Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prepozno za nov začetek!?

Prepozno za nov začetek!?

Sem odsel ko sem ugotovil da ne samo da me nima vec rada temvec da ljubi moje finance.Ni mi zal,nekajmoras delat v zivljenju zateti znova ima cel kup izzivov tako da ni dolgcasa

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3469, 05.03.2025 ob 14:09

No  zate

kaj ti govoriš v neki množini?  ti govori v  1.os. ed  zate, za vaju je bil šok.  in spet evo.   spet našteti rzlogi kda jbise damica ločila

IN SPET JE MOŠKI RAZLOG. da pa se ženske zapustite, ste debele, se ne rihate, se zgnote, zapijete,  to pa ne!!!  mislim.   še ena ločenka feministka.

Pa kaj bluziš ves čas, da je moški kriv za vse? Pač ne vidi se več v zvezi s partnerjem, očitno nista več na isti frekvenci in ni treba, da je nekdo po vsej sili kriv za to. Vsi pač ne spadajo skupaj za večno, da bo drugemu udobno pa nekomu tudi ni treba trpeti za to.

Zartrose, 07.03.2025 ob 20:35

Anonimno939, 06.03.2025 ob 22:05

Anonimno 1434, 05.03.2025 ob 22:04

To, da so samski 50letniki slabi, luzerji, bla bla, ker dobri so vezani, poročeni, je navadno flancanje.

Med samskimi 50letniki ni nič več takšnih kot med splošno populacijo.

Problem je drugje.  Samske 50letnike na nivoju vrstnice NE zanimajo.  Vsekakor ne za resno zvezo.

@1434. Ni flancanje ampak so to dejstva. Kvaliteten moški pri teh letih (50 in več) ne bo dolgo samski, zanj se bodo hitro zagreble zenske. Dolgoletni samski moški so vulgarni, čudaški, neprilagojeni, zanemarjeni,  skratka moški ki ga nobena noče. Zato so sami, z leti se navadijo, polne gostilne so jih, zmeraj bolj so sovražni do žensk kar vidimo tudi tu. Seveda ima lahko tudi mlajšo 40 letnico. 20 letnica pa starca ne bo pogledala . Razen če je ultra bogataš in bi naletel na tako punco ki išče denar.

kakšen je to kvaliteten moški?  a tak, ki je poročil to komolčarsko možačo, ki je tulila posesivno -tace stran on je moj!!!-potem pa ves nezadovoljen z njo teži samskim?? eto to je ta “kvaliteta”-koliko vezanih, poročenih skušajo drugim ženskam zlest v hlačke ali pa vsaj v glavo za malo lahkotnega druženja. na kozlanje mi gre ob taki kvaliteti. taki grenijo lajf, ker se štulijo nekam, kjer jim ni mesta. a ti štekaš to? kaj imajo meni neki vezani poročeni težit, če jasno rečem, da me ne zanimajo???

Zartrose, se strinjam s teboj in narobe sem napisala da je kvaliteten moški v vezi. To ne drži, imaš take gnoje,  zvečer ko žena zaspi, visijo na portalih in nadlegujejo samske ženske. Res je.  Hočem pa nekaj drugega reči, imam veliko stikov z ljudmi, res veliko in moški ki dolgoletno ne zmore veze vzpostaviti , ima neko večjo težavo.  To lahko trdim v 98%. Saj vidiš že tu na monu, 1434 bi se cel teden kregal z nami, zakaj on ne bi plačal kave na zmenku. Si predstavljaš da imaš s takim človekom dva zmenka, kaj šele en mesec sobivanja , pa to je drama queen 😂 . Da ima človek tako močen ego, da že pri kavi zapne. Malo je moskih ki so dolgoletno samski in da so urejeni , pošteni , v redu izgledajo ter da  imajo urejeno podstrešje in življenje in urejeno zivijo. Take moške iščeš kot šivanko v senu. Če so dolgoletno samski, pa so privlačni in komunikativni, imajo ponavadi neko večjo tezavo, ki ženske odbija.  Ali so psihiči, manipulatorji, narcisi, ali imajo  neurejene odnose z bivšo, neurejeno premozenje in skrbništvo nad otroci,  ali so nezmožni čustev,ali so kvartopirci, pijanci, zadrogiranci. Vsi moji znanci, govorim za popolnoma povprečne moške, z povprečnim premoženjem, torej imajo neko stanovanje in slabši avto, imajo plešo, večji  trebuh, niso nobeni lepotici, skrbijo pa za svojo higieno, imajo  svoje fore, niso pa psihiči,  so si po ločitvi našli nove ženske dokaj hitro. V bistvu so jih ženske same poiskale, poznali so se prej in so se zagreble zanj. To so neka moja opažanja.

