Prenos fuzbala na netu v živo – NUJNO !!!!
Drage gospe,gospodične,gospodje in fantini!
Ker se je začelo nogometno prvenstvo,me zanima,vprašanje v naslovu teme……Prosim za pomoč,ker drugače bom pečena v službi cele dneve,ker bo mojega sodelavca strlo,če ne bo videl kakšne tekme v živo in bo manjkal v službi,da mu posredujem link,kjer se bo te dni odvijala njegova sreča.
Hvala tavžentkrat.
evo, tri strani, kjer imaš izbire linkov še pa še kvaliteta prenosa in jezik komentatorjev po izbiri
He,sem pa mislila,da boš ravno ti tisti,ki mi boš link pripopal,kot takrat ko je bilo smučanje…….
Za športne linke nisem talent.
Tečko,se nisi naspal,a? ;)[/quote]
Do četrtfinala bom že zvohal link….prej pa sigurno ne , da ne bi slučajno naših cepcev ujel…
He,sem pa mislila,da boš ravno ti tisti,ki mi boš link pripopal,kot takrat ko je bilo smučanje…….
Tečko,se nisi naspal,a? ;)[/quote]
Do četrtfinala bom že zvohal link….prej pa sigurno ne , da ne bi slučajno naših cepcev ujel…[/quote]
He,he sem vedla,da se lahko nekak zanesem nate v pomembnih športnih trenutkih.
Zdaj te bom pa zasledovala….;)
p.s.Link za naše cepce,pa tud rabim,glih za sodelavca.
Tečko,se nisi naspal,a? ;)[/quote][/quote]
Do četrtfinala bom že zvohal link….prej pa sigurno ne , da ne bi slučajno naših cepcev ujel…
res sta kretena in to monovska kretena, le tukaj se beybe z vama ukvarjajo, ne vem zakaj
Deluje in ima pravice za prenose in posnetke. Vceraj gledal tekmo po netu.