Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prenosni indukcijski kuhalnik

prenosni indukcijski kuhalnik

V ponudbah raznih trgovskih centrov velikokrat zasledim prenosni indukcijski kuhalnik. Imam sicer steklokeramični štedilnik, ki je ok, ampak indukcija je itak vau in bi si jo za ceno prenosne lahko privoščila. Ali imate izkušnje, je fajn? Prihranite na času? Ali to ni ravno to, kar misliš da bo? Je fajn za kombinirati, saj že ena sama platka bi bila pri nas revolucija, če bi seveda funkcionirala tako kot treba. Je kdo kupil? Priporoča???

HVALA!

Indukcija je res vau, samo če pa imaš že steklokeramiko nima smisla. Steklokeramika porabi malenkost več in je druga najbolj varčna. Upoštevat pa moraš, da potrebuješ magnetno posodo oz. železno. Rostfrei namreč ni magneten, zato se energija ne prenaša. Torej lahko računaš še na zamenjavo (vsaj ene) posode, kar pa tudi ni poceni.

posodo imam ustrezno, samo kakovost take indukcije me zanima.

Če je pa tako, pa riskiraj 50 EUR za eno indukcijsko ploščo. Pa pridi nazaj poročat kako je.

kaj pa se sedaj nakuhavaš? Jaz sprašujem po izkušnjah z nekim aparatom in zadnje kar pričakujem je pranje možganov. Če pa na moji posodi pač piše, da je ustrezna za indukcijo pa seveda ne pomeni, da sem že vso posodo kupila na novo v ta namen. V čem je tvoj problem? Če nimaš odgovora na moje vprašanje, ne vem zakaj so potem potrebne take opazke????

Pa jih daj ti, ko jih imaš viška, vidim.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close