Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prevajanje angleščine-nujno!!!

prevajanje angleščine-nujno!!!

lep pozdrav!!
mene zanima kje oz. kdo bi lahko hitro in kakovostno prevedel sedem krajših strani literature v angleškem jeziku.ker se mi zdijo servisi za take stvari malce predragi sem se obrnila na pomoč na vašo stran.do četrtka bi rabila ta prevod in ne najdem nikogar:(((( in ker je od tega odvisen moj študij in sem trenutno z denarjem na suhem me zelo skrbi…

prosim za kakršno koli informacijo ki bi mi pomagala rešiti ta problem..

že vnaprej se vam prisrčno zahvaljujem za pomoč!

natalija

o madonca…. mislem Nataly…..

počak do zvečera…… mogoče pride zvečer kej Sprevržko……. on je totalni poliglot……. hehe, če bo imel pa še kej makedončka v tazadnji……. potem pa bo cik-cak prevedeno…….. pa še v denarju ti ne bo treba plačat….

oštja, ljudje božji…. ne vem več kako pisat…….. Sprevržko, upam, da nisi užaljen zaradi teh besed…….. saj me poznaš…….. in veš, da se vedno teku hejcamo?

Nataly, good luck!

tak je helyka…grda pupa….mene si pa pozabla….

Sprevrško ji bo vse prevedl…….

jest ji bom pa tinttico posušil…hmmmmmm

Nataly…če ti moj frend uslugo ne bo naredil, mi povej….biova uredila takoj…

angleščina je mala malca

leta letijo - iščem stevardeso.....

ingliš is simpl

aj`em, ju ar, dej ar

aj`em klever aj`em not a ful
aj lrnd ingliš in d skul
….

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

še tole si pozabu

if ju vnt fak for fani
fak jur self
in save de mani

leta letijo - iščem stevardeso.....

tru tru :))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Angležinja ja!
Angleščina pa…sorry…se mi ne da.
Pa,btw..pojma nimam!Sem s hribu doma…;-)

ja samo jaz mam pa kar nekaj tega za prevajati ….7 strani strokovne literature s področja pedagoške psihologije, tema pa je o nadarjenih otrocih…. nujno rabim nekoga , pleys help me:((((

če bi blo kaj lažjega bi ti probal pomagat, tak pa sory 🙁

Sem ze hotla rect..daj..pomagam..imas pa delikaten-specificen tekst..njihove izraze..ojejj..zakaj se ne obrnes na agencije ki prevajajo..ogromno jih je…ali privatnike…saj vem, da bo treba placat, ampak ves kaj, tak tekst, ti bo tezko kdorkoli tko prevedu, da bo okej…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Daj mi svoj mail!Lahko ti pomagam.Imam prijateljico,ki je točno od te stroke in se je šolala v Ameriki.
Seveda opravlja to za denar,ampak,če bi me omenila…bi ti lahko kak popust naredila.Pošlji mi tvoj mail,da ti napišem njenega pa se dogovorita.

Pismo….enkrat sem celo neki resnega napisu tuki.Upam,da me klapa ne poščije zdaj!

Ko boš potrebovala prevod iz nemščine pa le javi…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

a znaš nemški ??:)
dej povej kej lepga po nemško

send $

:))))))) Baje da znam nekaj malega… 😉 :)))))))

Was möchtest du den hören? 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ich kenne nicht… entschuldigen für meinen schlechten Deutschen, aber ich wünsche etwas schönes höre.
So sagt etwas meine Maus

send $

:)))))))))))))))))

Pa saj je dovolj, da znaš toliko, da te ravno prodat ne morejo ;)…. no, ne pod ceno 😉 :))))))))))))))))))))

mishika napisal:

> :)))))))))))))))))
>
> Pa saj je dovolj, da znaš toliko, da te ravno prodat ne morejo
> ;)…. no, ne pod ceno 😉 :))))))))))))))))))))

no si nisem mislil da boš ti kaj takega vedela :)))
lepo da si tukaj
in.. ful sem se namatral zašvasat tiste besede kjer bolš da ne vem kolk napak je 🙁 🙂

ma ok, res bi pa rad slišal neki sexi v nemščini
pol pa grem :))

send $

New Report

Close