Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prekomerno namalane in nadišavljene babe

Prekomerno namalane in nadišavljene babe

mogoče pa gre tako našpricana baba na sprehod v gozd. Tam se jo izogibajo klopi.

Hahahaha dobra.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

To ne bo res. Hudičevke so ponaavdi poročene. Svet je poln lolekov, ki komaj čakajo, da se podredijo.

Meni se zdi vrednota, da je ženska samska. Takoj pomislim: ta ima nekaj v glavi.

Kako pa to veš ?
Oziroma na podlagi česa takšen sklep ?

Jaz sicer nimam teh izkušenj.
Je pa tvoja trditev pristranska, ker poveličuješ ženske, kot da ste ženske pa sposobne globljih uvidov in s tem izberete boljšega moškega in ste zato manjkrat razočarane nad resničnim obrazom, ki ga moški pokaže čez nekaj časa resne veze.

Vsem je pomemben zunanji videz. Tudi tistim ženskam, ki si domišljajo, da vidijo v samo dno moške duše. 🙂
Z grdim moškim ne bo nobena živela, razen mogoče čistih sponzoruš. Tiste pa si bodo omislile ljubimca, ki jih bo vizualno privlačil.
Tudi, če bi bila tvoja trditev o tem, da ženske raje uporabljate svoje vizualne čare in s tem igrate neke angelčke, bi to pomenilo, da ste ženske bolj hinavske in pokvarjene kot moški, ki se toliko ne sprenevedamo, ampak vedno kažemo svoj pravi obraz. 🙂

To ne bo res. Hudičevke so ponaavdi poročene. Svet je poln lolekov, ki komaj čakajo, da se podredijo.

Meni se zdi vrednota, da je ženska samska. Takoj pomislim: ta ima nekaj v glavi.[/quote]
Ti spet sklepaš po sebi, da lahko sebe, kot samskega prepričuješ, da imaš ti nekaj v glavi. 🙂

Nobena ženska ni samska zato, ker ni namazana. Je pa marsikatera samska zaradi strupenega karakterja. :)[/quote]

Dejstvo je, da večina moških, tudi ti, deluje “površinsko”. Zato padate na lep izgled in osladne besede ter zaigrano nežnost žensk. Ko pa se vežete oziroma poročite, pa ste zgroženi nad hudičevko, ki je bila nekoč kot angel. :)) Po ločitvi vam celo preprečuje stike z otrokom ali pa se na krvavo spre zaradi premoženja. Kje je potem tista silna lepota in nežnost?

Kar se tiče prekomerno namalanih žensk, pa pri meni avtomatično izgubijo nekaj točk glede izgleda. Spominjajo me na novo fasado, ki je prekrila staro stavbo. Vsake toliko časa srečam kakšno naravno luštno žensko in si rečem, da ta je pa res srečnica, ki silne kozmetike ne potrebuje. Ni pa rečeno, da ta ista oseba ni pogosto pri kozmetičarki, kar je spet na nek način “umetno”.[/quote]

A ti pa ne padaš na izgled ali kako? A bi mela 250 kilskega tipa zašvicanega zato ker je tako sladek karakter?

Daj ne prbijaj no…. valda vsak pogleda izgled, tipi še 1x bolj ker smo tak tudi naravno gledano nareti!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

40+letniki so že postarani, obrabljeni. Tak ti potem izjavi, da je osebnost tista, ki naredi žensko privlačno. Pri 20ih, ko je tud sam boljše zgledal je bil pa vse videz. Ampak ne, oni so že prerastli takšen način razmišljenja, zdej ko so bolj zreli, izkušeni, pa ful gledajo na karakter, pamet, haha.

Robiji, Matjažkoti, mene že ne boste tkole nahecal 😉

Razen, če ima tudi ženska 120 kil in lepšega ne dobi, ker se ji lepši izognejo.

Pred nekaj časa sem poslušala zgodbo, ko je nek moški tožil žensko, da ga je posilila.
Menda je rekel, da ga zvečer neka lepotica zvabila v posteljo, zjutraj pa se je zbudil ob nagravžni babi.

