Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Prešteva se mi

Prešteva se mi

Skratka. Tam je ratal nepotreben “dialog”. Res me zanima kolikšno povprečje je tukaj.

Jaz jih štejem 32, Bea se približuje tridesetim (mnjami), Ta prva Maja je tudi blizu njami … :)))

Cmok.

Nepotreben.Samo provocirati znaš in žaliti.In temu ti praviš “dialog”.Daj se skulirej in ne glumi enega olikanca.

mulo…

Sami njami smo tukaj, ne glede na leta. mmmmm diskretni, z vsakim postom bolj mi dišiš. 😉

Maja tvoje besede so tako mamljive in sočne.

:)))))))) Cmokeca.
Nekam skrivnostno tiha si lubi. 😉

eksplodirala…

:))))

Majči…. takole na uho ti šepnem:
“Psssst, tale je že moj….”

Sicer pa, hja, če nas je več, zna bit tud fajn, ni res?

Oj La Luna, to da mi diši se je nanašalo na reakcijo iz drugega njegovega posta, ampak sem se mogoče res nerodno izrazila in se je dalo razumeti tudi drugače.:) Sorry! Všeč so mi njegove reakcije in komentarji, pa sem želela to napisati tako, da nekdo ne bi bil preveč užaljen.:))

Bejž, češpla, ne izmotavaj se zdaj!!!!!!
Diši ti, pa konc… kaj boš zdaj nazaj jemala besede….

:-))))

:-)))))))

:-))))))))))

Ga bova enkrat skupaj obdelali, da bo videl hudiča…..

Hja, tako je tu, ja….. ene je res lepo brat…. in diskretni je med njimi, prav gotovo je…. zato sem pa napisla, da je moj…. ker sem vedno zlo rada debatirala z njim…. “pero” in misli mu tako lepo tečejo…..

:))) Lunči nič ti ne hodim v zelje. Do sedaj na postih diskretnega nisem bila veliko prisotna. Zadnje čase pa ugotavljam, da mi njegov stil diši. Lahko ga pa tudi skupaj kdaj obdelava, ja se strinjam.:))))
CMOK

… perje letelo. Lepo počasi! :))))))))))

;))))))))))))

Ti se rajši za svojega tička boj. Midve z Lunči se bova že zmenili kako.:)))
Pa dobro jutro! cmok

Točno!
Za tička se boj!

Pa dober tek! (Glede na uro pač….)

New Report

Close