Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Prenos kakšne bolezni ali virusa

Prenos kakšne bolezni ali virusa

Ej punce dej mi ve prosim neki povejte.

Prihajajo počitnice in morje, in tam spoznaš dekle, ki jo prvič vidiš. Pri sexu se zavaruješ s kondomom, kaj pa pri drugih stvareh. Na kakšne načine vse se lahko okužiš s kakšno boleznijo ali kaktero drugo neprijetno stvarjo. Nekje se bral, da je lahko to pri vsaki izmenjavi tekočin. Zato me zanima naslednje:
se lahko okužiš s poljubom, ali če ženska z ustmi zadovoljuje tvoj penis ali ti njeno vagino. Se lahko okužiš, ko si daješ dol kondom, in se nato primeš za penis ali pa te ona prime, potem ko imata oba že na prstih tekočino iz njene vagine?

Če boste na vsa zgoraj zastavljena vprašanja odgovorili pritrdilno s kakšno žensko potem sploh lahko seksaš, saj v bistvu za nobeno ne moreš vedeti da ni s čim okužena oz bolana, dokler ne gresta skupaj v bolnišnico na test. Sem pač previden glede teh stvari, ali po vaše preveč kompliciram, in je možnost za okužbo ali kakšno drugo bolezen majhna?

LP, in hvala za odgovor

z oralnim seksom se lahko okužiš s kakšno spolno boleznijo…zavaruješ se tako, da ne skočiš med rjuhe z vsako, ki ti pride mimo…tudi na morju in pri poletnih avanturah razmišljaj tudi z zgornjo in ne samo s spodnjo glavo…

vsaka avantura je malo rizična…glede na to koliko je varanja je po mojem rizično že prav vse…

naj te sreča ne zapusti;))

New Report

Close