Presenečenja
in kje piše, da bi ona men bila sexy?
sploh pa, pr nas bi jo moral predstavit otrokom,tašči, tastu in babici, ker so vedno nekje okol bajte:))))
domov je torej nebi vozil:)
Pa tud, upam, da ima kaj več domišlije za fuck place, kot je to domača spalnica…..pa še jaz postelje nikol ne pospravim, tako da bi mu znalo bit tudi nerodno….:))))
Naj zamižim in si zamislim situacijo:
Pridem domov, odložim torbico, vstopim v spalnico…ups…nekod je tam, jaz že slečeno jakno položim na posteljo, grem na hodnik, sezujem čevlje, grem v jedilnico, sedem za mizo in čakam….
Potem odvisno od njune reakcije….če bi ona spokala, on ostal, bi mu ponudila kavo in počakala, da zadevo pojasni (če se je spotaknil, če je dobrodelno nudil pomoč, če je dajal umetno dihanje….), potem bi ga vprašala, v kakšnem odnosu je z dotično in kako bo uredil naprej naše življenje, da bo za njega dobro, da ne bodo prizadeti otroci in da urediva tudi najin odnos korektno.
Seveda bi pričakovala vsaj opravičilo, zakaj je to počel ravno v najini spalnici. Pa razloge kje in kdaj se je izgubilo osnovno spoštovanje do mene, družine in najinega doma.Ter razlago, zakaj je taka reva, da ne zna končati enega razmerja, preden začne drugo. Seveda bi ga opomnila, da s tem početjem ni varal samo mene…ampak predvsem sebe in svojo ljubico.
Če bi šlo za neko novo ljubezen, bi predlagala, da midva najin zakon končava, da rešiva zadeve pametno, brez scen in predvsem, da še naprej ostaneva starša najinim otrokom.
Na kraj pameti mi pa ne pride, da bi se prepirala za njega s kako žensko in da bi jaz njega prepričevala, koga mora imeti rad in koga ljubit, ga spoštovati. Le izbrati bi moral jaz ali ona druga.
Glede na to, da sem jaz priseljena, bi začela razmišljati o kakem stanovanju.
V zakonu brez zaupanja pač nebi mogla živeti.
Varanje bi tolerirala takrat, ko bi šlo dejansko za “trenutek slabosti” in bi imel afero, za katero nebi nihče izvedel, bi znal to skriti, pozabiti, se ne zapletati s tisto žensko. Če bi slučajno nekoč izvedela, da je bil samo sex (ne več kot enkrat)…bi seveda čutil moje nezaupanje, nebi pa še šla po ločitvene papirje. Bi pa naju prijavila na kak pogovor s terapevtom.
Pa spet je odvisno od predhodnih odnosov in počutja v zakonu….do kje se te zadeve tolerirajo. Ko človeka poznaš, tudi veš, kaj od njega lahko pričakuješ in česa enostavno nebi storil nalašč, trezen ali sploh nebi….
Ondi, upam, da sem se sedaj dovolj vživela in nisem zakomplicirala teme;)
pa še to:
-ne prizadane dejanje (to v neki zdravi vezi prej začutiš, kdaj škriplje), prizadane pa način, na katerega ti nekdo razkrije resnico(je razlika, ali te poniža na tak način ali pa ima toliko jajc, da se vsaj dobro zna skriti-če ve, da gre to samo za kratko avanturo)
Ljudje, ki ljubimce pripeljejo v domačo spalnico, so skrajno nesramni in nespoštljivi. Razočaralo bi me, če bi izvedela, da sem bila poročena s takim slabičem…