Provokator, skuliraj.

. https://en.wikipedia.org/wiki/Empty_nest_syndrome

Zadeva se mene zaenkrat še ne tiče, jaz imam svoje otroke še v gnezdecu. Je pa to nekaj normalnega, tako kot tudi drugi vzponi in padci v odnosih. Življenje ni potica.

Se pa človeka, ki ga res ljubiš, nikoli ne moreš naveličati. Je treba pač znati jadrati tudi med nevihtami in neugodnim vetrom. Pa naj bo tramontana ali bonaca.. to pa zmorejo le najbolj modri pari. Taki se ne ločijo, ne gredo narazen za vsako figo. Vsi pa smo, nedvomno, izpostavljeni takšnim in drugačnim preizkušnjam v življenju. Definira nas le to, kako se z njimi soočamo in kako zvozimo do cilja.

Anonimna939, 08.03.2025 ob 08:53

Zartrose, se strinjam s teboj in narobe sem napisala da je kvaliteten moški v vezi. To ne drži, imaš take gnoje,  zvečer ko žena zaspi, visijo na portalih in nadlegujejo samske ženske. Res je.  Hočem pa nekaj drugega reči, imam veliko stikov z ljudmi, res veliko in moški ki dolgoletno ne zmore veze vzpostaviti , ima neko večjo težavo.  To lahko trdim v 98%. Saj vidiš že tu na monu, 1434 bi se cel teden kregal z nami, zakaj on ne bi plačal kave na zmenku. Si predstavljaš da imaš s takim človekom dva zmenka, kaj šele en mesec sobivanja , pa to je drama queen 😂 . Da ima človek tako močen ego, da že pri kavi zapne. Malo je moskih ki so dolgoletno samski in da so urejeni , pošteni , v redu izgledajo ter da  imajo urejeno podstrešje in življenje in urejeno zivijo. Take moške iščeš kot šivanko v senu. Če so dolgoletno samski, pa so privlačni in komunikativni, imajo ponavadi neko večjo tezavo, ki ženske odbija.  Ali so psihiči, manipulatorji, narcisi, ali imajo  neurejene odnose z bivšo, neurejeno premozenje in skrbništvo nad otroci,  ali so nezmožni čustev,ali so kvartopirci, pijanci, zadrogiranci. Vsi moji znanci, govorim za popolnoma povprečne moške, z povprečnim premoženjem, torej imajo neko stanovanje in slabši avto, imajo plešo, večji  trebuh, niso nobeni lepotici, skrbijo pa za svojo higieno, imajo  svoje fore, niso pa psihiči,  so si po ločitvi našli nove ženske dokaj hitro. V bistvu so jih ženske same poiskale, poznali so se prej in so se zagreble zanj. To so neka moja opažanja.

to da se ženska zagrebe za tipa, ki postane samski ni merilo tega, da je tip kvaliteten, niti ni merilo tega, da ima ta tip to žensko rad. je pač iz ene veze skočil v drugo, ker ga je naskočila komolčarska možača.

1434 ima že svoje razloge zakaj noče plačevat kave, je pa 15 let nazaj plačal za prvi zmenek tudi v tri mestni cifri, pa se ni izšlo. ni pa okej, da zaradi takih vse meče v isti koš in kaznuje druge za napake bićez. ampak tko delajo itak vsi.

on je rekel, da niso vsi samski slabi in niso vsi vezani kvalitetni. in to tudi jaz pišem ves čas. ogromno vezanih je, ki se nastavljajo samskim. kvaliteten moški pa je tisti, ki drži dano besedo, pa če je vezan ali samski. tak, ki je zvest. tak ki izbrani osebi pomaga in ji stoji ob strani. itd itn..

tej ki iz veze v vezo skačejo itak ne morejo biti kvalitetni, ker je treba kot prvo predelat prebolet preteklo vezo, da duhovi te veze ne kvarijo novo vezo. ta ki se je za novega samskega zagrebla pa tudi ni kvalitetna, zgolj je pograbila nekoga, ki ne zna biti sam in se vštulijo zraven, da dobijo svoj bankomat.

