Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prenosna klima

prenosna klima

Prosim, če ima kdo izkušnje naj mi kaj napiše.-dobre in slabe strani ter primerjavo z montirano. Katerega proizvajalca priporočate?

Hvala

Prenosna samo v skrajni sili, če ni možnosti montaže, drugače pa fiksno. Učinek hlajenja je neprimerno boljši, je tiha – prenosna ropota. Nikar si ne delajte utvare, da bi jo imeli za več prostorov – ker je težka in ravno tako rabi odvod toplega zraka.

LP

Evo, izkušnja iz prve roke. Mi jo imamo cca 1 leto. Mi smo čisto zadovoljni. Stanovanje veliko cca 45kvadratnih metrov ohladi na približno 25 stopinj. Nam je to ok. Če te še kaj zanima, vprašaj.

Lp

Katero znamko pa imate?

Cooltech klimo.

Lp

Že peto leto imamo prenosno klimo Matrix
Prej smo imeli ob 5 uri zjutraj še 31 stopinj, sedaj je konstantna temp. 23 stopinj. Ohlaja celo stanovanje. Paziti moraš, da hladi 40 kvadratov in ne dvajset ali osemindvajset. Ljudje hitro nasedejo.
Mi smo zeloooo zadovoljni.

srečno

Mi lahko prosim poveš, kako je vaše stanovanje, dobro ali slabo izolirano, na sončno stran, pod streho?

Jaz sem ena tistih, ki je nasedla, še danes preklinjam Merkurjevega trgovca, ki je rekel, da so vse en glih. Haierjeva klima, ki jo imamo, je blažev žegen za naše stanovanje, tista cev je tako debela in vroča, huje kot šporhet, kolko mrzlega zraka napiha spredaj, tolko ga tista cev zadaj segreje. Edino ponoči sem zadovoljna, ko smo vsi lepo pri miru, na kupu in jo usmerimo, da piha v nas. Vem, da škodi, a zaradi grozljivo vročega stanovanja drugače sploh ne bi mogli spati.

New Report

Close