Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prepozno za nov začetek!?

Prepozno za nov začetek!?

Odgovor na objavo uporabnika
Miha 333332, 10.03.2025 ob 13:56

Barbi154, 05.03.2025 ob 12:06

Je tu kdo, ki se je ločil po 45. letu ali še kasneje? Kako ste sprejeli to odločitev po 15 ali 20 letih zveze, ko so otroci že odrasli? Je bila ločitev posledica tega, da ste našli novega partnerja, ali ste se odločili za novo življenje sami? Kako ste se spopadli s strahom pred spremembo in samoto?
Sem v precejšnji psihični stiski. Po dvajsetih letih zakona čutim, da bi najraje odšla, a me hkrati preplavlja strah. Kako se bom znašla? Kako je začeti znova pri tej starosti? Malo me je strah tudi samote, a hkrati ne vem, ali lahko še naprej živim tako, kot sem do zdaj. Bi mi kdo, ki je šel skozi to, lahko delil svojo izkušnjo?

RIb malo morje samo pogumno v “NAPAD”

pa pravo zapecaj potem pa se.malo nastavi ,da jo zapeče zavist u kako paše

Ko gori od zavisti hahaha

Jaz sem našla četrtega moža pri 70.

Nisem bogata ima zase, ampak ne mi rečt, da moramo biti vse življenje z isto osebo? Kaj je z vami ljudje?

Dasevamda, 05.03.2025 ob 22:36

Imam jih 46 in mi na pamet ne pade. Imava soliden odnos. Vedno je prostor za izboljšav, tako kot tudi za poslabšanje. Da bi se pa zdaj z nekim novim petljala, živce zgubljala zaradi njegovih navad, se prepucavala kdo od naju bo na zabavi od otrok ali raznih praznovanj, pajade. Če mi kakšen dan kaj ne paše, grem v svoj kujavnik brat knjigo. In drug dan je svet lepši. Če bi mi bilo dolgčas, bi si odprla popoldanski s.p. ne pa da bi se šla ločit.

ti mogoče ne, ampak ozri se okrog, vse več je teh, ki se družijo bivši in otroci in starši in novi bivši, bivša itd in funkcionira.

tudi ločeni se še naprej družijo z bivšimi partnerji, si pomagajo, ne vidim problema v tem?

Bil sem v podobnih dvomih, v drugačnih okoliščinah in ostal, ker sem bil pred zakonom opozorjen s kakšno osebo se bom poročil. Čez leta sem spoznal kaj je ženska bedasta zloba, škodoželjnost, hinavščina in nevednost.

New Report

Close