Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prenova kopalnice-cena

prenova kopalnice-cena

ker sva na tem da prenoviva kopalnico v celoti-cevi,ploščice,oprema +delo naju zanima okvirna cena za cca.8m2 mislite da bi prišla skoz s 4000e glede na to da bi dala opremo srednjega razreda

Bi šlo, ja.

precej optimistično…

To bi pa rad videl!
8m2 ni ravno majhna kopalnica, tako da pomnoži z dve in za vsak slučaj vzemi še limit.

Ni šans.

Midva sva ravno zdaj končala s podobno prenovo kopalnice – sicer manjše, tj. 6 kvadratov. In naju je prišla približno 6.000 evrov z vsem skupaj, raje kakšnega več kot manj. Z delom seveda.

za delo bova odštela okoli 400.000bivših sit to je manj ko 2000e.a pol ne bo še 2000e dovolj ta tuš wc in lijak+ploščice in cevi????

samo bordura te pride 1000 eur….

ja, kje pa piše, da mora imet borduro. Ne vem no, kje živim, ampak mi smo s takim denarjem kopalnico opremili ful lepo. Pa mava tuš, banjo, dva umivalnika, Wc in še en umivalnik pri wc-ju. Pa nimava nobenih bordur. Namesto tega sva kombinirala z mozaik ploščicami. Ful dobro pride.

kje sta pa kupovala-zakaj pa burdura-in katere firme

mi smo ravno koncali s prenovo-ploscice z bordurami in obrobami-plus 2 okrogla umivalnika vgradna,2 pipe,prsni tus-1.600 eur,delo 1.500 eur,material in siporeks-priblizno 500 eurov,ter omarice v ikei-300 eur..smo pa naredili vzidane umivalnike in se plosco nad pralnim strojem,pa ploscice so bile po 14 eur kvadrat..Kopalnica kot iz sanj,je pa 6 kvadratov..Malo se je treba znajti in poiskati ugodne,cenovne varjante in kje se kak popust..LP

nisva se preseravala. Večino v Merkurju, ploščice od gorenja. pa malo sva prej spremljala akcije, tako, da sva umivalnike in kad od kolpa-san-a dobila v aciji kar 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ceneje.

se opravičujem…zgoraj sem prebral srednji razred, ne pa da se dela kopalnica za v dijaški dom…

joj lepi.ti si res faca,če imaš dovolj pod palcem pa še nama posodi,da bova imela vsaj tako kot v dijaškem domu,……ma ne seri že enkrat nimamo vsi takih službic kjer talajo mastna denarca

Za prenovo kopalnice se da odšteti od…do…, ker je ful odvisno, kolk te pridejo majstri, pa koliko odšteješ za ploščice, ki imajo res zelo različne cene. Mi smo kupili takrat ene češke v Metalni… ful lepe, pa enkrat cenejše kot ostale. In od tega je zdaj že kar nekaj let, pa se zelo dobro držijo. Hočem reči, nič ne lomijo itd…
No, zdaj sem šla pogledat (mož ima vse račune shranjene), ves material(cevi itd) + ploščice + kopalniško pohištvo+pipe… 360 000 tolarjev. Ploščice so povsod položene tudi po stenah ( so vmes tudi bordure in nekaj okrasnih ploščic – kopalnica pa je velika približno 8 m2)
Je pa res, da je to bilo že leta 2002, tako da najbrž zdaj že pride več…

No, mi smo enako veliko kopalnico prenavljali pred enim mesecem. Ploščice, umivalnik, banja – kotna, pipe, wc so nas prišle v merkurju 1000 evrov. Ploščice so nama položili za 1000 evrov, prav toliko smo dali za vodovodarja. Omarice smo kupili v ikei, 300 evrov. Meni je naša kopalnica zelo všeč. Aja, nimamo bordur, smo kombinirali z vzorčastimi ploščicami… prav lepo kopalnico imamo.

Polaganje ploščic m2 stane pri nas 10 EUR, ura vodovodarja 15 EUR – štemanje oz razbijanje stene.
Drugega ne vem.

New Report

Close