Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Premium Marketing zaposlitev izkušnje?

Premium Marketing zaposlitev izkušnje?

Že kar nekaj časa iščem zaposlitev v štajerski regiji, ker imam nekaj znanja iz online marketinga sem že večkrat videla tako na borzi kot FB oglas od agencije Premium Marketing za zaposlitev – http://premiumcatalyst.com/zaposlitev.

Zanimivo mi je, da imajo vedno objavljeno za ista delovna mesta, nevem al tolko dosti rabijo, ali se menjujejo delavci? Ker te oglase gledam že od januarja…

Ima kdo izkušnje, ve kakšne so razmere v podjetju? Hvala!

Life is a beautifull thing.

Podvojena tema,…
Vaš link

Delal tam, o kakšni “zaposlitvi” lahko samo sanjaš. Vse preko podjemne ali kuverta in še to skoz neka zgovarjanja da ti lahko kje kaj manj da…in to pri 800 eur mesečno 😉

Pa še to bi reko ok, če bi vsaj kakšni odnosi bili…

V podjetju Premium Marketing, d. o. o., smo se odločili, da se s kratkim komentarjem odzovemo na določene netočnosti, ki so se pojavile na forumu medover.net.

V zadnjem letu se nam je obseg dela povečal za več 100 %, zato tudi vedno iščemo nove ljudi in pripravljamo razpise. Da smo utečeno in zanesljivo podjetje dokazuje več kot 200 projektov v zadnjem letu in pol. Zaradi obsežnih in številnih projektov pri nas zelo cenimo znanje in smo vedno pripravljeni sprejeti strokovnjake, ki imajo visoke cilje, uživajo v izzivih, so pripravljeni delati trdo in izkoristiti vse svoje potenciale, ki razmišljajo izven okvirjev in tako rešijo marsikatero na videz nerešljivo težavo. Veseli smo ljudi, ki s svojim inovativnim, profesionalnim pristopom obogatijo naše podjetje. Takšnim strokovnjakom smo po poskusni dobi z veseljem pripravljeni ponuditi zaposlitev za nedoločen čas in jim v nadalje nuditi dinamično in ambiciozno delovno okolje, ki je polno izzivov in jim omogoča tako osebnostni kot profesionalni razvoj.

Še enkrat želimo poudariti, da zaradi zahtevnih in številnih projektov, s katerimi se vsakodnevno srečujemo, najbolj cenimo pri zaposlenih ZNANJE. Hvala za vaše razumevanje,

Premium Marketing, d. o. o.

Obseg dela se že morda povečuje, kader pa ne in prtiski na kader se večajo.
Za uradno zaposlitev in vse dodatke, ki ti pripadajo pa tak lahko samo sanjaš. Ali pa ob najboljši možnosti zaposlitev za minimalca ostalo pa …

Pač še ena firma, ki dela s “kuverto”.

Ah o tem PM-ju se zadnje čase veliko bere po FB-ju in povsod … in strinjam se z nekom, ki je že povedal, da pač preden se zaposliš nekje, preveri, kdo so ljudje za podjetjem.

Res ni tako težko, vsi podatki so javni na Ajepsu in če looknemo v podjetje Premium Marketing d.o.o., vidimo, da sta lastnika Žamut Milena in Žamut Primož (je tudi direktor). Vrjetno zakonca.

Če oba imena vpišemo v Google, dobimo med zadetki tudi podjetje Ambasada Zdravja d.o.o., ki je sicer v stečaju in ima še blokirano spletno stran zaradi Finančne uprave RS – very suspicious in tudi tukaj je bila 100% lastnica podjetja Milena. To mi smrdi bo malo bolj zakompliciranem ozadju …

Iskreno, sam v takem podjetju (ali s takšnimi ljudmi) ne bi delal, odločitev pa je od vsakega posameznika.

Tukaj si preprosto ne želite delati! Imajo registriranih več podjetij, denar se (pre)nakazuje iz računa na račun, zmeraj kakšne blokade, finančna inšpekcija, blokade spletnih strani iz strani informacijske pooblaščenke. O zaposlitveni pogodbi lahko le sanjate, tukaj govorim o resničnem delu na črno, gre za hudo obliko prekarnega dela. Gre za temne in zaklenjene prostore, brez zraka, brez oken, celoten prostor je pod video-nadzorom, tudi mikrofoni. To ni marketinška agencija, ampak tovarna. Prodaja se na stotine prehranskih dopolnil, nekatere tudi prepovedane.

Primer:
https://www.zurnal24.si/zdravje/aktualno/pozor-ne-kupujte-tega-izdelka-303996
in še njihov produkt:
https://cbdmazilo.si/
ali
https://ambasadazdravja.si/cbd-mazilo-5-250ml-darilo-bio-caj-konopljinih-cvetov.html

Glavno podjetje je registrirano zunaj EU območja (premium marketing je le krinka), izdelki pa se prodajajo v Sloveniji. Zato jim nihče nič ne more. Ne vem zakaj takšno podjetje brez problema deluje še naprej 🙁

Za delo tukaj so priporočeni mlajši študenti, da se jih lahko še dodatno izkorišča. Da ne govorim o neverjetnem mobingu na delovnem mestu. Nadrejeni tukaj so preprosto za umobolnico. Vendar se nimaš nikomur pritožiti, ker čez dva meseca ugotoviš, da sploh nimaš veljavne pogodbe. Na tej točki se začnejo tudi grožnje in seveda neplačila.

In še njihov popoln slogan: idivpm

Pred nekaj meseci tudi sam bil na razgovoru in preizkušnji pri njih. Tisti, ki me je sprejel, mi je že v štartu povedal, da so pred kratkim zamenjali skoraj celotni kader in da so pri določenih stvareh pač neizprosni- da delovna mesta pri njih dobijo samo najboljši. Pisarne so podobne kletnim prostorom- ves čas pod ključem, utesnjene, temne in pod video nadzorom. Zakaj le? Direktor in tisti, ki je pod njim pa sta “pametna” bolj kot vsi doktorji in znanstveniki skupaj. Po končanih telefonskih klicih s strankami pa so na plano prihajale kletvice in žaljivke v najhujši obliki. Tako zelo mi je bilo žal za ljudi, ki so dejansko privolili v sodelovanje z njimi. Obstaja namreč veliko podobnih agencij, kjer tako vodilni, kot tudi zaposleni svoje delo z veseljem in temeljito opravljajo. Premium marketing je podjetje, kjer mi je na srečo že po 5min postalo jasno, da tam nimam kaj iskati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close