Prenova kopalnice – okvirna cena in kvalitetni/ugodni izvajalci
Pozdravljeni, zanima me okvirna cena prenove celotne kopalnice 5,6m2.. demontaza, odvoz, menjava vodovodnih cevi, elektroinstalacije, polaganje ploscic, zamenjava celotne sanitarne opreme.. sepravi skoraj da vse 🙂
Ima kdo kaksne izkusnje ali poznate kaksnega dobrega izvajalca ? Sem iz primorsko/notranjskega konca.
Za odgovore se vam vnaprej lepo zahvaljujem !
cena zavisi kaj daš notri..daš dekoro microcement al pa ploščice iz merkurja odprodaja opcija. Isto oprema, lahk daš obi/mercator/merkur/ottimax opcije al pa catalano, arblu in podobno višjerazredno druščino
pri tuš kabinah imaš možnost samo kanalete kar ti precej razšiti opcijo tuš kabin
jaz bi pogledal še kopalnice wedi , znaš dobiti kaj pametnega (kopalnica wedim trgovina-kalcer.si)
pa še to, če ti bo mojster kupil komplet opremo za kopanico zna biti (vsaj za nekatere izdelke) nižji (9,5%) kot če jih ti nabaviš v trgovini (22%)
- Glede na st. Goljufov in salabajzerjev, ti mocno svetujem eno: predracun in placilo, ko bo narejeno. Ni enostavno, ampak samo tisti, ki se bo res potrudil s ponudbo, ti bo tudi dobro naredil. Ce ne rabis takoj, bo pa ceneje, ce najdete z vsako delo svojega majstra, se pravi vodovodarja, polagalca ploscic … pa se preveri izvajalca!