V očeh retardirancev je preudarno, premišljeno obnašanje moškega, seveda slabo.  Dobro je retardirano razdajanje v korist ženske.  Od prvega zmenka dalje.  Vse v imenu ljubezenske fikcije, ki traja dokler ima ženska od tipa dovolj koristi.  Dokler se moški zmore in želi razdajati.  Nakar ga še zadnjič obere.  50:50, ker sta v očeh zakona enakovredna.  Zakaj neki bi me naj zanimala ženska, ki me noče, če ji ne pustim, da se na moj račun šlepa?

Sploh pa kaj stare babe, ki že 10 let niste bile na zmenku, komentirate dinamiko sodobne zmenkarije.  Saj nimate pojma v kaj so se zadeve izrojile.  Stare fore, da moški nekaj doseže, če žensko počasti, so mimo.  Le v lastno skledo pljune.  Pa, če mu gre za seks, zvezo, išče ženo, zajebancijo, karkoli.

Poročiti se je pogojno razumno le še, če je ženska dejansko vsestransko 50:50 ali močnejša, ne da bi bila karakterno dominantna.  Torej razdajanje odpade.  Ne vem kakšno razdajanje zavoljo nadejanja seksa je kupovanje nadejanja seksa.  Kolosalna neumnost.  Če pa si od ženske ne morem nič nadejati, zakaj bi ji karkoli plačeval??

Ženski ne vem kaj plačati je edino smiselno, če se moškemu gre za krajšo avanturo, da ji ustvari metuljčke, nakar poliže med in gre novim zmagam naproti.  Pri čemer na vse skupaj gleda s konzumerskega vidita.  Nikakor pa ne bo tako razvajene riti resno vzel.

Sicer pa vam je tako brez veze karkoli razlagati, ker ste samozaverovani v svoj prav brez, da bi zadeve res poznali.

Razdajanje, ko imaš resne namene, je imelo smisla le, ko je moški lahko računal, da bo imel dosmrtno partnerko v pravem pomenu besede.  Ki mu sicer ni bila enakovredna, pa ji je vseeno rade volje dal še več kot pol, saj je verjel, da bosta večno skupaj.  Bila sta eno. Ampak ti časi so že davno mimo.  Naivni bedaki, ki se še danes tako obnašajo, pa slej kot prej potegnejo kratko. Seveda pa so to idealne prismode za ženske, ker se le s takšnimi lahko resno koristijo.

Zartrose, 08.03.2025 ob 14:15

tej ki iz veze v vezo skačejo itak ne morejo biti kvalitetni, ker je treba kot prvo predelat prebolet preteklo vezo, da duhovi te veze ne kvarijo novo vezo. ta ki se je za novega samskega zagrebla pa tudi ni kvalitetna, zgolj je pograbila nekoga, ki ne zna biti sam in se vštulijo zraven, da dobijo svoj bankomat.

Kar se bo avtorica, če bo res začela na novo tudi v želji nove zveze, morala šele naučiti je, da so se časi spremenili, pa tudi njena vrednost v očeh moških več ni niti približno to kar je bila, ko sta se našla s tem s katerim se želi raziti.

Ko poslušam tipe, ki so bili 1980 pri ženskah uspešni, kako so operirali, z zavedanjem situacije danes, se lahko le smejim.  Ker te dinozavre bi današnje generacije žensk žive požrle, izkoristile in zavrgel kot zadnjo smet.

časi so se krepko spremenili. vezani se tega ne zavedajo.

vrednost ženske v očeh moškega, jah če skačejo za vezanimi droljami se ve kaj je njim vredno. bo že našla, če bo hotla.

