prenova kopalnice-cena
mi smo ravno koncali s prenovo-ploscice z bordurami in obrobami-plus 2 okrogla umivalnika vgradna,2 pipe,prsni tus-1.600 eur,delo 1.500 eur,material in siporeks-priblizno 500 eurov,ter omarice v ikei-300 eur..smo pa naredili vzidane umivalnike in se plosco nad pralnim strojem,pa ploscice so bile po 14 eur kvadrat..Kopalnica kot iz sanj,je pa 6 kvadratov..Malo se je treba znajti in poiskati ugodne,cenovne varjante in kje se kak popust..LP
Za prenovo kopalnice se da odšteti od…do…, ker je ful odvisno, kolk te pridejo majstri, pa koliko odšteješ za ploščice, ki imajo res zelo različne cene. Mi smo kupili takrat ene češke v Metalni… ful lepe, pa enkrat cenejše kot ostale. In od tega je zdaj že kar nekaj let, pa se zelo dobro držijo. Hočem reči, nič ne lomijo itd…
No, zdaj sem šla pogledat (mož ima vse račune shranjene), ves material(cevi itd) + ploščice + kopalniško pohištvo+pipe… 360 000 tolarjev. Ploščice so povsod položene tudi po stenah ( so vmes tudi bordure in nekaj okrasnih ploščic – kopalnica pa je velika približno 8 m2)
Je pa res, da je to bilo že leta 2002, tako da najbrž zdaj že pride več…
No, mi smo enako veliko kopalnico prenavljali pred enim mesecem. Ploščice, umivalnik, banja – kotna, pipe, wc so nas prišle v merkurju 1000 evrov. Ploščice so nama položili za 1000 evrov, prav toliko smo dali za vodovodarja. Omarice smo kupili v ikei, 300 evrov. Meni je naša kopalnica zelo všeč. Aja, nimamo bordur, smo kombinirali z vzorčastimi ploščicami… prav lepo kopalnico imamo.