Prepoved el. bojlerjev???’
Sedaj se je pa tudi meni že nabrala jeza proti vladi. Zdaj bodo še el. boljerje prepovedali? Kje oni živijo, da se ne zavedajo, da nas ogromno število ljudi ima starejše hiše, da nas je ogromno število, ki se prebijamo oz. životarimo z mizernimi pokojninami in zdaj naj bi tudi mi bili primorani namestiti drago pgrevanje sanitarne vode in vode za pomivanje posode z namestitvijo sončnih celic???’ Od kje pa naj dobimo sredstva za ta projekt in od kje naj dobimo sredstva za menjavo centralne na trda goriva s toplotno črpalko, ko pa je zato potrebna izolacija hiše? Gospodje vladni, nam lahko poveste kje naj dobimo denar?????????’ Saj niste več normalni.
Anonimno 10292, 04.11.2024 ob 19:17
Sedaj se je pa tudi meni že nabrala jeza proti vladi. Zdaj bodo še el. boljerje prepovedali? Kje oni živijo, da se ne zavedajo, da nas ogromno število ljudi ima starejše hiše, da nas je ogromno število, ki se prebijamo oz. životarimo z mizernimi pokojninami in zdaj naj bi tudi mi bili primorani namestiti drago pgrevanje sanitarne vode in vode za pomivanje posode z namestitvijo sončnih celic???’ Od kje pa naj dobimo sredstva za ta projekt in od kje naj dobimo sredstva za menjavo centralne na trda goriva s toplotno črpalko, ko pa je zato potrebna izolacija hiše? Gospodje vladni, nam lahko poveste kje naj dobimo denar?????????’ Saj niste več normalni.
To so zrihtali že leta 2022, ko je bil še kosovski dohtar ta glavn. Njega vprasajte.
Mal pozabljate, da vas je spredaj futral, zadaj pa nategval za pingo in sok.
Anonimno 5236, 04.11.2024 ob 19:34
Avtorica, zakaj se ti nabira jeza proti prejšnji vladi?
Ta vlada je bila izvoljena, da popravi idotizme prejšnje vlade. Vidi se vedno bolj, da se pri ogromno stvareh strinjajo. Samo pri zasedanju stolčkov ne. A se niso lepo pri nuklearki zmenil, a ? No, to je isto.
Namesto električnega radiatorja ir panela, recimo lahko kupite električni picikel, da se boste rekreirali, vas bo grelo in še subvencijo dobite.☝️
Kak bojler neki. Kdo pa še to nuca? Čimbolj potraten električni avto je danes moderen, tudi za tega dobite subvencijo. Je treba it v korak s časom, veste?
Grof, 04.11.2024 ob 19:51
do 1.01.2025 bom bil kupil dva nova el. bojlerja na zalogo. Ta me bosta zdržala do konca mojega življenja. Za vse ostalo me pa boli patka.
Invalidka, 04.11.2024 ob 19:43
V večini blokov se voda ogreva z bojlerji.
Si mislim, kako bo. Izjema je elektrika iz naravnih virov. Se bo ponujal takšen ponudnik z mnogo višjo ceno. Da bo sorodnik ali prijatelj koga iz prejšnje vlade bo “zgolj slučaj”l.
Kje se ogrevajo z bojlerji v blokih? V starih ja, v novih se ne smejo. Zakonsko ni dovoljeno.
mamka Miška, 04.11.2024 ob 20:39
To je sprejel minister glupi davki v času prejšnje vlade, samo se po njihovi direktivi ti izvajajo od januarja 2025. Verjetno je še veliko takih “skritih” zadev iz davnih časov in še ne izvajajo.
sprejel je kao janša čist slučaaaaaaaaaaaaaaaaaajno pa je golobnjak iz elektro drek sfere ane ane debilčine ki ne štekate da nas imajo za budal vsi pezdeti politični
zbud se budalo jadna narodova slovenska
modrivrag, 04.11.2024 ob 20:44
In to potem ko so že izgubili volitve, se je že mudilo. Sicer, ta že ve, saj so ga tudi nagradili. Takoj je dobil direktorsko mesto pri hidroelektrarnah. Ima pa zvesto kompanjonko Avsič Bogovičevo in poslanca Lisca. Skupaj kuhajo mineštro.