Jaz sem se ločil pri 44 po 15 letih…

Ne mislim tu pisati kaj in kako, lahko pa mi pišeš na mail…

Težko je bilo, aksioznost, depresija itd…

Danes po 4 letih sem spet ok, zelo ok.😁

roky90513@gmail.com

Zartrose, 08.03.2025 ob 15:26

časi so se krepko spremenili. vezani se tega ne zavedajo.

vrednost ženske v očeh moškega, jah če skačejo za vezanimi droljami se ve kaj je njim vredno. bo že našla, če bo hotla.

In tu je ravno srž problema.  Večina nekritičnih mon zagovornikov zvez so gen X+ ljudje, ki že 10 let niso bili na zmenku.  Blage veze nimajo kako poteka zmenkarjenje v času, ko se večina ljudi spozna na internetu.  Pojma nimajo, da se sploh ženske, ker imajo to možnost, dobivajo z več tipi hkrati.  S še toliko večimi pa se hkrati dopisujejo in podobno.  Celo večina vezanih, celo dolgoročno vezanih, ima v mislih vsaj enega, če ne kar več rezervnih kandidatov za primer, da pride do ločitve, katere že dolgo poznajo in s katerimi so neredko v preteklosti že kaj imele.  Zelo verjetno ima tudi ta, ki je menda odprla temo, v mislih konkretno drugo osebo, če ne kar več le teh.  Kar jasno ne bo nikoli priznala, ker ve, da ne bo izpadla svetnica.  Tako to danes gre.   Klinc, marsikar je bilo vedno prisotno.  Le, da je bilo pred razširitvijo uporabe interneta vse živo skrito.  Danes pa ljudje anonimno sami povedo.  Zato se lahko osveščeni, ki zadeve resspremljamo, tudi toliko tega dobro zavedamo.  Sploh, če gre to skupaj z lastnimi izkušnjami.

Sploh pa lahko zadnje dni osvežujem zavedanje pomena razlike v pričakovanjih med nekoč in danes.  Kaj je povprečna ženska pred 80 leti pričakovala o moža?  Bore malo.  Med tem, ko so današnje princese VZGOJENE, INDOKTRINIRANE in SPODBUJANE, da si zaslužijo le najboljše.  In bog ne daj, če ima tudi tip od njih kakšna pričakovanja.  Čim jim kaj ni po godu, pa je tu kisanje, pritoževanje in že dežujejo nasveti, da se mora ločiti, itd.  In samo zato, ker neka ženska v nekem trenutku ni takšna, še ne pomeni, da ne bo ista čez 5 let, ker okolje pač dela svoje.  Morda se loči kakšna prijateljica.  Bog si ga vedi kakšne so vse možne okoliščine.

In zakaj je to pomembno?  Zato, ker najbolj najebe ravno tip, ki je ženski največ znesel k riti, največ omogočil, ker le od takšnega se lahko skozi ločitev ženska potem okoristi.  Ne od luzerja, od katerega ni nič od nič.  Zato se le še naiven bedak od tipa poroča, razdaja, itd.

Anonimno 1434, 09.03.2025 ob 00:13

In tu je ravno srž problema.  Večina nekritičnih mon zagovornikov zvez so gen X+ ljudje, ki že 10 let niso bili na zmenku.  Blage veze nimajo kako poteka zmenkarjenje v času, ko se večina ljudi spozna na internetu.  Pojma nimajo, da se sploh ženske, ker imajo to možnost, dobivajo z več tipi hkrati.  S še toliko večimi pa se hkrati dopisujejo in podobno.  Celo večina vezanih, celo dolgoročno vezanih, ima v mislih vsaj enega, če ne kar več rezervnih kandidatov za primer, da pride do ločitve, katere že dolgo poznajo in s katerimi so neredko v preteklosti že kaj imele.  Zelo verjetno ima tudi ta, ki je menda odprla temo, v mislih konkretno drugo osebo, če ne kar več le teh.  Kar jasno ne bo nikoli priznala, ker ve, da ne bo izpadla svetnica.  Tako to danes gre.   Klinc, marsikar je bilo vedno prisotno.  Le, da je bilo pred razširitvijo uporabe interneta vse živo skrito.  Danes pa ljudje anonimno sami povedo.  Zato se lahko osveščeni, ki zadeve resspremljamo, tudi toliko tega dobro zavedamo.  Sploh, če gre to skupaj z lastnimi izkušnjami.

