Prenosnik se ne prižge!!!
Zdravo.
Včeraj mi je računalnik (govorim o prenosniku) še normalno delal, danes zjutraj pa sem ga hotela prižgati – vklopila sem polnilec in lučka za polnjenje je zasvetila in računalnik se kljub temu da sem ga prižgala, ni prižgal… potem sem izklopila polnilec lučka pa je še kar svetila, še enkrat sem probala prižgati računalni, nato sem še držala tisto tipko, pa se ni prižgal!! Prosim vas za pomoč!!! Hvala!
A si včeraj izpraznila baterijo? Če vzameš baterijo ven in prižgeš računalnik samo na elektriki, dela?
Pusti, da se malo sam nafila. Pa probaj čez pol ure. Če se ne prižge, ga nesi k strokovnjaku, ki ga bo (verjetno) razdrl in zrihtal.
Meni to moj že nekaj časa dela.
jaz ga potem tako vžigam, da dam baterijo ven, pa če se ne vžge, dam spet not, pa če se ne vžge, spet ven in potem se mi po navadi vžge :). To mi vsake toliko začne delat, vmes pa normalno dela. Ker zaenkrat še nimam namena novega kupovat, se bova pa tako malo matrala, dokler do končno ne omaga.
Kateri prenosnik -znamka?
Meni se je to zgodilo pri Mac-u, ko je šla baterija ( po 9-ih letih)- baterija ima določeno število polnjenj, in potem je ni več možno napolnit, je treba baterijo zamenjat.
Prenosnik dela tudi brez baterije, na štrom priklopljen, seveda, če ni kaj drugega vrag vzel.
Apple prenosnik ne.. gre preko baterije. In če je baterija preživeta, torej je izkoriščeno določeno število polnjenj, ne deluje.
Apple prenosnik ne.. gre preko baterije. In če je baterija preživeta, torej je izkoriščeno določeno število polnjenj, ne deluje.[/quote]
Ja, saj, s temi jajci od obgriženega japka, so itak same težave. Ljudje, ljudje, kdaj vas bo pamet srečala?
Apple prenosnik ne.. gre preko baterije. In če je baterija preživeta, torej je izkoriščeno določeno število polnjenj, ne deluje.[/quote]
Ja, saj, s temi jajci od obgriženega japka, so itak same težave. Ljudje, ljudje, kdaj vas bo pamet srečala?[/quote]
ko bo tebi zdržal 9 let brez enega samoega ciklanja, sranja, mletja, brez virusov in vse ostalo, se pa jajcaj… Moj Apple ima sedaj novo baterijo in dela ko šus – ugrizni se v rit, če se sploh lahko! Enoi poizdakate samo zato, ker mislite, da je Apple za high society class people. Pa ni, veš ? 😛
Hvala vsem za nasvete! Probam vse! 🙂 hvala za trud! 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.