Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Presaditev las v Sarajevu Vatanmed

Presaditev las v Sarajevu Vatanmed

Pozdravljeni,

zanima me, če je bil kdo v zadnjem času na presaditvi las v kliniki Vatanmed v Sarajevu. Zanimajo vaše osebne izkušnje s presaditvijo las v tej ustanovi. Katere tehnike so uporabili? Kako profesionalni so bili zdravniki? Kako je potekala vaša komunikacija? Najlepša hvala vnaprej.

Lep pozdrav

Bil sodelavec. On je  zelo zadovoljen, nam pa je smešen. Ma pra čuden je. Prwj je bil postrižen skoraj na nulo, sedaj pa si nekaj pušča, pa ves je siv.  Bo moral pa še  enkrat ponoviti.

Dva znanca sta sla v Sarajevo na presaditev. In res je, bila sta cist pobrita, drugace bi blo smesn za pogledat. Sicer sem vidla na fotkah na zacetku in pol, ko so ze zrasli lasje. Seveda je malce cudn na zacetku, treba se je navadit. Pol je cist vredu. Nismo se pa nic pogovarjali glede samega postopka ali stroska.

Odgovor na objavo uporabnika
Vlatka215, 21.10.2024 ob 18:26

Bil sodelavec. On je  zelo zadovoljen, nam pa je smešen. Ma pra čuden je. Prwj je bil postrižen skoraj na nulo, sedaj pa si nekaj pušča, pa ves je siv.  Bo moral pa še  enkrat ponoviti.

Saj po presaditvi je tako potem ko zrastejo si puščaš želeno dolžino

Noben ne hodi na transplantacijo las v Sarajevo. Center transplantacije las je postal Beograd.

Rea medika, Haircenter dr Huka, dr. Colić, Eliksir medical.

Prevladuje AHT metoda pred FUE/FUT ali DHI.

Najlepša hvala za informacijo. Poznate koga, ki je bil na transplantaciji v kateri od teh klinik?

Pozdravljen!

Jaz sem bil na posegu v njihovi kliniki februarja 2023.

Rezultat je boljsi vsekakor kot pred presaditivjo, ampak z rezultatom sedaj po okrevanju nisem povsem zadovoljen.

Kolikor sem opazil, klinika daje veliko prednost kvantiteti ne pa kvaliteti. Dobil sem obcutek kot da sem živina za striženje in ne pacient v “renome” privat kliniki.

Verjetno se potrudijo, če si kakšna bolj pomembna persona, drugače si obdelan zelo površno.

Tudi odnos nimajo ravno profesionalen – sploh turški del ekipe.

Jaz sem opravljal FUE metodo, za katero sem plačal 1500eur takrat.

Boljša je zagotovo DHI metoda (vendar lahko obdelajo manjše površine).

Skratka, na tej kliniki smo bili, jaz, moj brat, sorodnik in še sosed. Nihče od nas štirih ni bil zadovoljen.

Če imaš možnost, izberi kakšno drugo kliniko (mogoče kakśno priporočeno iz Istanbula), baje dobro dela tudi Dr. Shadi (iz Beograda). On je sicer malo dražji. ampak veliko bolj kvaliteten.

Če bi se še 1x odločal za presaditev, zagotovo v Sarajevo ne bi śel.

Če boš imel še vprašanj, mi lahko posreduješ na meil (sanki1120@gmail.com).

Lp, S

Veliko hodijo v Turčijo in se potem vračajo pobriti.

New Report

Close