Sploh pa lahko zadnje dni osvežujem zavedanje pomena razlike v pričakovanjih med nekoč in danes.  Kaj je povprečna ženska pred 80 leti pričakovala o moža?  Bore malo.  Med tem, ko so današnje princese VZGOJENE, INDOKTRINIRANE in SPODBUJANE, da si zaslužijo le najboljše.  In bog ne daj, če ima tudi tip od njih kakšna pričakovanja.  Čim jim kaj ni po godu, pa je tu kisanje, pritoževanje in že dežujejo nasveti, da se mora ločiti, itd.  In samo zato, ker neka ženska v nekem trenutku ni takšna, še ne pomeni, da ne bo ista čez 5 let, ker okolje pač dela svoje.  Morda se loči kakšna prijateljica.  Bog si ga vedi kakšne so vse možne okoliščine.

In zakaj je to pomembno?  Zato, ker najbolj najebe ravno tip, ki je ženski največ znesel k riti, največ omogočil, ker le od takšnega se lahko skozi ločitev ženska potem okoristi.  Ne od luzerja, od katerega ni nič od nič.  Zato se le še naiven bedak od tipa poroča, razdaja, itd.

mah, vprašanje, koliko od teh zagovornikov tudi resno misli.. kolikor opažam, jih je večinoma gobec o resni vezi, njihova dejanja pa prej iščejo zgolj lahkotnost, zabavo, pač fwb in situationships brez predaje brez obveze. lovijo z besedami, da iščejo resno vezo. ampak je dosti par mailov ali tel. pogovorov, mogoče en zmenek pa ti je jasno, da je to le sredstvo za lovljenje fuka. tudi tem mon iskalcem resne veze v resnici ni do resne veze, niti je niso sposobni imet. v večini ženskih očeh pa izpadejo wow, to je pravi moški in si oni tako naredijo morebitno vstopnico za fuk. zato pa je tudi toliko odprtih tem s strani žensk, ki so nasedle takim muti baričem. da bo skleda polna, pridejo v temo še dodatni mutibariči z lažmi, da oni so pa resni, in da naj jim piše. ljubi bog, tip ki se štuli ženski, ki je ranjena, že veš da je pezde, ki hoče izrabit tako žensko.

internet je naredil totalno štalo v mž odnosih. ja, prej je bilo marsikaj prikrito, ampak tudi ni bilo toliko sranja, kot ga je pa sedaj. vezani tega seveda ne vedo. ko bi vedele, koliko zasedenih piše samskim.. grozno vse skupaj. kar sem registrirana na monu, mi je toliko poročenih/vezanih pisalo, imajo ženske srečo, da nisem drolja in me vezani ne zanimajo. boh ve, kere vse od teh mon imajo tipa tukile, itak jim ne bodo povedali, kot ne povedo, da so na tinderju, ona onu. teh je tudi polno tu.

ampak ironično dejstvo je, da sodobni moški padajo na princeske. na drolje. na prasice. ne na skromne predane resne zveste skrbne nežne ljubeče itd itn. neresni ženski bi dali vse, resno žensko bi pa kaznovali za grehe neresne.

okolju nasedejo osebe, ki nimajo svojega jaza, nimajo lastne integritete. tisti, ki ve kdo je, ne bo šel po smernicah okolja, če je to okolje v nasprotju z njegovimi moralnimi vrednotami. jaz živim po svojih moralnih vrednotah, čeprav mi okolje skuša prodat, da je vredno varat, goljufat, krast, lagat itd. to me ne zanima, nikoli me ne bo. mene namreč ni strah biti sama, je pa mnoge strah tega, pa mi vsiljujejo svoje strahove, kaj bi jaz morala itd itn. to je od njih, jaz zase vem kaj je pa zame.

mah, polno je tudi takih poročenih, ki se ne ločijo, ker bi bili na izgubi, žena se pa noče ločit. potem pa iščejo ljbice po monu, tinderju, ona onu itd.. podn od podna. toliko o kvaliteti vezanih, poročenih.

