Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka presenečenja na porokah

presenečenja na porokah

sem priča na poroki in naj bi poskrbela tudi za kakšno “presenečenje” na poroki – in se mi že kar malo mudi

a ima kdo kakšno idejo oz predloge s kontaktnimi osebami , tel. številkami

napr. petje na civilni (kakšen solist), za cerkveno imamo že vse organizirano, oz. kakšen zabaven vložek zvečer na ohceti (gosti).

skratka – kaj se vam je že zgodilo na poroki, kar vam je bilo noro všeč

fulllll hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Močno priporočam popestritev na poročnem slavju (če sta ženin in nevesta za hec) da pokličeš fantovski “ansambel” KLAPOVÜHI. So 4 fantje, stari povprečno 11 let, imajo frajtonarico in doma izdelane instrumente. res zažigajo, take ven mečejo, da pokaš od smeha. Videla sem jih na eni 50-letnico, kamor so prišli kot darilo povabljenca. Poklicali so slavljenko in moža, potem pa so z njima komunicirali na tak način (zabaven) da so se vsi noro zabavali. Ne znam ti povedati ampak meni so bili svetovni. Smeha več kot dovolj. Najbolj smešno pa je to, ko je tisti mali fantek o seksu razlagal bolj sproščeno kot pa slavljenca. Na šaljiv način si jih malo privoščijo. To bi lahko izvedla za mladoporočenca, če že ne za njih pa za priče. Je bolje, da izbereš pač 2, ker komunikacija med njimi lažje poteka. Na koncu pa še malo zašpilajo.
Vem, da so imeli nekaj svojih koncertov razprodanih. LP
KONTAKT: 031/528-066

hvala za idejo

Pa sporoči, kako se je obneslo, če se odločiš za njih.

Bila sem na poroki, kjer so bili presenečenje dalmatinska klapa MALI GRAD ( v bistvu so iz Slovenije – Kamnik ) in moram reči, da je bilo to zelo, zelo lepo presenečenje in zelo ganljivo. Vsi smo bili zelo navdušeni. Zapeli so cca. 5 komadov (Cesarica, ribari, Vela luka…). za kontakt poskusi: 041/676-209

Jaz pa predlagam, da najprej malo povprašate in preverite, ali mladoporočenca sploh želita kakšno strašno presenečenje na poroki. Nekateri imajo svoj dan točno organiziran in zamišljen in kakšno presenečenje jih lahko le neprijetno vrže s tira, saj odstopa od njihove predstave sanjskega dne.

Pa ne govorim zdaj o tem, da npr. pevec zapoje romantično pesem ali mama pove ganljiv govor, ok, to spada zraven. Govori ravno o kakšnih šaljivih vložkih in hecanju iz novo poročenega para ipd.

Meni osebno neka zabava na račun seksa na moji/najini poroki na primer ne bi bila prav nič všeč.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Evo jaz sem naredila presenečenje s ognejemetom za naše. Piromarket ima prodajo tudi po www. To se mi ne zdi problematično, je pa luštno! Potem sva si ga pa midva sama pripravila oz. naročila, da so pripravili!

Meni je bilo najbolj všeč, ko so se kot presenečenje na poroki znašli Pepel in kri. Ampak… No, to je verjetno precej draga zadeva.
Všeč so mi lampioni, dosti bolj kot ognjemet. Romantično je. Ampak… 🙂 Nisem prepričana, če se jih še sme spuščat pri nas.
Kaj pa, če jima pripraviš slideshow na zabavi? Kratek in zabaven, seveda. Luštno izpade, če je dobro narejeno. Morda kakšna igra, v kateri odgovarjata na vprašanja o tem kako dobro se poznata?
Ali pa ju presenetiš s poročnim potovanjem. Ok, ta je malo kruta za denarnico, priznam. 🙂
Ideja o otrocih, ki govorijo o seksu, mi je odvratna.

Zanimive so tudi vokalne skupine pri nas, posebej bi izpostavila Sonuse, sem bila na eni poroki, pa je res bilo fantastično, pa še menda predragi niso.

New Report

Close