Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek prestavitev ure-dojenčki

prestavitev ure-dojenčki

kako je z vašimi malčki ko se menja ura? naš pri 8m vstaja ob 6.00, kaj to pomeni da bom po novem auf ob 5. zjutraj? oooo, boga jaz.

NE…takoj se ravnaj po novem času in bo vse okej, brez skrbi!!! Mogoče teden dni mal krizice, po tednu dni že okej, ampak res se ravnaj po novem času…ne po starem, ker boš imela še večjo zmedo.

Najbrž bo tako ja 🙂
Jaz sem sicer sina nekako navadila, da hodi spat poleti pozno in posledično zjutraj dlje spi. Pozimi pa gre eno uro prej v posteljo in prej vstane kar mi spet zelo odgovarja.

Lahko pa poiskusiš vsak dan malo zamaknit. Do spomladi ti bo glih uspelo :))))

Je pa že meni to prestavljanje hudičevo odveč. Naj zamaknejo za pol ure in tko naj bo celo leto :)))

bolj boš komplicirala glede ure, slabše bo. enostavno se ura premakne in potem se ravnaš po novi uri. mogoče bo na račetku res malo sitnobe, ko bo ura že 8 (po novem) in bo treba v posteljo, otrok pa še ne bo utrujen. ampak kar hitro se bo navadil. po mojem mnenju se otroci hitreje navadijo kot mi odrasli, saj imamo v glavi še kar nekaj časa staro uro in ves čas ugotavljamo koliko bi bila ura po starem….
pa naj bo to sedaj jeseni ali potem spomladi. takrat je šele hudo, saj nam eno uro vzamejo 🙂

No, jaz pa te razumem malo drugače kot ostali, vsaj zdi se mi tako. Naša ne glede na to kdaj zvečer zaspi, zjutraj vstane ob cca 7.30. In ja, tukaj ne vem kako naj jaz “ne kompliciram”, ona se bo seveda ob tej uri zbudla, torej ob 6.30. Mislim, da bo zoprno, vsaj nekaj časa, pol pa se bo nazaj poštimalo, vsaj tako je bilo tudi spomladi.

Pri nas je tudi tako. Vstaja ob isti uri ne glede na to ali zaspi ob 19ih ali pa 22ih. Lansko zimo je je vstajal eno uro prej in po premiku eno uro kasneje. In tako ves čas. Tudi če sem ga zbudila zjutraj je bilo vse v spanju. Preoblačenje, umivanje in potem je v avtu nadaljeval.

New Report

Close