prepiri
Dobro jutro Gabrijel.
Si skregan doma, se ne pogovarjaš? :)))
Moj partner je zlata vreden, še nikoli v življenju ni povzdignil glasu nad mano, se jezil zaradi kakšnih mojih dejanj, ki mu niso bili povšeči,… Vse reši z mirnim pogovorom. Sama nisem bila taka, niti mi še ni uspelo reševati nesoglasij na tak način, sem preveč kolerična in energična, pa vendar, z mirnim pogovorom se vse da, pa še občutka nimaš ‘da si skregan’ ker ni nihče nad nikomur vpil. :)))) In tako se trudim, da mu sledim. Sedaj, ko je otrok pri hiši, mi to močno uspeva, prej pa bolj tko tko. :)))
Kako pa pri vas Gabrijel?
Ja, se mi zdi, da reševanje problemov s sexom ravno ni najboljša alternativa. Mislim pa, da uporabljajo to kot rešitev. Pa ni, tako da veste.
Če se jaz ne razumem s partnerjem, mi niti ne paše da se me dotakne, kaj šele, da bi z njim šla v posteljo. Najprej bomo rešili težavo, potem pa vse ostalo naprej.
ja ma je bil včeraj en čuden zaključek , čudnega dne- skratka moja se ponavadi hoče pogovarjati o stvareh, za katere jaz pravim da je nič ne brigajo; jaz se nočem pogovarjati ona pa znori- to da nočem govorit jo še dodatno sprovocira- ugotavlajm da ženske najbolj jezi to , če se z njimi nočeš prepirati oz ohraniš mirno kri, še bolj pa če potem spiš v dnevni sobi-
oh…spanje v dnevni sobi. Gabrijel, sori, to ni rešitev. Če vsaj skupaj spita, slej ko prej se en pritisne oz. dotakne drugega in je rešitev na dlani samo če jo zagrabiš.
Ma ja, če se nočeš pogovarjati je kriza zanjo. Jo razumem, ker, kot sem dejala, moj se ne prepira in je zaradi tega zlat, vse reši s mirnim pogovorom, je pa res, da se zgodi, ko se noče pogovarjati, potem pa tut men film poč. Ma dej, pa kako se bo rešil nesporazume, če se ne pogovoriš.
Jaz sem tip, ki se rada pogovarja, prisluhnem človeku, ko vidim, da ima težave, nasploh mi beseda veliko pomeni, moj pa ni tak. Raje je bolj tiho, ne pove, če ima probleme – jaz jih pa itak vidim…..Ne pove, kaj bo jutri ali pojutrišnjem delal, mene pa to ful jezi…on pa pravi, da me noče sekirat….kaj pa vem….tudi jaz mam ene čudne dni in sem že kar nekaj časa čisto rezervirana in me nekam čudno gleda, ker si taka nisem podobna….mogoče se bo pa zamislil…..
ja, odvisno koliko si odsoten. Če se gre za par uric, ki jih preživiš s prijatelji na pivu je verjetno ok., če te pa kr ni pa ne poveš…pa dej se vprašaj: mogoče pa dela prenagljene zaključke in sicer ‘mogoče ima pa kje ljubico’, to se je pa tiče.
Midva imava tudi ločene račune, niti nočem, da mu polagam kje zapravljam evro po evru…Niti ga jaz ne zaslišujem kam da denar. Vem, da on rad porabi kak evro, da gre s prijatelji naokili. Jaz pa rada porabim za kako nego obraza, masažo, depilacijo, frizerja, kako oblačilo,…. ma mislim, da se nekako pogliha potem tudi s tem, da je on rad na tekocem s tehničnimi stvarmi (navigacija, najnovejši gsm,…) Ma saj pravim, mislim, da se nekako pogliha čez mesce in mislim, da ne rabim kontrole kam gre denar.
Ma ne vem…..
Delam vmes pa malo čudno pišem tole kajne…
Pa daj no.
Kaj pridobiš s tem, ko greš spat v dnevno?!
In kaj bi izgubil, če ostaneš v spalnici?!
Ma ne vem, no, lahko, da imam jaz svoje poglede na to. Se mi zdi, res smešno zadevo reševati tako, da partner prakticira selitev v drugo sobo ob vsakem nesoglasju.
Lahko pa da imam jaz alergijo na takšne poteze, ker sem doma gledala takšno obnašanje pri starših.