Premium Marketing – zaposlitev
Že kar nekaj časa iščem zaposlitev v štajerski regiji, ker imam nekaj znanja iz online marketinga sem že večkrat videla tako na borzi kot FB oglas od agencije Premium Marketing za zaposlitev – http://premiumcatalyst.com/zaposlitev.
Zanimivo mi je, da imajo vedno objavljeno za ista delovna mesta, nevem al tolko dosti rabijo, ali se menjujejo delavci? Ker te oglase gledam že od januarja…
Ima kdo izkušnje, ve kakšne so razmere v podjetju? Hvala!
Hojla Iza,
tudi jaz sem bila pri njih na razgovoru in preizkušnji. Ti ne priporočam, ker moja izkušnja z njimi je slaba. Arogantni direktor oz poddirektor, ki te takoj poniža ker ima on vedno prav, tudi koliko sem se menila z zaposlenimi nihče ni redno zaposlen tam,… vsi nekako zunanji sodelavci, al študenti,… nevem. Bila sem tam le en dan oz nekaj ur.
Pač vse čudno.
Hvala Mini, zakaj pa si bila tam samo nekaj ur? Nisi potem hotela biti več? Je dosti ljudi tam?
Ker nisem imela dovolj izkušenj. Ampak hvala bogu ker tako ali tako ne bi dolgo tam zdržala zraven takih ljudi in brez veznih pritiskov.
Delal z njimi nekaj časa, če si ne želiš kvariti živcev se jih samo izogibaj. Čeprav so projekti dobri, sam sem mislil, da je to že utečena agencija še to sploh ni. Sploh ni urejenih zadev, za vse odloča en človek, kjer njegova beseda vedno velja in moraš narediti točno tako, kot on reče, čeprav ti veš, da bi lahko bilo v tvoji smeri kaj narejeno boljše.
Tudi do zaposlitve pri njih prideš težko, ker si “firma” kao tega ne more trenutno privoščiti. Vse je preko podjemnih, potnih stroškov in malice ni.
V glavnem koliko sem se pogovarjal, nihče ki je delal tam ni bil dolgo. Se pa sama odloči. 🙂
V podjetju Premium Marketing, d. o. o., smo se odločili, da se s kratkim komentarjem odzovemo na določene netočnosti, ki so se pojavile na forumu medover.net.
V zadnjem letu se nam je obseg dela povečal za več 100 %, zato tudi vedno iščemo nove ljudi in pripravljamo razpise. Da smo utečeno in zanesljivo podjetje dokazuje več kot 200 projektov v zadnjem letu in pol. Zaradi obsežnih in številnih projektov pri nas zelo cenimo znanje in smo vedno pripravljeni sprejeti strokovnjake, ki imajo visoke cilje, uživajo v izzivih, so pripravljeni delati trdo in izkoristiti vse svoje potenciale, ki razmišljajo izven okvirjev in tako rešijo marsikatero na videz nerešljivo težavo. Veseli smo ljudi, ki s svojim inovativnim, profesionalnim pristopom obogatijo naše podjetje. Takšnim strokovnjakom smo po poskusni dobi z veseljem pripravljeni ponuditi zaposlitev za nedoločen čas in jim v nadalje nuditi dinamično in ambiciozno delovno okolje, ki je polno izzivov in jim omogoča tako osebnostni kot profesionalni razvoj.
Še enkrat želimo poudariti, da zaradi zahtevnih in številnih projektov, s katerimi se vsakodnevno srečujemo, najbolj cenimo pri zaposlenih ZNANJE. Hvala za vaše razumevanje,
Premium Marketing, d. o. o.
Ob takšnih razpisih delovnih mest se vedno prepričaj kdo za tem stoji. Kdo je direktor, lastnik.
Ogromno je podjetij v Slo., ki delajo na tak način. Dobesedno izkoriščajo ljudi nakoncu pa ti dajo brco v rit z razlogom, da se nisi izkazal. So pa to vse kvazi podjetja z ljudmi na čelu, ki imajo verjetno iz zgodovine nazaj dosti masla na glavi zato se tako tudi obnašajo. Torej nauk zgodbe je, da preveri ljudi. Če pa se dela vse preko sistema kuverta in not denar potem pa ti je vse jasno, da ta oseba in podjetje enostavno ni likvidno za kaj več kot samo izkoristek ter, da čimprej popihaš ali pa se obrneš na kakšno drugo ustanovo.
Forum je zaprt za komentiranje.