Prepozno za nov začetek!?
manj je več, 06.03.2025 ob 00:04
Simoita, 05.03.2025 ob 16:12
Anonimno 3469, 05.03.2025 ob 16:01
mijav mijav
o punčka draga, še kako razumem. hahaha ti boš kaj vedela ja. ko si še vezalk ne znaš zavezat. kaj boš ti revica. nisi vredna da ti pišem sploh. poglej se svinja zanemarjena. sama si uničila družino in sama zafurala življenje. nula si. drek babji si. to je resnica. TI ZAČNI V 1OS. ED. GOVORIT. jaz ,mene, meni. ka jse skrivaš v množini. ni čudno da te je pustil. hahahah že prej bi te moral. haahah ojojoj si ti ena luzerka. kaj bo 50 letnica. to je omika. pička suha, inkontinenta. redki sivi lasje, joške do kolen, trebuh mehak kot žolca. počepneš pa se pohčiješ, dvigneš neki malo težejega pa si pohcana. prej si imel plenico 1x na mesec. zdaj pa skoz. haahahahah da te ni sram kake govoriš. keri pa jo bo hotel.
No, evo, a bi s takšnim ostale do smrti?
niti ene ure heheee
Tak je za kastrirat, da se ne množijo taki izrodki. Sicer pa običajno narava sama poskrbi za to. Sem prepričana, da nima nasledstva, kar je .
Živijo, sem v podobni situaciji.. sem ta teden vložila tožbo na razvezo…po 25 letih zakona…zadnjih 5 let sem se maksimalno trudila na primeren način povedati, kaj pogrešam, kako se počutim, kaj je zame pomembno…. bila sva na terapiji….on enkrat, ker baje mu je terapevtka rekla,da on ne rabi več hoditi, jaz pa da bom še mogla… ogromno sem naredila na sebi, na prepoznavanju svojih vzorcev, razumem tudi njega, zakaj je tako, kot je…. odvisen od dela in denarja… on pravi, da najin odnos sicer ni idealen, ni mu pa tako slabo…
Jaz pa še vedno ob njem ne videna, ne slišana… šla neštetokrat čez sebe za drobtinice njegovega časa, pozornosti, prijaznosti…
Ko vidiš, da nikoli ne bo drugače… se odločiš ali to sprejeti ali oditi…
Če želiš, si lahko izmenjave kontakte in spijeva kakšno kavico ob pogovoru..
Dasevamda, 05.03.2025 ob 22:36
Imam jih 46 in mi na pamet ne pade. Imava soliden odnos. Vedno je prostor za izboljšav, tako kot tudi za poslabšanje. Da bi se pa zdaj z nekim novim petljala, živce zgubljala zaradi njegovih navad, se prepucavala kdo od naju bo na zabavi od otrok ali raznih praznovanj, pajade. Če mi kakšen dan kaj ne paše, grem v svoj kujavnik brat knjigo. In drug dan je svet lepši. Če bi mi bilo dolgčas, bi si odprla popoldanski s.p. ne pa da bi se šla ločit.
Jp, s tem zapisom se pa zelo strinjam….
Anonimno 3469, 05.03.2025 ob 12:24
Barbi154
začni gledat na you tune kewin samuel. mislim pa da si totalno zabluzila. si se nekej zgonila, in sedaj rabiš izgovor. če se nisi, kar ti ne verjamem pa si pal padla na propagando feminizma. ti delaj kaj misliš, da je prav, jaz pa ti povem, da si gotofa. konec. noben moški, ki bi ga ti želela, te ne bo želel. ti se idi raje zdravit na terpaijo k moškemu psihologu. kot je marko juhant ali pa roman vodeb. ženska psihologinaj je feminsitka, lesbika, ki te bo uničila. zabluzila si malo.
Sem v podobni situaciji in odločila sem se, da vseeno ni tako hudo, da bi odšla. Ja, je čustvena in duševna praznina. Odtujenost. Ampak se oblečem in grem pač sama na kolo, sama na pijačo s prijateljicami, vzamem knjigo, grem v sobo in pogledam film in pridem do naslednjega dne. Je odgovoren, za otroke je skrbel in še vedno, če je treba. Drži se dogovorov. Ni nemaren.
Če bi bilo pa nasilje, ljubosumje, kakršen koli teror, pa niti ne bi razmišljala, samo šla bi.
komot, 06.03.2025 ob 12:05
Nisi še toliko stara, da ne bi začela znova. Ampak to pomeni, da boš do konca življenja sama, saj normalnega moškega ne boš več našla.
Torej, če si pripravljena od zdaj naprej živeti sama in večinoma osamljena, potem se loči.
Drugače pa začni delat na odnosu.
Kaj kvazite o osamljenosti in podobnimi?! Sploh veš kako hudo je biti osamljen v paru?! Ko te ne vidi in ne sliši!
Odkar sva šla narazen, sem boljša oseba. Več se mi da, bolje se počutim.
