Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prenosna klima

prenosna klima

Živimo v stanovanju velikem 50m2 in se odločamo za klimo. Da ne bi bilo nepotrebnega vrtanja in to, smo začeli razmišljati o prenosni klimi…
Ima kdo prenosno klimo, kako se obnese, ste zadovoljni z njo, koliko kvadratov stanovanja ohladi,……..kako to deluje (mislim, samo na električni kabe,l ali kako???)

Prosila bi za čim več vaših nasvetov in izkušenj s tovrstnim hlajenjem.
Hvala in lep sončen dan vam želim. Uh, je danes soparno:-))

to tudi mene zanima in AKAI v Sparu

mislim da se splača….slabost je le v velikosti…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

NE prenosne klime!

Stoji na tleh in zato se čuti pihanje, razmeroma glasna je, poredvsem pa je treba speljati nekam ven cev (ki se segreje) za topli zrak, kar pomeni luknjo v šipi (ali pa priprto okno).

Sem jo imela v pisarni, pa so mi jo šefi po eni sezoni zamenjali za fiksno stensko.

Brez tega “rora” jih pa ni al kaj???

Brez tega “rora” jih pa ni al kaj???[/quote]

Mislim, da ne 🙁

Mi smo jo imeli. Torej, moraš imeti odprto okno, da gre voda skozi ror ven. Piha in ropota. Mogoče je dobro za zelo majhen prostor, ampak potem preveč piha. Naša prenosna klima je v garaži in jo bom dala na prvi kosovni odvoz.

Tudi jaz pravim NE! Smo jo imeli eno sezono, potem pa zamenjali za “fiksno”.

Mi jo imamo, ampak samo zato ker smo podnajemniki in se bomo enkrat selili… Ni preveč dobra rešitev, tako kot so že zgoraj povedali.

Uauu, DRRR se ne spozna na klime, hehehehe

če vas ne moti malo ropotanja , je super , zalafaš za tiste par ur popoldne , je super…. pravo ugodje

Moder je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.

Pozdravljeni!

Smo podjetje, ki se ukvarja z klimatskimi napravami.
Kar se tiče prenosne klimatske naprave, bi vam svetovala, da če se že odločate za klimo, da potrpite par minut vrtanja, saj kar se tiče same naložbe v klimatsko napravo so montažne klime veliko boljše kar se samega hlajenja tiče, imajo možnost tudi gretja in kar se same naložbe tiče je cenovno ugodneje gledano na daljši rok.

V kolikor vas zanima nakup klime se prioročamo. Trenutno imamo v akciji klimatske naprave AKAI in SAECO, Pri nas dobite klimatsko napravo vključno z montažo po najugodnejši ceni. Na zalogi pa so tudi prenosne klime.

Za ponudbo se obrnite na naš mail: jerneja_trofenik@t-2.net.

V ponudbi imamo ugodne klimatske naprave AKAI, SAECO, SAMSUNG, HITACHI.

Posredništvo, prodaja, servis in montaža
hladilnih in ogrevalnih sistemov ter elektromehanike
Jerneja Trofenik s.p.
Kapelska cesta 49a
9252 Radenci
Slovenija
T: ++386 (0)5 90 13 416
G: ++386 (0)64 125 365

mail: jerneja_trofenik@t-2.net

New Report

Close