Najdi forum

prenos podatkov

Včeraj dobim račun za telefon od hčere in me je skoraj kap. 50€ za prenos podatkov!
Ima paket, kjer NI prenosa podatkov. Doma imamo wifi in dogovorjeni smo, da lahko prenaša aplikacije samo na tako povezavo. Do sedaj ni bilo problemov. Zdaj ima pa drug telefon (Samsung galaxy mini) in pride tak račun. Seveda sem najprej planila na hči. Ta mi zagotavlja, da nič takega ne počne. Potem grem gledat razčlenjen izpis in so res čudne ure, ko je v šoli, na treningu in ob 2 ali 4h ponoči.
Pregledala sem nastavitve in v meniju nastavitve/brezžična komunikacija/mobilna omrežja ima izklopljen paketni prenos in podatkovno gostovanje.
Je pa imela vklopljeno samodejno sinhronizacijo in podatke iz ozadja. Je možno da je to? To sem sedaj izklopila. Je še kje kaj, da je potrebno izklopit?
Kolegica pravi, da je lahko problem tudi v aplikacijah, ki so naložene na telefon ?
Lepo prosim, če se komu sanja, kaj bi to lahko bilo.

Hvala!

Zdravo

Tud mene, ki sem vedno full pazil je enkrat presenetilo. Med kolesarjenjem se mi je posodabjal tel. in tudi plačal preko 20 eur. Z operaterjem se nisem nič uspel dogovorit – če vprašaš za kakšen prenos je šlo, pravijo da nimajo podatka.
Sem pa pri operaterju potem naročil blokado prenosa podatkov. Po moje moraš ti storit isto. Doma bo potem lahko uporabljala wi-fi, prenos podatkov in kasnejša presenečenja pa bodo onemogočeni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close