Najdi forum

Splash Forum Politični čvek preminil dr. JANEZ DRNOVŠEK

preminil dr. JANEZ DRNOVŠEK

naj odgovorim s vprašanjem, in zakaj ne bi bil?

Zakaj je bil velik Človek mali človeček seveda ne more razumet 😉

Pravim, da ga osebno nisem poznal … Ti si ga?

Če taki ljudje, kot se kažeš s kvalitativno ravnjo odgovora, menijo, da je bil velik človek potem me navdaja rahla skepsa nad opevano trditvijo …

Pravim, da ga osebno nisem poznal … Ti si ga?[/quote]

sploh ni pomembno ali si ga osebno poznal ali ne, pomembno je kaj si misliš o njem po njegovih VIDNIH dejanjih, ki jih ni bilo malo.

priljubljen doma in po svetu je biti težko, če nisi VELIK človek.

poglej, ne mislim se spuščati v debate s teboj in tvoji skepsi, ker me niti najmanj ne zanima. Možno je samo troje, ali si ga imel rad (oziroma si ga spoštoval), verjel vanj in njegovo delo, ali ti je bilo vseeno zanj in te ni brigalo kaj počne, ali pa ga nisi maral. Torej odločiti se boš moral pa popolnoma sam.

verjetno pa si poslušal ljudi, ki so ga poznali in so bili tokom njegovega življna njegovi prijatelji ali pa sovražniki, vendar so si bili vsi edini, bil je velik politik, Državnik in predvsem velik človek, ki je pustil velik pečat in se vpisal v novejšo Slovensko zgodovino( pa verjetne ne samo Slovensko).
Koliko sem ga poznala ali pa tudi ne, je pa popolnoma moja stvar.

Sej če si mali, tako ali tako ne moreš omogočiti toliko kraje družbenega premoženja kot ga je on, tu je pa prekašal še palčka iz Murgl.

Vpisal se je tudi v zgodovino Darfurja, dokler mu ni sanje sesul Bush, ki ga sedaj seveda hvali kakšen državnik je bil. Ste pa res slepi! Niti enkrat samkrat nisem slišal iz njegovih ust, da bi se uprl tajkunski privatizaciji podjetij. To za mene ne more biti velik človek!!!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

quote ninej]
…poglej, ne mislim se spuščati v debate s teboj in tvoji skepsi, ker me niti najmanj ne zanima.

Kot kaže njegove pristaše zanima samo lasten jaz in krog ljudi … Drugi jih niti najmanj ne zanimajo … Zanimivo … Tudi to nekaj pove …

če imaš mnenje ga povej, provokacij je na tem forumu že itak preveč.

če bom preko foruma želela širiti krog poznanstev, bom pustila svoj kontakt ali pa te povabila na kavico.

odločitev je tvoja, ali boš povedal kaj pametnega ali pa boš ostal skeptičen, meni je res vseeno, pa ti naj bo še nevemkako zanimivo, res.:)))

“…kot se kažeš s kvalitativno ravnjo odgovora…” – komentar ni potreben 😉

foruma Big Brotherja nisi zamudila, čemu bi tega ? :)))))))

Helenca,Helenca . . . .

In ? A si hotel mogoče kaj povedat?

… vsekakor … izsek je zgovoren sam po sebi …

Osebno Drnovška nisem nikoli posebej čislala, vendar pa kljub vsemu mislim, da ni bil narodno tako škodljiv, kot ga prikazujejo nekateri, pa tudi ne tako brezmadežen svetnik, kot hočejo prikazati drugi. Resnica je tako kot pri vsakem človeku nekje vmes.Ana Jud pa, no ja, milo rečeno lovka na senzacije. Pogruntala je, kaj gre dobro v denar in to ljudem prodaja. Če ni verodostojnih “šokantnih” novic, pa resnico malce prikroji. Pomembno je, da pritegne pozornost.

No Adam, pa nam zaupaj, kdo je zate velik človek? Me prav zanima 😉

Napak frančišek.

Zakon o privatizaciji, ki je omogočil krajo družbenega premoženja je sprejela Peterletova vlada.

Zakonodajo so prilagodili med Drnovškovo vlado, ko se je zgodilo največ “prevzemov”, da so lahko nastali tajkuni.

o pajade,prav nič niso prilagajali zakonodaje, ker bolj prilagojena že ni mogla biti.

O pajade so jo…

no pa mi pokaži uradne liste o spremembi in dopolnitvi zakona o privatizaciji( ki bi poslapšala zakon oz. prilagajala), ej če mi gre pa kaj na živce, mi gre pa blebetanje na pamet in to zato ker je nekdo to rekel.

no čakam odgovor, datum sprememb in dopolnil ali link.

Zame je velik človek tisti, ki je sposoben dejanske, brezpogojne, zastonjske ljubezni … Tisti, ki je sposoben žrtve za dobrobit sočloveka …

Adam, nisem vrašala kakšen je zate velik človek, ampak kdo?

Tale

http://www.usbasket.com/player.asp?Cntry=USA&PlayerID=77346

je recimo kr velk.

Dr. Drnovšek bi rekel, da ste ljudje z nizkim zavedanjem. Pa zelo prav bi imel.

Zakaj? Mogoče zato ker se ne strinjamo ali ne sprejemamo njegovih puhlic. Še enkrat. Če bi v svojem življenju delal tako kot je hotel druge podučevati bi ga spoštoval tako pa je vse zlagano.

Zakaj? Mogoče zato ker se ne strinjamo ali ne sprejemamo njegovih puhlic. Še enkrat. Če bi v svojem življenju delal tako kot je hotel druge podučevati bi ga spoštoval tako pa je vse zlagano.[/quote]

boss – koliko si prav zares poznal njegovo delo, res me zanima, pa ne to rekla kazala, ampak dejansko in koliko si ga sploh poznal.

New Report

Close