Sej se tud 55 kilskim vegeterjancem izogibajo.

malo za hec in malo zares
What A Girl’s Makeup Means https://www.youtube.com/watch?v=GllzcaPXTeA

jst mam raje ženske ,ki dajo nekaj nase,na urejenost,so bolj samozavestne
isto se mi moški bolje počutimo če oblečemo ,obujemo kakšn original,firmo
verjetno pa tudi kdaj kiksnemo,z pretiravanjem :))

Meni se ne zdi nobena bolj samozavestna, s tono šminke in pudra. Kvečemu pomislim, da je nesamozavestna..

Pred nekaj časa sem poslušala zgodbo, ko je nek moški tožil žensko, da ga je posilila.
Menda je rekel, da ga zvečer neka lepotica zvabila v posteljo, zjutraj pa se je zbudil ob nagravžni babi.[/quote]
in katero je tozil?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj se vedno zapikujete v te ekstreme. Večina žensk nosi čisto normalen makeup, ki opravlja svojo primarno nalogo, torej poudari dele obraza, ki jih želimo poudariti.

Zdaj, za mlade deklice ne vem, verjetno samo malo preveč eksperimentirajo, ker je YT res poln bizarnih risanj pa faci, ampak saj se bodo naučile s časom kaj jim res najbolj pristoji.

Marko, res sem vesel tvoje replike, utrašil sem se že zate, ko te dolgo ni bilo.

Ja saj, v tem je ves keč. Folk, ki piše o pretiravanju, vidi res orto primerke, ki bodejo v oči. Taisti ljudje pa občudujejo bejbe, ki so pravtako orto namazane, samo da se to ne opazi. In potem pametujejo, kdaj je česa preveč.

Jst se tudi mažem. Vsak dan. Ne pretirano, ampak se. Tko. Se vidi, da sem namazana. (In dol mi visi kaj si o tem kdo misli). Parfuma zelo malo, ker mi močne vonjave povzročajo migreno. (Še posebej tuje). In še naprej se bom tako mazala, pa z leti ne bolj, kvečjemu manj, ker ne vem kaj mate to za ene probleme z leti. Jst sem ful vesela, da sem stara toliko kot sem. Pravzaprav že komaj čakam da bom stara bakica in se bom lahko oblekla v kostim, pa spodaj superge, pa me ne bo nben čudn gledal, ker bo vsak rekel: lej jo bako, noge jo bolijo, revma pa artritis, boga boga ….

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

V velemestih komot vidiš ženske, kako šibajo v supergah in kostimu na malco med službo.

V Ljubljani tega ne vidiš. Ker ne rabiš med malco prehodit par km. V Mb pa je možno vse, ker je visoka brezposelnost.

Ena od prednosti zrelih let je, da ti je dejansko vedno manj mar, kaj si kdo misli.
Probleme z leti ima pa predvsem ena, ki se drugače uradno razglaša še za mlado, frišno, lepo in napeto? No, pa par fantkov, ki jim je nad 22 že vse prestaro. Ostali se mi zdi, da več ali manj z razširjenimi rokami sprejemamo modrost, ki ti je mladost pač ne da.

ti bi kvečemu rada sprejela “modrosti dvoglavega zmaja”, pa vsem revežem taspodnji zmaj dušo spusti od strahu takoj (ali nazadnje), ko se slečeš 🙂

Ena od prednosti zrelih let je, da ti je dejansko vedno manj mar, kaj si kdo misli.
Probleme z leti ima pa predvsem ena, ki se drugače uradno razglaša še za mlado, frišno, lepo in napeto? No, pa par fantkov, ki jim je nad 22 že vse prestaro. Ostali se mi zdi, da več ali manj z razširjenimi rokami sprejemamo modrost, ki ti je mladost pač ne da.[/quote]

Aha. Ja,ja.

Probleme z leti ima pa predvsem ena, ki se drugače uradno razglaša še za mlado, frišno, lepo in napeto? No, pa par fantkov, ki jim je nad 22 že vse prestaro. Ostali se mi zdi, da več ali manj z razširjenimi rokami sprejemamo modrost, ki ti je mladost pač ne da.[/quote]

Aha. Ja,ja.[/quote]
To so njene lastne izkusnje kaj ces…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close