Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prenosna posteljica- kako jo sestaviti?

prenosna posteljica- kako jo sestaviti?

Sicer sem mislila, da se nam pa to ne more zgoditi, pa vendar: Za našega sineka smo kupili prenosno posteljico LEMI (tisto, iz Babycentra, ki je bila zdaj v akciji). Ko sem jo hotela sestaviti (upoštevala sem priložena navodila), se zgornje stranice nočejo zaskočiti. v navodilih piše, naj močno potisnemo navzgor. Poskušala sem, pa ne uspe. Ima še kdo težave oz. mi lahko kdo pove (iz lastnih izkušenj) kaj naredim narobe. Posteljica je bila zapakirana še v škatli, tako da je malo verjetno, da bi bil mehanizem uničen.

Zložite posteljico nazaj tako kot je bila. Potem najprej raztegnite stranice in jih potegnite gor, tako, da se zaskočijo. Ko so stranice fiksne se šele pritisne na dno. Smo imeli podobne težave z Abc design posteljico.

ja, to je izgleda fora pri vseh teh posteljicah – dokler imaš dno še v (delno) “zgubanem” stanju, moraš najprej zgornje stranice zaskočit tako, da jih fajn navzgor potegneš. Šele ko imaš vse štiri stranice zaskočene, zravnaj dno. Midva sva skori doktorirala, predno sva pogruntala

Jaz sem že klicala v trgovino, kaj so mi zaen pokvarjen artikel prodali, pa mi je lepo razložila, kot pravita obe pred mano. Povem ti pa še to, da je pri podiranju isti šmorn – najprej moraš dvigniti ležalni del na sredini, potem boš lahko odfiksirala stranice. Mater, ali pa ravno obratno, saj boš ugotovila, v glavnem, stranice so eno, ležalni del pa drugo, preden en ni fiksiran ali pa odfiksiran, drugi ne bo deloval.

Tako je, najprej stranice, potem dno, pri razstavljanju najprej dno, potem stranice. Tako je narejeno iz varnostnih razlogov, da otrok ne more sam podreti posteljice.

Hvala vsem za odgovore. Zdaj je pa uspelo – posteljica je sestavljena! Morda so tale priložena navodila res nekoliko nejasna. LP

Ne meni ni jasno kako jo razstaviti…potegnila sem srednji (ležalni) del, potem odskočila vse stranice, zdej se pa en del noče lepo sestavit in mi počasi vse preseda. Prosim za nasvet 🙂

Če bo še kdo potreboval info glede tega preverite tukaj:
https://www.bimbo.si/kako-pravilno-sestaviti-otrosko-prenosno-posteljico

Ker zgleda da je to kar pereča tema, čeprav je sestavljanje zelo enostavno, če se ga lotite prav.

LP

kako si pa brala navodila, da si dobila sineka ☺☺☺

New Report

Close