Po koncu potovanja začenjek s serijo MYTHBUSTER tem.  Čas je, da se razkrije in razblini dolgi niz zakoreninjenih mitov na temo MŽ odnosov v katere je velika večina sveto samozaverovani, pa so navadne neumnosti.  Vse od neumnosti, da se široke mase odličajo tako, da je zanje še najbolje.  Covid??  Prepad med realnostjo in prepričanji je neverjetno velik.  Pa do bojda silne kvalitete vezanih, medtem ko so slednji v 90% plačniki OnlyFans, vseprisotni dvolični fukfehtarji.  Zadnje čase je tu še enostranko zgrinjanja krivde na nesocializacijo samskih moških.  Vse kako naprtiti krivdo moškim.  Pa do silnih kriterijev, pričakovanj in realnosti spoznavanja.

Fora je, da je na strani feminizma, vseh aspektov, tudi feminizacije moških, še precej več krivde kot jo temu pripisuje mainstream red pill.  Če ljudi prepričaš v X, tako kot se je ljudi nategnili s covid zgodbo, se široke mase, še taki izobraženci in “strokovnjaki”, pač obnašajo v skladu s programom.

Morda še največji mit je, da je t.i. realni svet tisti pravi, medtem ko je vituala neka nerealna fikcija.  V to neumnost so danes sveto samozaverovani še taki strokovnjaki, ker jih je pač povozil čas.  So življenjsko neizkušeni, živijo v svojih mehurčkih in le paradirajo dinozaverska stališča.

Pa gre za navaden BS.  V realnosti je neskončno več igranja, pretvarjanja in sprenevedanja.  Ne nujno zaradi slabih motivov.  Ljudje pač po večini želijo živeti v relativni harmoniji z okolico.  Hočem reči, da se povprečnemu človeku pogosto še sanja ne kaj si res misli magari celo njegov prijatelj, družinski član, itd.  Čeprav je sveto samozaverovani, da mu je vse jasno.

Medtem, ko v virtuali, odkar gre za skrajno razširjen medij, ljudje pogosto povedo točno tako kot si res mislijo, čeprav so v virtuali prisotne druge vrste fejkanja, zavoljo drugih motivov.  Vse pogosteje so ljudje brutalno iskreni tudi, ko dobro vedo, da niso anonimni.  Razlogov je dosti.  Tema zase.  Pomembno pa je, da boste na iskrenost dosti prej naleteli v virtuali kot reali.

Pomemben problem MŽ odnosov v času interneta je, da je tako ali drugače na dan prišlo preveč resnice.  Kar na področju, ki prosperira v fikciji, da gre za obojestranske M in Ž interese, ne pa nasprotujoče si, pomeni šokantno soočenje z resnico katerega večina ne prenese.  Zato se razni retardi tudi tako prijemajo plota, da se o vsem tem ni kaj za pogovarjati, itd.  Ker realnosti niso sposobni prenesti.

Ko pa se tako moški kot ženske masovno zavedo, da drugi spol no tista fikcija v katero so verjeli, pa so zveze, vse, neskončno težje.   Skoraj da moraš naleteti na naivno osebo, da se lahko greš privid “dobre” zveze.  Ker osveščeni človek se realnosti preveč dobro zaveda, da bi se obnašal naivno, če ima kolikor toliko samodiscipline

v virtuali ljudje prej odvržejo svoje maske, kot v reali, to je res.. je pa treba pazit, ker virtualo bolj izkoriščajo slabi ljudje in se pretvarjajo, da so neki, kar niso, jaz jim rečem leporečniki, ker sluzijo z besedami, ampak slej ko prej pokažejo svoj pravi odraz. ali pa lovače pozornosti-vse uletijo s tem, da so jim kar vsi všeč, do vseh prijazne, kao humorne bla bla, potem ko dobijo všečke večine pa udarijo s svojo pravo naravo, folk pa naseda dalje tisti predhodni lažni sliki. ali pa tisto, ko rečejo, da tuki pišejo eno, v reali so pa drugačni. niso, saj so pisali svoje misli, le v reali jih ne upajo dat ven, še vedno je to ista oseba, ki je pisala.

ja, pri kovidu se je razkrilo, da je veliko ljudi naivnih tudi neumnih, veliko pa jih je takrat snelo maske leporečniške. sem delala  z ljudmi in to so bile dobesedno pobesnele horde, ki so se izživljali nad nami, ker si niso upali nad tistimi, ki so s kovidom terorizirali.

sodoben feminizem pa je uničil tako večino žensk kot moških. rešitve so ampak itak večine ne zanima, tko da ta družba drvi v prepad in v bistvu je prav tako.

