Prelepo jutro
Joj jaz sem tolk zaljubljena prav moram delit z vami 🙂
Vceraj sva prezivela prijetno popoldne, nato pa se lepsi vecer v prijetnem lokalu skupaj z njegovimi prijatelji. Ura se je ze blizala polnoci mi2 pa ze cel dan nic.. pocasi pod mizo zacutim njegovo roko na kolenu, pogledam ga v oči, s kotičkom očesa me osine in se nasmehne,vendar se vedno naprej sodeluje v zgoci debati kateri avto je boljsi … 🙂
Polozim svojo roko njemu na stegno, ga malo pobozam, ampak nocem da kdo od njegovih prijateljev opazi..
Ni bilo 5min ze sma se poslovila..
Ne vem kako je minila voznja domov ampak minila je hitro, prideva do postelje, se spogledava in cunje so ze frcale naokrog, naslednja stvar ki se je spominjam je bil njegov jezik na moj sc.. in njegovi prsti v moji.. jaz pa sem fafala kot nora. In tako dolgo dolgo casa.. zaspala sva kot ubita.
Zjutraj se zbudim, on je se spal. Sonce je sijalo skozi okno, ura malo do 6ih. Do faxa je se dalec, pomislim 😉
Privijem se k njemu, na pol sem ga zbudila, objame me cez hrbet in spet malo zadremava. Cez nekaj casa zacutim kako me objame z nogami.. obrnem se proti njemu in ga poljubim. Poboza me po trebuhu. To dremanje..objemanje traja skoraj 2 uri, dokler se oba pocasi ne prebudiva..
Obrnem se s hrbtom proti njemu, on me z obema rokama objame čez pas, njegova roka zaide malo nizje, oh joj, ze 2 uri sem cisto mokra. Podrgnem se vanj,trd je ko kamen. Nezno a odlocno ga primem in si ga porinem noter. Obcutek je bozanski, glavno nagnem nazaj njemu na vrat, on me stisne z rokami cez pas in pocasi nabija. Jaz sem mislla da bom kar umrla. Kasneje nadaljujeva v klasicnem polozaju, prislo nama je noroo
Pri zajtrku sva se gledala kot da se bova pojedla, nato pa sva se oba podala v nov delovni teden 🙂
Ne vem ce sem bila ze kdaj v zivljenju srecnejsa kot s tem fantom 🙂
LP