Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka prenočevanje svatov

prenočevanje svatov

Ste jim vi poiskali možnost prenočevanja? Kako pa je s plačilom pri tem?

LP

moj bratranec je rezerviral sobo predvsem zato, ker so bili med povabljenimi tudi otroci in so okoli 2 zjutraj odšli spat. Na koncu sta pa tudi mladoporočenca tam prespala, ker jima je šofer domov ušel. Ravno zato je imel zabavo v gostilni, kjer imajo tudi prenočišča.

Rezerviraš ti, plačajo si sami. Vsaj tako je bilo pri nama…

LP

Zdravo!

Ja, to pa je ena dobra tema! Tudi mene zanima, kaj naj narediva s tistimi, ki pridejo od dlje ali celo iz tujine? Denarja, da bi še njim plačevala res nimava… verjetno si bodo plačali kar sami…

LP

Ojla!

Tudi midva trenutno zbirava med gostilnami s prenočiščem – predvsem zaradi najinega malega pikca in naju. Sobo za malega in mojo mami ter sobo za naju bova plačala midva (no, menda je za mladoporočenca velikorat brezplačna) – ostali pa si bodo sami, če bodo to želeli. Že tako bo skoraj bankrot, če bi pa še to plačala…..ojojojoj.

Lp, ajs

Pri nama je bilo tako, da so nekateri pač prespali, zadevo sva uredila midva, plačali so sami, po svoje razumljivo, saj vsi vejo, da je že tako veliko stroškov in nihče sploh ni pričakoval, da bi midva plačala.

Lp, R

New Report

Close