PRESNA HRANA
Jaz je nisem izgubila, samo skrajšala se je iz 6 na 3 dni. Krvavitev je blaga. Sem zelo vesela , ker sem prej zelo obilno krvavela. Če pa naredim prekršek, takoj močno krvavim in dobim hude krče.
Sem si pa s posti in presno hrano pozdravila cisto veliko 11 cm. Sem bila že naročena na operacijo, ker sem se bala, da mi bodo vzeli vsa rodila (rak v družini) sem se raje oprijela poslednje bilke in se rešila.
uau, dve leti je kar dolgo
potem si najbrž zelo zdrava? kaj pa praviš o tisti knjigi Proč s kuh. loncem? -misliš, da je vse to res?
jaz se zelo težko odločam s tem načinom, no ja, za mesec je že ok, ampak potem se ne morem več upreti kakšni večerji in pizzi in restavracijam – no sej jem samo zdravo hrano (nič mesa in cvrtja)
najbrž bo tudi vedno tako, ker živim v ljubljani in se težki ognem tej vrsti hrane
a ješ zraven kakšne tablete? jaz sem takrat cel mesec jedla spirulino, tokrat sem pa kar brez njih probala in nasploh brez vsek tabletk, ker ne vem, kaj naj bi sploh morala jemati…
Knjiga Proč………. mi ni všeč. Preveč agresivno napisana. Tip me spominja na Ruglja.
Predlagam ti tele knjige: IZKUŠNJE PRESNOJEDCEV / J. SOMRAK
SVEŽI ZELENJAVNI IN SADNI SOKOVI / N.W. WALKER
NAJBOLJŠI RECEPTI ZA PRESNE JEDI /I. ANDRINI
Tudi jaz sem jedla Spirolino, trenutno ne jem nobenih tablet, ker je veliko zelenjave, sadje……… Pozimi pa bom jedla ribje olje v kapsulah. Obstajajo tudi rastlinske beljakovine, vendar so zelo drage. 100 tablet stane nekaj čez 20.000 sit. Jaz sem si jih privoščila samo enkrat.
Jem tudi oreščke, avokado, hladno stisnjeno olje……….da dobim vsaj nekaj maščobe.
Predlagam ti, da pokličeš gospoda Videnška, ki ima veliko izkušenj s presno prehrano. Velikim je pomagal, da so ozdravili (npr. slepoto, raka, ciste…………).
Vodi tudi društvo Preporod, ki imajo srečanja tudi v Lj., tam si lahko izmenjaš izkušnje……..
tel: 03/ 5773 717
Tam lahko tudi naročiš naštete knjige, ki so cenejše kot v knjigarni.
Tudi jaz se pregerešim, saj veš kaj pravijo. Presna hrana zdravi telo, kuhana pa dušo. Pomembno je, da se ne sekiraš preveč. Določi si en dan v mesecu, ko lahko poješ nekaj kuhanega. Srečno!