Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prerokba

prerokba

Danes sem mal brskala po netu in zasledila neko internetno prerokovanje prihodnosti … … … … … Sej ponavadi ne verjamem tem zadevam … in tudi tej ne … sam … … ne vem … … … …

Tu spodaj je to, kar mi je ta program prerokoval … … … ša me je kar mal stisnilo …

—————————————————————————————

Čakajo vas prepiri in stiske zaradi katerih boste zelo napeti in razdražljivi. Žal tudi končni rezultat ne bo tak, kot bi si želeli.

Na nekem potovanju boste neskončno uživali in zgodilo se bo marsikaj prijetnega, zato se nikar ne izmikajte in ne iščite razloge, da bi se temu izognili. Sprva vam pot ne bo najbolj všeč, a izkazalo se bo ravno obratno.

Neka poročena oseba nasprotnega spola vas bo očitno osvajala, a kaj več kot kratkotrajne avanturice si ne morete obetati, pa še to samo v primeru, da boste privolili v njen način igre.

Obeta se vam zanimivo poslovno srečanje, lahko ob pijači ali na kosilu. Od tega si ne smete preveč obetati, boste pa dobili veliko zanimivih informacij.

V kratkem lahko pričakujete obisk starejše osebe, ki vas že nekaj časa ne mara, do vas pa goji sovražne namene. Četudi se bo delala prijazno in pošteno, nikar ne ugriznite v vabo, kajti potem se vam bodo dogajale le slabe stvari. V naslednjem obdobju bodite previdni in vsako stvar raje večkrat premisliti, nikakor pa se ne spuščajte v navezovanje novih stikov in kontaktov z neznanci ali z ljudmi, ki jih že dolgo niste srečali.

V kratkem lahko pričakujete, da se bo nekdo pošteno jezil na vas, a nikar ne iščite razlogov drugod, ker ste za veliko stvari sami krivi.

Obeta se vam manjša denarna izguba, ki pa lahko ima bolj dolgoročne posledice. Na vsak način se boste morali marsičemu odrečti.

Vaše finančno stanje je tesno povezano z vašo ljubeznijo in lahko se nadejate uspehov, čeprav je vez med vami in partnerjem malo preveč čustvena, pa bi jo bilo dobro ohladiti in postaviti na realna tla. Čeprav vam karte sedaj še ne napovedujejo nič slabega, pa je streznitev v taki vezi vselej boleča.

Karte kažejo, da se bliža bodobje, ko vas čaka izdaten kup denarja ali drugih materialnih dobrin. Vse to bo prišlo nepičakovano, a vselej ob pravem trenutku. Če gre za dediščino, nikar ne razmišljajte preveč in se ne delajte sentimentalne, ker vam na dolgi rok to ne bo koristilo. Sprejmite dogodke takšne kakršni so in se ne poglablajte preveč vanje. Denar potrebujete oziroma ga boste kmalu zelo potrebovali.

Vaš partner izžareva pozitivno energijo in prav bi bilo, da to z enako mero vračate. Vaša zveza je več kot samo ljubezenska, v partnerju lahko najdete oporo in varno zavetje, zato tega nikar ne spustite iz rok.

V ljubezni lahko kmalu pričakujete nezvestobo. Če živite s partnerjem, potem dnevi, ki sledijo, niso najboljši za vas. Odvisno od okoliščin, lahko razberete kako se boste rešili iz zapleta. Pred samskimi je obdobje, ko vsakršna nova poznanstva ne prinašajo trajnih vez, in zato tudi ni priporočljivo, da se spuščate v nove avanture. Več boste storili zase, če ostanete doma in se posvetite službi.

Kmalu boste jokali. Morda zaradi ljubosumnosti, lahko pa boste samo v posebnem depresivnem in brezvoljnem stanju. Sicer ni posebnih znakov, ki bi nakazovali kakšno hujšo nesrečo, pa vendar previdnost ni odveč.

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ne seri BGV…kaj sploh take stvari beres…ne pozabi, da je vse odvisno od tebe..no skoraj vse..ce se bos prepricevala da si bolana..potem zbolis…upam, da ves o cem pisem! Uzivaj..pa cmoko na lička!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Bullshit!
Verjemi nam in ga bomo še srali,da bomo na koncu mislili,da imamo rit odspredaj!
😉

eh, preslabo piše, da bi bilo res! ne verjemi, Bugica…

me smo pa dans šlogarco odpovedale, ker smo nameravali v tiste hribe….

alora, ne vem kdaj se bomo spet okorajžle…. hihi…

cmoka, lepotička

Ma ja … sej vem, da so to brezvezna tvezenja … in da je moje življenje odvisno le od mene in od tega, kako si ga zastavim … … samo … … vseeno … :(((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Uh … to da ga bomo srali je pa 1X1 … :)))))

Lp, Bgv

In če mi še enkrat pobereš ven tiste fotke…ti garantiram neki….!!!
😉

Jaz bi tudi enkrat rada šla k eni šlogarci … … … tko … sej ne, da bi pol verjela 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} v to, kar bi mi povedala … sam kako stvar bi pa vseeno lahko zadela, a? :))))

lp, Bgv

kire fotke?
nobena ni manjkala, ki bi tja sodila!!!!!!!

so pa res šle ven ene take izpod tuša ipd….. ampak tiste so v posebnem albumu, ki ga ne razkazujem!!! probaj me razumet! ;)))

cmoka

Jest sm šlokarca!
Če druzga ne,se ga bova nabutala!In tisto bo ziher držalo!
😉

jst bi verjela v njena videnja, če bi mi uganila kaj o preteklosti in sedanjosti… drgač pa ne…. grem bolj iz firbca… ker se mi dogaja tolko čudnih reči, me zanima kako bi vse to ona razložila oz. uganila… če sploh bi…

cmoka

ma dej dej…. učirej si se vozu, pa nisi nič šloknil!!! ja kakšen dedc pa si?

