Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu premalo sexa

premalo sexa

za žensko?????….

haha…..da to velja za dede……..ampak….da ženska to čuti…tega pa ne razumem……

no punčke?

leta letijo - iščem stevardeso

mene še ni nihče do konca potešil, verjetno je kaj z mano narobe ne z dedcem
*-*
p.s.
nikol mi ni zadost

kot da bi sebe bral…upsssssssssss

haha……srce……a veš to……….čak mal se moram prizemljit..potem pa ti napišem……..kam?

ja pa dejta se kej zment….da bo mir…..

boš ubogala?

ženska tipa najdi, ne da žaluješ za unim izpred 10 let.

od tega bi bila tudi jaz bolj težko potešena. : )

vse zate dragi

Ida meni se preposti in se ti posvetim v nedogled.

FLOWER POWER SE VRAČA…

vedno znova : )

da niste do konca potešeni je kar prav:) kaj bi pa blo, če bi pr 25 rekla, to je bil pa sex mojega življenja, danes si me do konca potešil, ne rabim več sexa:))))))

drugič: v današnjih časih, ko so moški vedno bolj utrujeni(predvsem psihično, ker fizikalcev skoraj ni več, pa nisem še slišala, da gradbeni delavec nima želje do sexa, da pa se to pisarniškim možakarjem dogaja, pa sem že marsikdaj zasledila) torej, ženske imamo zgleda več stvari lahko v glavi, pa medtem, ko kuhamo rižoto, še mislimo, kako bi sexale….medtem ko moški možgani tega ne zmorejo in če revež dela do 18, potem mora po otroke in psa peljat ven, pa še časopis prebrat….kdaj mu gre še sex lahko sploh po glavi? Včasih so možakarji kako težko kmečko delo opravljali, pa so z lahkoto razmišljali….mater kako naša soseda drži ritko v luft ko pleje njivo:))))))9

tretjič: sexa pa denarja ni nikol preveč:))))

meni je vedno všeč če prihaja ženski v valovih- znova in znova in znova-alenka če ne bi bila carica bi ti rekel da si car-madona zdaj pa imam že take kot razo

me pa ni treba nič oponašat…ona že sama po sebi izzove tisto v dedu………

tak

Zelo dobro Mirela.Se pridružujem tvojim mislim.

New Report

Close