Za mamo miško
Ja in v Sloveniji je polnooooo novih blokov, starih pa skoraj nič. Budalo! A se zavedaš, koliko je po mestih blokov in stopnic iz 70-ih in 80-ih let, kjer se voda v kopalnici ogreva z bojlerjem? To je na stotisoče stanovanj, v njih pa družine, ki bodo zdaj grele vodo v loncih in se umivali ter si prali glave v velikih lesenih škafih, očitno.
Ne razumete, da so prodajalci toplotnih črpalk in sončnih panelov tudi lačni bogastva. Ko bo nekdo drug dal več v žep tem ki odločajo, bo pa tisto učinkovito in toplotne črpalke out. Saj so Ir paneli tudi bili “varčni” in subvencije za njiih. Zdaj bodo pa prepovedani, ko so drugi bolje podkupili…..ludeki moji sploh se vam ne sanja kako sprevrženost je vse in kako daleč je vse šlo povsd, ne le pri elektriki….
Itak da ja, 04.11.2024 ob 20:56
Ja in v Sloveniji je polnooooo novih blokov, starih pa skoraj nič. Budalo! A se zavedaš, koliko je po mestih blokov in stopnic iz 70-ih in 80-ih let, kjer se voda v kopalnici ogreva z bojlerjem? To je na stotisoče stanovanj, v njih pa družine, ki bodo zdaj grele vodo v loncih in se umivali ter si prali glave v velikih lesenih škafih, očitno.
za tistega z nickom “…”
modrivrag, 04.11.2024 ob 20:58
Ne razumete, da so prodajalci toplotnih črpalk in sončnih panelov tudi lačni bogastva. Ko bo nekdo drug dal več v žep tem ki odločajo, bo pa tisto učinkovito in toplotne črpalke out. Saj so Ir paneli tudi bili “varčni” in subvencije za njiih. Zdaj bodo pa prepovedani, ko so drugi bolje podkupili…..ludeki moji sploh se vam ne sanja kako sprevrženost je vse in kako daleč je vse šlo povsd, ne le pri elektriki….
dj ne delaj se pametnega zdej presnet prasec ušiv!
ko so pa drugi PREEEEEEEEEEEED TABO POVEDALI da je država mafija in kaj počne si jih p anapadal proklet hudič bi te po gobcu da bi ti glavo razfukal jebo te če te kdaj srečam PAZI SE HUDIČ HINAVSKI
modrivrag, 04.11.2024 ob 21:07
Skratka, na vsakem koraku je samo še to, plačaj pa boš dobil posel. In za največje grabljenje po tem sistemu sprejema politika odločitve in zakone. Združeno. Pri tem jih ne motijo in ne ločijo barve. To je tako bolno, razširjeno in prepleteno, da po mirni poti več ni zmožen nihče tega zaustavit.
TIH BOD GNOJ HUDIČEV!!!!!!!!!!!!!!!
Anonimno 10365, 04.11.2024 ob 21:04
dj ne delaj se pametnega zdej presnet prasec ušiv!
ko so pa drugi PREEEEEEEEEEEED TABO POVEDALI da je država mafija in kaj počne si jih p anapadal proklet hudič bi te po gobcu da bi ti glavo razfukal jebo te če te kdaj srečam PAZI SE HUDIČ HINAVSKI
No, tele si ostalo tele, ker še vedno ne veš kaj bluziš in boš skupaj napletlo reptile, chemtreile, cepljenje, kabalo… in vse skupaj zmešalo v purji drek.😁
Je razlika v tem kako jaz razmišljam in kaj vem ali pa kar ti noriš teslo zarukano fuknjeno sektaško, veš?☝️😁