;)))

Ja … … sam ene so dobre … Tako moji noni kot mami so ugotovile, kaj ju čaka v prihodnosti … Pač s kom se bodo poročile … koliko otrok bodo imele … kakšno življenje jih čaka … Zato jaz verjamem, da niso kar prazne besede …

… seveda … je treba it k pravi šlogarci … ne pa varjanta Dannyjeve zvezde … … …

lp, Bgv

no, me gremo k eni dobri in priznani… ma ni teku znana…. pravi folk, da jim je kar zadela….

… ti bom povedala kako bo zgledala in kej povedala… če boš hotla it…

papa

Ma nehjata no..ma ste res tko usekane..helcka..skoda denarja…jao..jao…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

EEHHHHH, KOLKO GA GRE ŠE ZA BOLJ BREZVEZNE REČI….

Bgv..ce v nekaj verjames…se prepričaš…potem bo…in če ti nekdo narekuje da bo to in to..in ti slepo v to verjameš..ni hudič, da se to ne zgodi…in to so realni primeri..okej..vsak ima lahko svoje misljenje..spostujem to…ti ze ves..kaj delas…u kaj verjames…jaz pač ne…

Helči…ja..če ti to paše..zakaj ne..meni je za kaj takega pač skoda denarja, ker v to ne verjamem…cmoka!

To pa piše za Sončka …

————————————-

S kariero v službi je vse v najlepšem redu. Pravzaprav ste že zdavnaj dosegli vrhunec in čeprav se vam zdi, da so stvari urejene, v vas tli pričakovanje, da se vam bo ponudila boljša priložnost, predvsem kar se tiče zaslužka. Na žalost se to še ne bo kmalu zgodilo, svetujemo pa vam malo več strpnosti. Tudi vašo delovno vnemo lahko malo brzdate, ker energijo potrebujete še za kaj druga kot službo.

Pričakujete lahko pismo, ki vas bo razvnelo, raznežilo in obudilo prijetna ljubezenska čustva.

Čaka vas obdobje prepirov, slabih družinskih razmer in nesreče v ljubezni. Na koncu se bo vse dobro končalo.

V vašem domu, velja tudi bližja okolica, je čutiti nemir. Za to so lahko kriva nesoglasja v družini, med sosedi, lahko pa se bo v vašem okolišu zgodilo kaj neprijetnega. Pazite predvsem na avtomobile.

Neka zadeva, ki jo lahko pričakujete v kratkem, vam obeta daljše potovanje in zaradi tega se bodo nekatere stvari hitreje in lažje razčistile. Ni rečeno, da v vaš prid.

V vaši zvezi s partnerjem je zaznati sebičnost in pohlep, vežejo pa vaju predvsem materialne dobrine. Čeprav veza ni slaba, pa vendarle to ni iskrena ljubezen po kateri hrepenite.

Kmalu se bo pojavila bogata oseba nasprotnega spola. Vaše poznanstno bo za vas pomenilo predvsem izboljšanje gmotnega položaja, pa tudi kakšna kratkotrajna avantura ni izključena, čeprav je o resni in trajni vezi težko govoriti, ker nameni, ki vaju bodo zbližali niso jasno definirani.

V prihodnosti se bo v vašem življenju pojavil resen starejši gospod, lahko je tudi vaš šef ali šefica v službi, ki pa nima dobrih namenov. Izkoristiti vas hoče za svoje napredovanje, vi pa služite kot poligon za njegovo ambicioznost in muhavost. Zavedajte se, da ste v podrejenem položaju, pa se zato tej osebi raje ognite, kolikor je možno. V nasprotnem vas čaka zeo težko obdobje.

Pričakujete lahko neuspeh v ljubezni in domače prepire. Za veliko stvari ste sami krivi, na koncu pa vas čaka bridko spoznanje. Poskusite se iz tega kaj naučiti.

Na vidiku je razveseljiv dogodek povezan z družino in ljubeznijo. Obeta se vam novo poznanstvo, ki vas bo vsaj za nekaj časa osrečevalo, zanj pa boste potrošili večino svojega prostega časa.

Obeta se vam krajše potovanje ali izlet, ki pa za vas ne bo uspešen. Poskusite se mu izogniti.

Obeta se vam nesreča v ljubezenskih ali zakonskih zadevah. V kratkem boste neprijetno presenečeni, karte pa kažejo tudi na strah in resne zaplete.

Bugi..če sem jaz ta soncek…potem ti lahko zatrdim…da sem sedaj se bolj prepricana..da je vse to lari fari…ni pa mi jasno se nekaj..na podlagi katerih podatkov si dobila tole prerokovanje ravno zame…kajti ce je vse tole tako na splosno…je pa se vecji, da ne napisem kaj…

Draga moja…jaz v to ne verjamem..zato se temu lahko samo smejim..ce pa bi verjela v to..bi bil pa res ****…kot si napisala;))!

Ne ne … Sonči … to je za mojga Sončka … … za mojga dragega … … … :))))

lp, Bgv

Če bi te poizkušal razumet,bi bil jaz ena navadna mokra cota!
Tako takoj pokazat tisto,kar je manjkalo!
Oštja…a zaleže kej moja beseda al neč?!
🙂

Če bi ti šele ob pudan k sebe pršla od prejšnjega dne,bi pršla šele na ta tretjje srečanje,ne na naslednje!
😉

Aja…ma nehaj BGV…prosim ne verjemi v to…bo vse lepse..bos videla…cmoka na licka!

Ti pa čuk,kr paniko zganjaš!
😉

New Report

Close