllike. Mojega in neke  ženske,očitno v restavraciji hotela,pprasec jo poljublja in objema. Meni je padla tema na oči.

Kdo ju je videl, ne vem, ne znam poiskat številke.

Vendar sem ,čeprav grozno ,grozno prizadeta hvaležna. Vsaj vem,pri čem sva. Prasec,prasec,prasec.

Ne upam mu povkazat ,ker ne vem, kako bi lahko odreagirala na njegovo laganje, lahko bi ga še ubila.

Pa ga ne bom. Moram premisliti.Moram se spraviti v red in prebaviti to sranje. Ampak to je konec.

Ti si pri vsem tem seveda popolnoma nedolžna. Tako čudovita in neponovljiva žena si bila, da se je od čiste sreče zatekel k drugi.

Če je konec, pa itak vse veš.Le čemu sprašuješ, krula provokatorska?

Kaj pa sem vprašala?

Odgovor na objavo uporabnika
morska deklica758, 08.07.2024 ob 15:35

Kaj pa sem vprašala?

Saj ti nihce ne verjame! 😲

Ni treba.Saj ga bom nogirala.Ob pravem času.

Nimam komu povedat,pač sem povedala tu.

Prav imaš, zelo dobro premisli … Najslabše je reagirat na prvo žogo. Tako da če si lahko tako skulirana, kot je  brati, boš tudi pametno rešila zadevo. Pa Bog ne daj poslušat kremenčke, kako si ti kriva.

Kaj pa, če je deepfake?

Prostaška, kakor si tukaj, si bila po vsej verjetnosti že od začetka v zakonu. Sploh se ne čudim, da je bil toliko na “službenih poteh”. Človek pač nekje najde toplino, če je ne doma.

Dobro premisli ga sooci in v kolikor ostanes potegni dolocene ukrepe.

A ni nekdo pisal o sezoni ločitev? Očitno to še kar traja.

A to boš pač izginila? Ko pride še domov in stopi na WC. Pač ni več tvoje zobne krtačke? A si to mislila? Kaj je bilo vprašanje?

Ja, prasec! Oguli mu še gate z riti. Vse mu vzami. Pa odvetnika angažiraj

A pred tem SMSom pa nisi ničesar posumila? Ponavadi, če pride tako daleč, je bilo že pred tem doma vse prej kot idila.

Hm, ne se preveč sekirat. Moških, ki ne bi bili ves čas v lovu za nečim svežim na jogiju- skorajda ni.

Najdi si mladega, lepega, dišečega in čvrstega ljubimca in se imej lepo z njim.

Ti si teslo

jaka tujina… Rijeka..

Je pa, tako, čim stopiš iz Rijeka v Opatijo se dogaja kurbarija.., to pa še iz juge časov…

New Report

Close