Prekmurje – hrana
mende, 10.01.2025 ob 12:23
Prosim, če se kdo spomni kakšne dobre gostilne v Prekmurju, ki bi jo z veseljem priporočil. Recimo kje v bližini Moravski toplic. Vem, da obstaja ena, kjer se menda mastno naješ za manjši denar, pa se ne spomnim imena. Fensi špensi me ne zanimajo. Hvala!
Kar doma ostani ! Taksnih revnih turistov ne sprejemamo .
Čebela_adela, 10.01.2025 ob 13:07
Marič v Sebeborcih
Oaza grill Mlajtinci
Kodila v Markišavcih
picerija raj v Gradu
Rajh v Bakovcih
Rotunda, Selo
ali je kaj od tega fensi šmensi po tvojem okusu ne vem, sem pa povsod zelo dobro jedla.
Pol jih je fensi špensi, drage, pa nič posebnega. Sem pa iz LJ, tako da sem naletel ravno na te, kaj bolj domačega pa še v desetih letih nisem našel.
tomaž762, 10.01.2025 ob 13:33
Predlagaš Rajha, ki ima nemogoče cene in povprečno hrano, pa Rotundo, ki je za vedno zaprla svoja vrata. Velika poznavalka, res.
Hja, ajde, recimo, da je kritika upravičena. Če pa ji že oponašaš nepoznavanje, bi človek pričakoval, da boš vsaj ti navedel ustrezne predloge. Pa nič od tebe. 🤷
Aja, sorry, sama tistih koncev ne poznam dovolj, tako da tudi mene zanima.
Preizkusil sem dve. Iz toplic pelješ V smer M.Sobota in na začetku vasi Martjanci zaviješ desno, pelješ po asfaltni sesti prispeš v vas Sebeborci. V začetku vasi, mislim, da je prva hiša na desni strani stoji gostišče Marič, z vrtom in dovoljšnjim parkirnim prostorom. Tudi peš se lahko odpravite ob potoku in ob poljih ampak nerodno za opisovanje. Druga dobra gostilna je Rajh Bakovci, z manj parkirnega prostora, priporočljiva je rezervacija.