Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prešita odeja jysk

prešita odeja jysk

Imajo prešite odeje kar ugodno, me zanima, če je že katera kupila kašno in katere priporočate.

Ne kupuj tam, sploh pa ne posteljnine, sama sintetika, skratka, zelo slabo blago prodajajo tam.

jaz se pa ne bi strinjala. tako kot povsod, so dobra in slaba kvaliteta. jaz imam par posteljnin, ki so sicer v redni ceni zelo drage, pa sem jih kupila na znizanju in smo zelo zadovoljni. enako imamo vsi od tam presito odejo, tudi znizano ne vem koliko, tako da je super, mislim pa, da je firma konberg al nekaj takega. vprasaj prodajalko, saj povejo, kaj je dobro.

Take odeje se splača kupovati v Hofru in Lidlu, so izredno kvalitetne za tisto ceno in vsake toliko časa jih imajo.

Lano sem kupila za hčerko v Jysku prešito odejo, 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} volna, naravna, dobra, prijetna za spati. Znižana je bila 30 eur, mislim, da se imenuje aneta. Tudi prevleka 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bombaž. Je zračna in topla. Mislim, da jih delajo na Danskem.
Prodajalec je tudi zatrdil, da so kvalitetne in naravne in se dobro prodajajo…

Jaz sem jo kupila enkrat in nikoli več. Pri prvem pranju je ob šivih šlo vse narazen.

za jysk nevem. a nimajo oni bolj pohištva in tega? mi smo drugače ful zadovoljni z odejami iz Odeja Škofja Loka, so res kvalitetne, mehke, zračne. Pa še slovenska firma so. V Baby Centru jih imaš zdaj ful poceni https://www.babycenter.si/?products=9460!

New Report

Close