prerokba
Nehaj…ti povem se nekaj..no saj sem ti ze en mal nakazala tam iz morja…no moja hci si zazeli, da bi imela za na morje nekaj napihljivega..velikega..krokodila..ali kita..in gremo u nabavo..pa seveda ne dobimo…in tik pred mejo..se enkrat pogledamo u trgovino..pa mi privleceta..ven..zabo…lustno zabico..velikanko…tko cortano..seveda se zacnem krohotati za znoret..in vsi moji me gledajo..le kaj mi je..kaj se dogaja…in to se je ponavljajo vedno ko smo s to zabo letali na plavanje…se jaz semjim ko nora;))jao..jao..kaj naredi ena zaba,haha
Ne seri..si nas predstvaljas kako gremo na plazo..no saj jo imamo tik ob sebi..ampak jaz in una zelena velikanka…hhihi…moj smeh…ko me vsi gledajo..če se mi rola…pa moj tamalcek..pa tamala…pa potem vsi mi na zabi…joj…joj…grem lulat;))
…. ja , kje si pa ta horoskop pobrala , saj je kot da bi ga pisala jaz ( da bi mal prestrašla vse lahkoverneže ;)))
Punči , s tvojimi učkami in trepalnicami se nimaš kaj bat …. ne vem , če si že ugotovila , ma dedci kar tekmujejo , kateri bi te ujčkal ;)))))
(preberi si še enkrat unega rally-driverja
Niki , ki je še vedno vsa zadovoljna (ne pa tudi zadovoljena , ker so dečki spet samo obljubljali vse tiste lupčke :)))
Neč se ne sekiri…mene so spravli enkrat k šlogarci…malo je uganila, malo ni, jebi ga….kdo bi se sekiral
Bil sem še mlad in neizkušen in resnici na ljubo sem šel tja, ker sem mislil, da me bo kej bel šlatala ipd…
Zdej te romantike ni več.
Zdej vse šlogajo na 090…ma ben…če že dam dnar za 090…imam dosti rajš da mi kej sopihajo…namesto šlohajo u šlušalko :))))
:)))))))))))))))) He he … Niki Niki … ……. a da dedci tekmujejo … hm … jah no … Sam ni mi jasno … Kaj nej si preberem???????????? Ehm … je še zgodaj … ne štekam prav v redi … ;)))) :)))))
Sicer pa … Včeraj sem mojemu srčku prebrala obe prerokbi … … … in sva se oba pošteno nasmejala … in mi je rekel, da naj pozabim na tiste napisane neumnosti … in da si s tistimi prerokbami rit obriše … … … :))))
lp, Bgv