prepiri
Ne daješ ravno vtisa, da se z ženskami ne pogovarjaš rad :-)))…čist tko, zadnje čase te velik berem, tvoje sogovornice so v glavnem ženske ;-))) – hja no, če bi v komunikacijo z drago vložil tolk časa in razumevanja, bi mogoče tudi doma imel kar nekaj “v dobro”…
:-)))
Ko je moj dragi mož zarad dolgega nosu zapustil (samo za eno noč!!!) toplino najine postelje (da o mehkobi in toplini mojega telesa ne govorim – čeprav mu je v opisanih okoliščinah verjetno res vse delovalo hudo hladno :-))…) sem mu naslednji dan čist resno rekla, da lahk tam kar ostane – ne samo zaradi mene, temveč tudi zaradi otrok…jebat ga, vedenjsko primeren vzorec ravno ni takole “tiščanje glave v pesek”…
…no, da bi me 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} poslušal, neee, ta bi bila šele močna…
:-))
Kar se ostalega tiče, se kar dobro razumeš na ženske in te ne razumem, zakaj potem delaš ravno obratno…če se ji pogovarja ji pač nameni teh nekaj besed – po domače povedano: če ji boš znal dobr v rito lezt (hmm, lahk velja tud dobesedno) boš tud ti dobr preskrbljen…na vseh področjih…če je, seveda, iskreno in ljubeče razmerje tudi tvoj cilj…
Evo, mal čveka…pa en lep dan še naprej…
vedno sem bolje funkcioniral z ženskami kot z moškimi; kar ne pomeni da sem kak poženščen moški, ampak ženske imate nekaj kar moški povečinoma nimamo in to je zelo razvito čustveno inteligenco in še pametnejše ste od večine moških- mi pa se ponavdi skrivamo za kakšnim macho sranjem v resnici pa sami s sabo zelo težko shajamo in včasih znamo res zajebat tam ko to sploh ni bilo potrebno…