Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Presaditev las fue metoda

Presaditev las fue metoda

Pozdravljeni,

Star sem 30 in sem se odločil za presaditev las po fue in prp metodi. Obstajajo tudi (FUT in DHI) Raziskavo sem naredil, tako da imam dovolj info. za seminarsko nalogo😅. Torej poznam slabosti prednosti metode tako tudi finančni del. Po posvet v slo,avstriji, hrvaški in turčiji sem se odločil za podjetje v Istanbulu.
Menim, da nisem edini, ki ga ta tema zanima zato sem pripravljen deliti info. in načeloma organizirati manjšo skupino, ki bi opravila ta poseg. Do 6 ljudi.

p.s odločitev zakaj bi si nekdo to uredil je enkaka kot povečanje dojk. Kreme ne pomagajo kot tudi tableti ne 😉 za konec pa čevlje sodi naj kopitar

Pozdravljen. Tudi jaz se že nekaj časa odločam za presajanje las. Za katero kliniko v Turčiji si se odločil. Jaz sem se skoraj odloči iti v Zagreb, vendar sem se v zadnjem trenutku premislil. Sam ne vem več. Imaš kakšen nasvet kako in kam iti?
Hvala

Pozdravljen,

prosim te, če mi lahko poveš kdo po tej metodi izvaja presajanje la v Sloveniji.

Hvala!

Sliši se, da si se informiral.
Lahko podas več podatkov, prosim ?
Koliko razumem bi zoorganiziral, da bi vas šlo 6″pleskotov” na poseg.
Delili bi si prevoz in bivanje predvidevam.
Koliko pa traja ta poseg ?
Koliko pa stane ?
So razlike v ceni?

Pa treba je to pravi čas povedat vse, da si ljudje uredijo proste dni takrat.
Povej kdaj , kje, koliko…. še veliko je vprašanj. Čeprav zamisel ni slaba.

V Sloveniji zaenkt se nimamo prave klinike za presajanje las… Na žalost 😔
V tujino bo treba. Samo še pravo kliniko moramo izbrati. Upam da bomo skupaj nabrali informacije in se odločili za pravo…
Hmm

Idea res ni slaba samo še izpeljati jo je treba nekako. 🤔

zdravo kaj novega?
v sloveniji je hairclinic…hrvaška pantovčak, avstrija dr.lisburg…
nezaupam nobenemu, premalo informacij…zanima me turcija dr. cinik…cena cca 3000 eur allinclusive?kaj sedaj?

Ali je kaksna nova inf.?

Ali ima kdo izkusnje z dr. Fabjan?

V Istambulu samo 2 kliniki, HLC-Hairline Clinic in ASMED-dr. Erdogan Korray, Španija- Dr.Couto, Belgija-Dr.Feriduni, Ciper DHI. Cene, prvi dve kliniki 2,5€ po korenini, Feriduni 5€.. Vse ostalo je potrata denarja in kar je še hujše potrata lasnih korenin, ki jih večinoma uničijo z elektromotorno ekstrakcijo.

Pa se tudi zanimam.Kajti moj sin je tudi že brez las.Žal mi je…Je pa dedno.Še vedno je lep fant, ampak z lasmi je bil pa – roko na srce, še lepši.
Se popolnoma strinjam z avtorjem, da je to pač tako, kot vse druge lepotne operacije.Jaz jih podpiram.
Sicer ne vse – korekcijo nosu, lasersko operacijo oči in presaditev las pa.
Spremljala vas bom in upam, da se vam izpelje , kot si želite.
Srečno, fantje!

Živjo,

jaz sem se ravnokar vrnil iz Istanbula. Ne morem prehvaliti AEK Klinike, kjer sem opravil poseg. Res vrhunsko.

V ceno je vključen prevoz iz letališča v hotel, hotel 5 zvezdic (2 nočitvi), celoten poseg in vsi možni dodatki ter pripomočki, ki jih potrebuješ po posegu. Klinika je DOBESEDNO 20m od hotela, zraven je pa še zelo luštkan shopping mall (Brandium AVM), da Turkom še kak evrček pustiš, sploh če gre s teboj še dekle 🙂 V glavnem, res imajo super urejeno kar se dostopnosti tiče.

