preminil dr. JANEZ DRNOVŠEK
Negativna zapuščina JD prebivalstvu Slovenije se je povsem skrila v njegovem medijskem čaščenju. In vendar je JD naredil katastrofalno škodo slovenskemu prebivalstvu in mlašim generacijam. Ana Jud opisuje to negativno zapuščino na svoji uradni spletni strani. Kot star sistematik in privrženec strnjenega povzemanja aktualne resnice o JD in sicer, si ne morem kaj, da ne bi tega pokazal tudi privržencem tega foruma. Naglavni in domala nepoznani grehi in medijsko prikazovanje pokojnega JD pa so gotovo tile:
—Še nekaj tednov nazaj so vas smešili kakor norčka, politika, ki se mu je zmešalo, danes vam pojejo hvalnice.
—Z obema vrlinama (vljudnostjo in zadržanostjo) nste sijajno prikrivali preračunljivost, brezčutno hladnost in splošno brezobzirnost do človeštva.
—Hvala, ker ste bankrotirali naš pokojninski sistem.
—Hvala, ker ste nam podaljšali delovno dobo in zvišali prispevke za pokojnine.
—Hvala, ker ste razsuli naš proračun.
—Dobili ste ga v plusu, pustili pa v minusu.
—In prisrčna hvala, ker ste vzpostavili monopole.
—In hvala, ker ste omogočili rdeče tajkune z aktivnim razsuvanjem pravne države.
—Z dvigom roke ste raztreščili dolgoletni trud in muke sodnega sistema.
—Ko ste delegitimirali sodstvo, ste nam pokazali resnično pravo pot: naj vsakdo vzame pravico v svoje roke.
—Nadzirali ste medije! Edino pravilno! Kajti le tako ste lahko tam ohranjali zdrave sile, ki so potem izvajale in naročale medijske umore.
—Seveda vemo, da so bili v vso vašo vladavino vpleteni tudi drugi: Gregor Golobič, Anton Rop, Milan M. Cvikl, Marijana Kanduti, Vika Potočnik, Jožef Školč in drugi.
—Danes nadaljujejo vaš ekonomski ksenofobizem, razvojno zaostajanje, glomazno državno regulacijo, konfiskacijske davke.
—Vedno ste le arbitrirali. V koristi tistih, ki so imeli medijsko moč in v škodo tistih, ki se niso mogli braniti.
—Le kako vam v demokraciji ne bi bili hvaležni za tovrstnost destruktivne politične dediščine?
—Na volitvah ste zmagovali samo zato, ker ste obljubljali, da ne boste ničesar naredili.
—O, če bi vi le vedeli, kako smo vam hvaležni, da bomo morali račune vaše dediščine plačevati tudi vsi, ki vas v resnici nikdar nismo volili!
—Razglašajo vas za velikana 21. stoletja, potem to po logičnih računicah pomeni, da so imele prav vse vzhodne države še večje velikane 21. stoletja.
no če vam ni že prav nič sveto in se kljub opozorilpm, da se ta tema pusti pri meru, oglašate tu, sami pametnjakoviči,mi prosim povejte, kdo od vas pozna Ano Jud in kdo od vas ve za katero osebo sploh gre.
saj verjamem, da boste določene stvari izbrskali na internetu, kar bom prav gotovo ugotovila, ker ne bo težko, zanima me koliko od vas jo pozna sedaj, brez pomoči interneta, ker napiše se lahko marsikaj.
kar se tiče nickov, sem pa opazila, da je to stalna praksa na tem forumu, ko nekdo na svoj post potrebuje pomoč jo podkrepi s postom in novim nickom, tako da….
ma dajte zaboga odprite temo o njegovem političnem življenju in tam debatirajte kaj je delal prav in kaj narobe.
uboge svete preproščine!!
Ana Jud je oseba, ki se je z visokimi ambicijami na področju novinarstva in mnogimi osebnimi frustracijami podala iz province v Ljubljano. Ampak visoke ambicije so premalo, mladost pa tudi ne izbistri pogleda.
Nicka nisem spremenil(a), sem le večplastna osebnost.
Ninej, ne prištevam se med svete preproščine,nimam pa toliko časa, volje in možnosti, da bi cele ure visel(a) na tem forumu. Janeza Drnovška pa se bom spominjal(a) z naklonjenostjo!!!
ja in zato ker ni uspela v novinarstvu, piše najbolj butaste knjige, ki jih ta Slovenija premore s katerimi zdravi svoje frustracije in se zaradi teških obtožb na sodiščih zagovarja. Saj ni važno, važno je samo to, da se o njej piše in bere (torej je medijska osebnost). Njen namen dosežen ,neglede na ceno, ki jo plačuje.
čakaj malo a si ti aniii ali Šijfon, jaz sem namreč ciljala na aniii in še najmanj nate, ja.
torej kaj je s to tvojo večplastnostjo??
http://www.anajud.eu/index.php?menuId=20&month=1&view=detail&contentId=172
Tukajle si lahko prebereš cel članek in potem veselo pokomentiraš, kaj je res in kaj ni.
Se oparvičujem, da ju enačim. Res ni isto. Ko je umrl Tito, je umrl predsednik države, ko je umrl Drnovšek, je umrl nekdanji predsednik.[/quote]
Točno.:)
Ko te že tako čevelj žuli, daj vprašaj raje svoje (RKC) zakaj so darovali mašo za bivšega predsednika.[/quote]
Če Te to zanima, boš moral(a) sam(a) vprašati, kajti jaz z njimi nimam ničesar, pa me, če Ti popravici pomev niti najmanj ne zanima. Zanima pa me, zakaj nekateri vsakogar, ki je drugačnega mnenja od vašega, takoj tlačite v eno politično stranko — eni v cerkveno, drugi pa h komunajzarjem. Eni pač ne pripadamo ne neim ne drugim, torej izražamo svoje mnenje, ne pa mnenje neke stranke.
pomota:)))), prebrala sem tole, pa mi je popolnoma dovolj, ja in začela sem brati tudi njeno knjigo, pa sem kaj kmalu odnehala, ker je polna sranja in laži, zaradi katerih ima kar nekaj dela s sodišči.Da mi ne bo kdorkoli očitav, da sem izjavila da je nikoli nisem brala, ne berem pa njenega bloga, ja.
ja brez jajc sem pa res, svojih, tistih s katerimi nekateri tako radi opletate in visijo izven telesa neodvisni od glave in možgan.
njenih izjav pa nikoakor ne bom komentirala,zakaj, zato ker so nizkotne, slaboumne in nevredne vsakega komentarja, sicer me ne bi motile, če ne bi bile napisane v tejle temi, ja.
pa tudi med levičarje se ne štejem, ja madonca to sem že parkat povedala.