Preoblačenje na tuji potoki :)
Pozdravljeni,
jaz imam pa eno vprašanje; če vas bo nasmejalo, toliko boljše. 🙂 Skratka, s fantom sva povabljena na poroko, ki se je zelooooo veseliva. Po duši in po navadi se oblačiva bolj športno, tokrat sva se pa fajn “spedenala” in ker je čas razprodaj sem za zelooooo nizko ceno dobila kar dve krasni elegantni obleki (saj veste – eno že imaš doma, potem pa greš naslednji dan mimo izložbe in zagledaš še eno sanjsko obleko, ki je za 70 % znižana itd.). Skratka, moj problem je ta, da bi zelo rada imela obe, ker vem, da jih bom po moje sam dvakrat na leto oblekla – pa še to vprašanje. A izpade zelo prepotentno in bahaško, če se recimo pred gostijo preoblečem? Pa da imam čez dan in v času obredov eno obleko, zvečer pa drugo?
O moj bog, še sama se moram smejat temu mailu … :)) Sam res res ne bi rada užalila neveste, če slučajno obstaja kakšno pravilo, da se samo nevesta lahko preobleče. 🙂 Ne morem pa je vprašat tega, ker si nismo toliko blizu.
Hvala vsem, pa ne se prosim kregat.
Hm, tole pa je malo tricky situacija.
Jaz osebno zagotovo ne bi imela nič proti, sploh če bi se preoblekla pred večernim delom, ko se zabave povečini tako preselijo v druge prostore. Po celem dnevu v isti obleki zagotovo že prija malo osvežitve z novim outfitom. Če bo zabava na prostem, se zna tudi shladiti in tu je še en razlog za preoblačenje ==> drugo obleko skombiniraš s kakšno jakno ali jopico.
Neveste so pred poroko pogosto v skrbeh, kako bo in pod velikim pritiskom. Zato se mi ne zdi pametno, je motiti s takim vprašanje, še sploh če je ne poznaš tako zelo dobro.
Kakšno nenapisano pravilo o (ne) preoblačenju zagotovo ne obstaja. Če pa hočeš biti zares 100%, ti pa svetujem, da se namesto na ženina in nevesto obrneš na eno od prič. Ta naj bi par toliko poznala, da bi vedela, ali bi ju tu zmotilo. Verjetno ti bo priča znala najbolje svetovati in preceniti situacijo.
Pa veliko zabave na poroki in sreče mladoporočencema želim! 🙂
lp,
Lenka
ko se je poročila sestrična od mojga sem za čez dan tut mela krilo pa bluzico pol zvečer sem se pa preoblekla v hlačni kostim k je bil bolj udoben pa mi je še celo nevesta rekla, da sm pametna da sm mela sabo za preobleči k je pol svatov jokalo da bi se preobleklo pa nimajo sabo, no kmalu zatem je bilo pol svatov preoblečenih, so bli blizu doma in so se šli preoblečt 🙂 drgač pa ponavad nimajo nč proti ker se tut neveste dostikrat preoblečejo