Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek preliv za lase-kje kupiti?

preliv za lase-kje kupiti?

Mene pa zanima, kje se da kupiti preliv za lase (ne barva)?

Jaz ga kupim v DM-u.

pa v drogerijah a ne?

A res? No, jaz sem ga že iskala, pa so me kar debelo gledali in mi ponujali barvo.
Kako se pa sploh imenuje ta preliv, ki ste ga našle in v kakšni škatli je, da bom znala zahtevati? Hvala.

Na oddelkih s šamponi, barvami in prelivi bi vsak trgovec moral poznati razliko, vprašaj, pa tam, ne tu na MON

Kaj pa se sme na MON-u? Ne smemo vprašat za informacijo, opravljat tudi ne, torej, kaj pa lahko? Prosim, naj nekdo že končno postavi pravila!
🙂

neži,

prelive boš dobila skoraj v vsaki štacuni pri barvah. Navadno imajo te barve razvrščene po trajnosti barve(so označene z različnimi nalepkami: modre, rdeče..). Prelive imaš take ki se izpirajo ali pa držijo ene 6 tednov (tako nekako). Jaz jih navadno nabavljam v DM ali pa v Muellerju.

O.K. Samo še zadnjič se oglasim. Pri nas ni ne DM, ne MUeller-ja. Kupujem pa V Mercatorju, v Sparu, Lidlu, Hoferju, privat drogerijah….vendar, če verjamete ali ne, povsod imajo (razen kane) le barve. Preliv sem zadnjič videla v Mercatorju že pred leti.
Se bom zapeljala do prestolnice in kupila 🙂

kolk si ti ena zlobna baba!!! Ne znaš štet do pet pa se norca delaš iz ljudi!

bor, bom šla na tečaj štetja. Take zadeve se vseeno dobijo v temu primernih trgovinah. Oprosti,če sem ti pokvarila dan.

Kuk dolgo pa drži preliv

New Report

Close