Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prepir zaradi žabic

Prepir zaradi žabic

Jutro smo pričeli s prepirom. Jaz proti Možu. Vzrok: žabice

Zunaj je mraz in malčka (3 +) ne spustim več ven brez žabic. Zjutraj, ko gre v vrtec mu jih seveda tudi oblečem. Sedaj pa dilema.
Ali mu sleči žabice in natakniti nogavičke in trenerko?
Sama bi ga pustila v žabicah, brez trenerke. Potem mu ni treba žabic vleči gor, ko gredo ven (sam žabic še ne zna obleči, za varuške pa tudi ne vem, če v žabice oblačijo 20 otrok, ko gredo ven, če z pol ure pa slečejo. Pa še enkrat, ko gre iz vrtca ).

Mož pa vstraja, da se ga čisto sleče, pa obleče v trenerko. Glavni razlog pa je, da ga zanjo otroci zafrkavat, ker je edini fantek v žabicah. Tudi vzgojiteljico je vprašal, kaj imajo fantje oblečeno in je rekla, da tako perilo, po domače DOLGE GATE.

Kje bi dobili take “dolge gate”, ki bi še kar zgledale za v vrtec (samo ne tiste bele moške), pa da enostavno obleče hlače preko. Vseeno mi je koliko stanejo, le da rešimo problem MOŠKOSTI.

V Ljubljanskem H&M smo sicer za šest letnika kuplili “dolge gate” brez stopal, pisane, črtaste ali pa enobarvne, vendar ne bele. Cena je cca 990 SIT za dva komada. Številke so takrat ( cca 3 tedne nazaj) bile tudi manjše .

Poskusi, mogoče ti uspe!

LP Maja

Lep pozdrav !

Mi imamo sicer punco, ampak lansko zimo smo to reševali s pajkicami. Zdaj ne vem, ali so dovolj “moške” za vas :)). Mislim take, ki niso spodaj na zvonček, ampak na korenčka. Otrok ima potem nogavičke, pajkice, čez pa kavbojke, trenerko, flis hlače, karkoli…

Prejšnji teden so imeli še številke od 86 naprej. Cena za dvoje je bila pa 1990sit. Barve so siva in črtasta (sivo črna) in modra in črtasta (modro črna). Jaz sem jih kupila našemu 18m in so res super.
LP Punček

Poglej v spletni trgovini Pikapolonica – http://www.pcs-slo.com/shop-pika/ .

Pošljejo naj ti katalog, tam sem jih videla. Dolge gatke za fantke, temno modre in črne barve se mi zdi:).

Radi se imejte,

Keni.

Mi ne kompliciramo z nobenimi “smučarskimi variantami”, ampak pod hlače preprosto oblečemo navadno trenerko.

Lp
M.

New Report

Close