Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Presenečenje

Presenečenje

Za vse tiste, ki ste se že poročili oz. ki ste se udeležili kakšne poroke: ali mi lahko opišete, če so vam priajtelji ali sorodniki pripravili kakšno presenečenje. Rabim čimveč idej, da bomo na bližnji poroki naše prijateljice kako nedolžno ušpičili. Tako za malo heca.

Sosedo smo oblekli v nevesto in jo pripeljali namesto taprave neveste…

Lala

Ženinu so namesto neveste poslali sterejšo gospo, potem 7 let staro deklico, ker tudi z njo ni bil zadovoljen so mu poslali moje dve družici, tudi z dvema ni bil zadovoljen, nato sem prišla jaz.
Prijatelji so nama avto skateri se je peljal ženin namazali z peno za britje, avto s katerim sva se po obredu peljala skupaj pa so celega ovili z toaletnim papirjem, ko je bil čas za poročno torto so nama pripeljali torto iz toaletnega papirja, in še in še,…res nepozabno. Če želiš mi pošlji e-mail pa ti pošljem slike teh dogodkov.

ŽIVJO!
MENI JE MOJA PRIČA NAMESTO PRAVE TORTE NAŠTIMALA TORTO IZ BRISAČ, KI JE BILA ORIGINALNA. KASNEJE PA SO PRIPELJALI TA PRAVO. AMPAK SPLOH NISEM OPAZILA, DA PRVA NI PRAVA TORTA, KER SO SOBO ZATEMNILI. NE VEM PA KJE JO JE NAROČILA. Z MOŽEM SVA ŠELE PO NEKAJ POSKUSIH, DA BI JO PREREZALA POGRUNTALA, DA NEKAJ NI UREDU.

LP.

SABKA

New Report

Close