Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Presenečenja

Presenečenja

Uh, mislim, da sta najina lokala daleč narazen, tko da bi mogla kr kakšnih 100 km prevozit da pridem na kavo

Razdalja ni ovira,za prijetno osebo.

A res al kaj, kak pa veš da sm prijetna oseba, mogoče sem pa pravi zmaj.

Še bolj si mi všeč potem.

Jaz žal še za svoje najbližje prijatelje nimam časa za pijačo, imam zelo natrpan urnik, tko da mogoče enkrat v prihodnosti, obljubim pa ne, ker ponavadi obljubim, potem pa tega ne morem izpolniti.

uglavnem, mislim, da bi imela veliko tem za debato:)

…oblecem stojecke, dam gor katero od uniform (jih mam kar nekaj) in ga pricakam….zraven si se nasminkam usta v zivo rdeče….mislm, da pri tipih ni kaj zgrešit, če to nardiš… 😉

Uf….dans bo spet akcija…. 🙂

Včaih si je treba za prijatelje čas vzeti,no asicer pa te razumem,da si uspešna energična ženska.

Vau kako privlačno in mamljivo.Prava osrečujoča ženska si.

Za prijatelje si treba čas vzet, jaz pa sm žal zaposlena, zato vsaj pokličem in jim dam vedet da mislim na njih

No lepo,tudi jaz bi te želel malo slišasti za kako minuto

In kaj bi s tem dosegel če bi me za minuto slišal, nč drugega kot želel bi se me spoznati in to zelo.

Slišal bi ti glas.

Ja sej jaz mam tko seksi glas, se spomnem ko sem bila telefonistka, so tko stranke rekle kak mam dobr glas, za na radio. Ej, pa ne da se hvalim.

Bi te želel res slišat.Zelo.

A zdej nej pa še telefonsko objavim. Mislim da to pa res ne bi šlo

Če napopam za minutko svoj mail tu,mi pošlji mail in si kaj piševa če želiš.Evo moj mail.

New Report

Close