Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prevaara

Prevaara

V avtu sem našla titan gel za povečanje penisa. Pojma nisem imela, da to obstaja. Ker se za samozadovoljevanje ne uporablja, me je varal.😐

Titan gel je ena sma velika prevara kupcev,(naivnih) saj oblublaj z redno uporabo znatno povečanje penisa itd…Kar pa ni res-samo denar kradejo s to zadevo in premamljajo potencjalne kupce da nasedejo tej potegavščini…

Mene bi bolj skrbelo kakšno je tvoje spolno življenje, če ima tok majhnega, da si ga mora povečat.

Jaz osebno nimam problemov z premajhnim penisom ,je povprečne velikosti ,tako da tudi pri spolnosti nimam težav.Problem pa je pri zavajanju kupcev z neresničnimi učinki itd..Pri takih izdelkih (zadevah) bi morala posredovat ,( varstvo potrošnikov) ali tržni inšpektorat RS.
To je prevara

Mene bi bolj skrbelo, da imam tako butastega partnerja, da verjame tem nategom. In koliko denarja je že zapravil za take in podobne oslarije.

Ona sprašuje če mislimo da te je varal. Ne pa a to deluje al ne.

Jaz sem bolj skeptični človek. Lahko da ja lahko da ne.

Lahko da ne, ker je mogoče to “skril” v avto, malo smešno.

Lahko da JA, er pač dedci so dedci., nikol ne veš.

Predlagam da enkrat kar malo odpreš temo na to, kako je zadovoljen s velikostjo penisa, blablabla, in ga kar tirektno vprašaj, če te je varal in povej da si to našla in da misliš, da te je. potem boš videla. Kako bo reagiral.
No pred tem malo prečekiraj njegov fb, telefon, messenger itd. Za vsak slučaj.

Heh… tega ne moremo vedeti.
Lahko pa zagotovim, da je tisti ki verjame v take traparije in maže, precej šibak v centru za razmišljanje.

pa si opazila, da ima večjega, ko te kreše?

Heh… tega ne moremo vedeti.
Lahko pa zagotovim, da je tisti ki verjame v take traparije in maže, precej šibak v centru za razmišljanje.
[/quote]

Ja, to pa definitivno se strinjam. Samo, nikoli ne veš mogoče tudi ona ni kaj extra pametna, potem sta dva taka ravno ustvarjena zase.

Moj bivši je enkrat jemal neke tablete za erekcijo. Tisto pa je delovalo. Pa je mislil da ne vem. Pa sem. Seveda je z razlogom bivši.

Si pomislia na to, da se mu je zazdel premajhen njegov avto, pa ga je s tisto zadevšno spoliral?

En velik nateg

S titan gelom sem namazal bankovec za 5€, pa je kar na enkrat postal 500€, tako da nekaj je na tem

New Report

Close