Srce125, 06.03.2025 ob 13:30
Ne razumem, kako se lahko odtujite od moža, ki je deloven, odgovoren, skrben…to so lastnosti, ki jih danes težko dobiš pri obeh spolih. Logično je, da po več letih ni več ognjemeta v odnosu. Ljubezen ne umre kar tako. Možno je edino, da je že na začetku ni bilo.
za Srce125
Zaradi takih zapisov kot je tvoj, pari ostajajo skupaj, a bi bilo bolje, da bi šli narazen! Nismo več v 1950! Ženske znamo in smo sposobne poskrbeti zase. Vidva sta sostanovalca, ki zunanjemu svetu lažeta da sta par. Zakaj bi živela v taki laži? Sostanovalca v teh letih pa ne rabim.
napačno razmišljaš, 06.03.2025 ob 14:09
za Srce125
Zaradi takih zapisov kot je tvoj, pari ostajajo skupaj, a bi bilo bolje, da bi šli narazen! Nismo več v 1950! Ženske znamo in smo sposobne poskrbeti zase. Vidva sta sostanovalca, ki zunanjemu svetu lažeta da sta par. Zakaj bi živela v taki laži? Sostanovalca v teh letih pa ne rabim.
Ne bluzi, nobenega sostanovalca nimam. Narobe si razumela moj zapis. Avtorica ni navedla razloga za razhod. Zdolgočasenost ni razlog za ločitev, ampak nekaj resnejšega.
Je še kdo razbral koliko zakoncev ostaja skupaj iz vseh drugih razlogov kot tistih, ki bi naj veljali za srečne zakonce?
Fora je, da gredo časi zvez hitro proti koncu, ker zveza enostavno več ni potrebna za preživetje. Tako kot že kakšno generacijo več praktično ne obstajajo 3+ generacijska gospodinjstva. S tem, da je samski stan tako in tako v interesu globalnih pastirjev. Več smo na spletu, več potrošnje, več vsega kar je v interesu sistema, ki se trudi z nami upravljati.
Dokler ne skočiš v mrzlo vodo, ne boš vedela, kaj in kako bo.
Če čutiš, da moraš oditi, potem odidi. Če si zgolj naveličana sama sebe in rutine, jo spremeni in delaj na sebi znotraj veze. Ampak naj te ne bo strah prihodnosti – neglede na starost je to velik korak, ki s sabo prinaša skrbi, negotovost, strah, da ostaneš sam. Pa se potem vseeno nekako znajdeš in si življenje zasučeš tako, da ti ustreza. Le pogumno na pot, morda ne bo vedno najlažja, ampak ko sprejmeš tako odločitev, je zagotovo vredna tega.
Jaz sem se po razhodu še kakšno leto borila z osamljenostjo zvečer, pa sem si našla prijatelje in hobije, potem se je stanje umirilo. 2 leti sem uživala svoje življenje kot še nikoli prej, dokler nisem začela spet hrepeneti po nežnosti, bližini in partnerju – takrat sem vedela, da je čas, da sprejmem ljudi v svoje življenje. Ljudje smo socialna bitja, s tem ni nič narobe. Pol leta kasneje sva se z možem spoznala in skupaj zaživela. In niti dneva ali koraka mi ni žal.
Anonimno 1434, 05.03.2025 ob 22:04
To, da so samski 50letniki slabi, luzerji, bla bla, ker dobri so vezani, poročeni, je navadno flancanje.
Med samskimi 50letniki ni nič več takšnih kot med splošno populacijo.
Problem je drugje. Samske 50letnike na nivoju vrstnice NE zanimajo. Vsekakor ne za resno zvezo.
@1434. Ni flancanje ampak so to dejstva. Kvaliteten moški pri teh letih (50 in več) ne bo dolgo samski, zanj se bodo hitro zagreble zenske. Dolgoletni samski moški so vulgarni, čudaški, neprilagojeni, zanemarjeni, skratka moški ki ga nobena noče. Zato so sami, z leti se navadijo, polne gostilne so jih, zmeraj bolj so sovražni do žensk kar vidimo tudi tu. Seveda ima lahko tudi mlajšo 40 letnico. 20 letnica pa starca ne bo pogledala . Razen če je ultra bogataš in bi naletel na tako punco ki išče denar.
Ce malo obrnemo na hec, dasiravno je vse res.
“Teraj konja, koji dobro vuce”
Naj bo v firmi ali v familiji, vedno se najde nekdo, ki vlece in nekdo, ki se veselo slepa.
V DOBREM IN SLABEM, je ponavadi izgovor sleparjev/ic.
Vendar po pravilu se taksen suzenjski” odnos, slabo konca, za sleparje/ice.
- In potem poslusas, kako se jim godi krivica. Zakaj ze?
Tako je., 07.03.2025 ob 15:29
Ne vlagate v zakone potem pa bežite
vlagat bi morala oba… kaj pa narediš, če eden 25 let gleda le na svojo rit – da ima skuhano in oprano, da se “tečna baba” ukvarja z otroki, da ima popoldan in vikende za spočit (beri ležat na kavču, ne pa okrog letat po izletih), da ima svoje pivo in čik… no????
meni se zdi odgovor jasen
Anonimno 3469, 05.03.2025 ob 12:43
hja786
in spet je moški kriv. in zato je tam kjer je gospa, ker ima take koelgice ko ti. TAKOJ JE PRVO MOŠKI KRIV.
kaj pa če je zredila full, je lena, se je zapustila, SE JE ZGONILA je ona tist problematična?
vedno je moški kriv za žensko nesrečo. SAME STE KRIVE, KER STE V RESNICI LUZERKE