Najdi forum

Splash Forum Politični čvek President USA

President USA

..bojim se, da če slučajno zmagajo demokrati, da bo še za ostali “zos”na svetu in krivice kriv Mate…
lp

hahah, veš da.

Ja, ker republikanci so se izkazali za zelo miroljubne in diplomatske.

republikanci tam sploh nimajo neke strašne želje po vladi, ker so se zaštrikali in ne znajo iz zosa, ki so si ga zakuhali. če bodo zmagali, bodo zmagali kvečjemu po hudem naključju, ker bi se ta glavna demokrata zmasakrirala med sabo.

Žal demokrati razen zase niso naredili nič dobrega, medtem ko republikanci pa delajo ravno kontra: za druge dobro zase pa nič dobrega, tako, da podpiram Busha, lahko pa pride zaradi mene tudi še kakšen drug texasranger ali podobni kauboj!

Žal demokrati razen zase niso naredili nič dobrega, medtem ko republikanci pa delajo ravno kontra: za druge dobro zase pa nič dobrega, tako, da podpiram Busha, lahko pa pride zaradi mene tudi še kakšen drug texasranger ali podobni kauboj![/quote]

Ja, ne razumem, saj Bushu se mandat končuje.

Res grozno, pa tako malo mu je manjkalo, da bi Ameriko povsem uničil.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Res grozno, pa tako malo mu je manjkalo, da bi Ameriko povsem uničil.[/quote]

He, he, nekateri bi rekli, da so to sile iz ozadja in morda kakšen tajkun.

Da bi Bush uničil Ameriko…ha,ha,ha…žogca pa sej Avseniki ne igrajo več:-)

Amerika je svetovna velesila in to bo ostala, mi pa smo še 100 let za njimi…

Vrednost dolarja, ki v slaben letu v primerjavi z evrom izgubil tretjino svoje vrednosti, ne podpira Tvoje teze.

Relika to imaš prav, pozabljaš pa na bistveno, da se je s padcem dolarja njihova konkurenčnost napram Evropi in ostalemu svetu še dvignila…..tako ali tako so še dvajset let pred Evropo…..da ne govorim o Sloveniji

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Daj mi ti prosim razloži v čem so oni 20 let pred Evropo. Lepo prosim, da mi pojasniš.

ksantipa si preveč zaplankana da bi to razumela

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

In zakaj se potem nevarno majejo razmere na borzi in jim grozi recesij?

Hecno je to, da pri njih že malce manj ugodne napovedi povzročajo prave pretrese v Aziji in Evropi. Ameriški borzniki imajo pregovor “US sneezes and world cathces a cold”. Fluktuacija dolarja je pa skoraj normalna zadeva. No, bomo videli, kaj se bo letos dogajalo.

Hvala, s svojim odgovorm si mi vse povedal.

Ksantipa pač nimaš pojma o teh zadevah tko, da ti predlagam, da greš kr na starševski čvek in razglabljaš o pleničkah ipd…

Jaz pa tebi predlagam, da se malo umiriš in svoje frustracije streseš pri kakšnem strokovnjaku.
Verjetno si eden izmed frajrejev, ki jezik steguje anonimno, ker v resničnem življenju nimaš preveč jajc.

ksantipa ohja… a že grožnje, ja sej , če smo že pri fustracijah, komentar odveč…

Grožnje??? Da te slučajno ne daje paranoja. Sorry, meni tipi, ki se šopirijo po forumih in merijo moči, predvsem z ženskami, nimajo jajc. In so navadni slabiči. Sicer pa se mi s tabo ne da ubadat, ker ne maram konfliktnih ljudi.

Fajn bodi.

ksantipa22 dej ti se raj posvet še čemu drugemu, kot samo forumu, vzun je narava, morda kakšna joga, orbitrek, sej bi rekel da se posvetiš moškemu pa verjamem da ga nimaš, ker tako babnco kt si ti, nikomur ne privošim!
Mislim da je tvoje duševno stanje, nekloiko neprimerno normalnemu človeku…

Dober odgovor. No moj moški, ki ga btw. imam mi je pravkar pripravil večerjo (mmmm, full dobro), se mu posvečam dovolj dobro, da me razvaja. Moje duševno zdravje je hvala bogu dobro, ker nimam potrebe po konfliktih, preganjavice tudi ne, pa frustracije me ne dajejo. V naravi sem že bila z mojo družinico, je bilo zelo lepo vreme. Čez vikend se gremo malo razvajat v toplice (mam raje kot jogo). Orbitreka pa ne potrebujem, ker raje hodim plavat, ko imam čas. Sicer pa hvala za skrb.

Jernej, zdaj pa grem hčerkico spravit spat, ker pravkar z očkom končujeta s kopanjem. No kasneje pa žal še moram delat, tako da bi z veseljem še s tabo kakšno poklepetala, pa ni časa.
Sicer pa naju bodo kmalu kregali, da smetiva temo.

LP

Popravljam. S teboj bi še malo poklepetala, ne kakšno.

LP

Pozdravljena draga ksantipa22, tudi jaz te imam zelo rad in mislim nate(:

Tvoj dragi Jernej(:

Res grozno, pa tako malo mu je manjkalo, da bi Ameriko povsem uničil.[/quote]

ja nič Žogca… bo novi predsednik nadaljeval njegovo delo. Verjetno tudi
dokonćal.

New Report

Close