Ekipa na AEK Kliniki je res super, profesionalna in izjemno ustrežljiva.

Mimogrede – AEK Kliniko vodi EDINI lasni kirurg v Istanbulu, ki je član American Board of Health Restoration Surgery. Posledično se mi tudi cena ni zdela prehuda, glede na to, da te imajo “v rokah” res tapravi profiči.

https://www.aekhairclinic.com/

Vsem priporočam, odločitev je pa na koncu še vedno vaša! V Istanbulu je, kot verjetno veste več kot 500 klinik… pa srečno z odpravo plešavosti! 🙂

Ja, in koliko si placal? Kaksno pleso si imel, malo, srednjo ali veliko?

Koliko lasnih korenin na cm2 ? Za dober rezultat je porebno vsaj 50 korenin na cm2.

Se mi zdi, da je to samo reklama za neko kliniko. S tem opisom me nihce ne preprica. Cena, koliko lasnih mesickov, garancija, kje opravim pregled itd….

Se mi zdi, da je to samo reklama za neko kliniko. S tem opisom me nihce ne preprica. Cena, koliko lasnih mesickov, garancija, kje opravim pregled itd….
[/quote]
Ja, najbrž zvezdice hotela pa šoping v bližini res ni prav pomembna referenca za presaditev las.

Ampak mene res zanima presajanje las. A se res tako malo moskih odloci za to ali res ni ucinkovito ali je predrago, ne vem, kdo ima izkusnje s tem? Tukaj v Slo ali na Hrvaskem?

Sem bila v Istanbulu… Saj sprva kar gledaš kaj to ti moški s povito glavo, potem pa izveš.. Ogromno tega je videti, čeprav je drago, si očitno to privošči precej moških.

Jaz sem samo napisal svojo izkušnjo, za razliko od tvojega pametovanja.

Ne gre za nobeno reklamo ampak za eden redkih postov, ki opisuje izkušnjo in ne neka ugibanja.

Za vsa vprašanja, ki ste jih postavili – predlagam, da začnete pošiljati maile na kontakte od klinik, ni treba, da je AEK, zaradi mene vam lahko sirski begunci presajajo lase.

p.s. Ko boste imeli pobrito in povito glavo, vam bo bližina vsega (hotel, trgovine) zelo veliko pomenila. Spet govorim iz prve roke, ostalim pa želim srečno ugibanje in pametovanje še naprej.

Še moja izkušnja.

Trenutno en mesec od presaditve las v Turčiji, dr. Ziya Yavuz klinika. Trenutno v fazi izpadanja las, upamo na najboljše, čez pol leta ko bo dejansko viden rezultat.
Izkušnja je bila vrhunska, za vse je poskrbljeno, za okoli 1800€. JE pa treba jajca za to da greš v neko Turčijo in pod nož neznancem, ni za vsakega. Ko se enkrat odločiš je vse lažje.
Pri nas smo glede tega okoli 5-10 let za časom, tako glede stigme kot strokovnjakov.
Lp

Ne vem, zakaj bi v eni Turciji bili taki profiji pri nas pa sami amaterji? Ima se kdo kaksne pozitivne izkusnje. Koliko pa dajo garancije, 10, 20 let? Ali so potem taki lasje za vecno?

Kako je z lasmi, že rastejo novi? Kako si zadovoljen?

živijo, lahko poročaš kakšni so rezultati po cca. 1 letu?

Hvala

Čez en mesec grem na presaditev v Beograd. Če koga zanima, mu bom z veseljem odgovoril na vprašanja. Bom realno povedal. Sem pa že bil na presaditvi na Hairclinic v Sloveniji. NE HODIT TAM

 

Odgovor na objavo uporabnika
FCB19, 17.07.2021 ob 20:04

Čez en mesec grem na presaditev v Beograd. Če koga zanima, mu bom z veseljem odgovoril na vprašanja. Bom realno povedal. Sem pa že bil na presaditvi na Hairclinic v Sloveniji. NE HODIT TAM

 

Oj mene zanimajo izkušnje. Si pa že drugi, ki je pokritiziral Hairclinic. A lahko kaj bolj konkretnega poveš?

New Report

Close