Nekako tako je, da polno zaposlen moski srednjih let, ceprav samski, nima toliko viska prostega casa,  da bi afne guncal in zapravljal cas po nepotrebnem in z nepravimi osebami.

Ce se ze dela posel se naj dela posel in naj bodo rezultati.  Ko se pojavi taprava, bo desc delal posel.  Zato, ker tako je in skoda vsakega dneva, ce ni posel! 🤫😁🤫

Zartrose, 09.03.2025 ob 12:55

mah, vprašanje, koliko od teh zagovornikov tudi resno misli.. kolikor opažam, jih je večinoma gobec o resni vezi, njihova dejanja pa prej iščejo zgolj lahkotnost, zabavo, pač fwb in situationships brez predaje brez obveze. lovijo z besedami, da iščejo resno vezo. ampak je dosti par mailov ali tel. pogovorov, mogoče en zmenek pa ti je jasno, da je to le sredstvo za lovljenje fuka. tudi tem mon iskalcem resne veze v resnici ni do resne veze, niti je niso sposobni imet. v večini ženskih očeh pa izpadejo wow, to je pravi moški in si oni tako naredijo morebitno vstopnico za fuk. zato pa je tudi toliko odprtih tem s strani žensk, ki so nasedle takim muti baričem. da bo skleda polna, pridejo v temo še dodatni mutibariči z lažmi, da oni so pa resni, in da naj jim piše. ljubi bog, tip ki se štuli ženski, ki je ranjena, že veš da je pezde, ki hoče izrabit tako žensko.

internet je naredil totalno štalo v mž odnosih. ja, prej je bilo marsikaj prikrito, ampak tudi ni bilo toliko sranja, kot ga je pa sedaj. vezani tega seveda ne vedo. ko bi vedele, koliko zasedenih piše samskim.. grozno vse skupaj. kar sem registrirana na monu, mi je toliko poročenih/vezanih pisalo, imajo ženske srečo, da nisem drolja in me vezani ne zanimajo. boh ve, kere vse od teh mon imajo tipa tukile, itak jim ne bodo povedali, kot ne povedo, da so na tinderju, ona onu. teh je tudi polno tu.

ampak ironično dejstvo je, da sodobni moški padajo na princeske. na drolje. na prasice. ne na skromne predane resne zveste skrbne nežne ljubeče itd itn. neresni ženski bi dali vse, resno žensko bi pa kaznovali za grehe neresne.

okolju nasedejo osebe, ki nimajo svojega jaza, nimajo lastne integritete. tisti, ki ve kdo je, ne bo šel po smernicah okolja, če je to okolje v nasprotju z njegovimi moralnimi vrednotami. jaz živim po svojih moralnih vrednotah, čeprav mi okolje skuša prodat, da je vredno varat, goljufat, krast, lagat itd. to me ne zanima, nikoli me ne bo. mene namreč ni strah biti sama, je pa mnoge strah tega, pa mi vsiljujejo svoje strahove, kaj bi jaz morala itd itn. to je od njih, jaz zase vem kaj je pa zame.

mah, polno je tudi takih poročenih, ki se ne ločijo, ker bi bili na izgubi, žena se pa noče ločit. potem pa iščejo ljbice po monu, tinderju, ona onu itd.. podn od podna. toliko o kvaliteti vezanih, poročenih.

Zartrose, glede poročenih, ko iščejo f.., , če njihove ženska ne vidi da je registriran na Tinderju, pa išče, potem pa naj še naprej ostaja slepa. Moj ni med njimi, niprvič nima časa, drugic ni spogledljiv,  tretjič pa čist zadovoljen z eno žensko ki jo ima (svojo ženo), se ta ni je včasih preveč 😃. Pa nisem naivna,samo ljudi pa znam oceniti od nekdaj . In taki moški ki iščejo, so očitni že na daleč, moras biti res slepec da ne prepoznaš take ljudi.

Anonimna881, 09.03.2025 ob 18:55

Zartrose, glede poročenih, ko iščejo f.., , če njihove ženska ne vidi da je registriran na Tinderju, pa išče, potem pa naj še naprej ostaja slepa. Moj ni med njimi, niprvič nima časa, drugic ni spogledljiv,  tretjič pa čist zadovoljen z eno žensko ki jo ima (svojo ženo), se ta ni je včasih preveč 😃. Pa nisem naivna,samo ljudi pa znam oceniti od nekdaj . In taki moški ki iščejo, so očitni že na daleč, moras biti res slepec da ne prepoznaš take ljudi.

In moj  ni na monu, je pa na Twitterju in se krega s politiki 😃

Nikoli ni prepozno za nič. Sama sem se ločila pri 49 letu, po 25 letih skupnega življenja. Je težko, sploh od začetka ko si za vse sam, ampak tudi prej sem bila sama, le da tega nisem videla. Bili smo lepa slika za okolico, ko so se vrata doma zaprla pa druga zgodba. Sedaj sem ok in žal mi je le, da nisem prej naredila koraka naprej in skozi gledala na druge, kaj bodo rekli. Zdaj sem se postavila na prvo mesto, otroci tak odrastejo in zapustijo gnezdo, ti pa ostaneš do smrti v bednem življenju z nekom ki to postane tujec.

je kot je, varalice so ljigavci in se že skrivajo, kakšne odkrijejo, kakšne ne, saj ne brskajo po njegovih stvareh, niso same na tinderju itd..

Najprej se vprasaj kaj je razlog da zelis stran, potem pretuhtaj vse moznosti, da ta razlog premagas. Ce res nikakor ni izvedljivo, potem pac pojdi po svoje.  Ni pa nujno, da bo tako kot si zelis. Scasoma ti lahko postane zal, ampak bo prepozno. Dobrega partnerja bos tezko nasla, najbrz tvoj ni tako slab, ce sta skupaj 20 plus let. Mogoce se morata samo malo ogreti 😉

Tako ti bom rekel. če greš narazen z idejo, da boš našla boljšega tipa za skupno življenje, je to precej neumna ideja. Vrstnik, ki se bo tebi zdel primeren, te ne bo povohal, ker ga zanimajo precej mlajše ženske, po možnosti brez otrok.

Če pa greš narazen, ker ti gre mož na živce in se ne vidiš več z njim in imaš sposobnost biti sama z otroki,  potem pa je to dobra odločitev, vsekakor boljša, kot življenje v mrtvi vezi. Če i malo realistična in si pripravljena imeti vezo z 10 let starejšim navadnim moškim, potem tudi prav. Le sanje naj te ne odpeljejo predaleč, kako boš na polovici lajfa za resno vezo precej boljšega tipa našla.

Najbolj naivna izjava. Ravno take ženske kot si ti, so na koncu najbolj šokirane kaj vse njihov dela.

Barbi154, 05.03.2025 ob 12:06

Je tu kdo, ki se je ločil po 45. letu ali še kasneje? Kako ste sprejeli to odločitev po 15 ali 20 letih zveze, ko so otroci že odrasli? Je bila ločitev posledica tega, da ste našli novega partnerja, ali ste se odločili za novo življenje sami? Kako ste se spopadli s strahom pred spremembo in samoto?
Sem v precejšnji psihični stiski. Po dvajsetih letih zakona čutim, da bi najraje odšla, a me hkrati preplavlja strah. Kako se bom znašla? Kako je začeti znova pri tej starosti? Malo me je strah tudi samote, a hkrati ne vem, ali lahko še naprej živim tako, kot sem do zdaj. Bi mi kdo, ki je šel skozi to, lahko delil svojo izkušnjo?

RIb malo morje samo pogumno v “NAPAD”

pa pravo zapecaj potem pa se.malo nastavi ,da jo zapeče zavist u kako paše

Ko gori od zavisti hahaha

New Report

Close