Najdi forum

Splash Forum Politični čvek prevara na borzi

prevara na borzi

to je tisto o čemer sem jaz pisal že pred mesecem na med over netu da je recesija nastala zaradi blefa, kraje in borznih špekulacij po domače povedano gre za prikazovanje denarja ki ga ni kapitalizem je raj za lenuhe in lopove

Mislim,da je tu nekal resnice.Zato pa so bivsi KOMUNISTI postali kar hitro KAPITALISTI !!!

TOČNO TAKO SAMO POGLEJ jj

Mislim, da so Kučan & co. to veliko bolje izkoristili.

Kučan???, kaj pa ima on, zakaj smatraš da je kapitalist???:)

Forum 21!!! Le kaj je to, ninej?? Zbirka politikov ali največjih lastnikov kapitala. Ne vem in me ne briga kakšno ima stanje na računu vendar izkorišča novodobne kapitaliste.
Mi pa lahko poveš zakaj si se obregnila ob mene ob svetilnika pa ne ko je izpostavil kot kapitalista Janšo?? Zopet dvoličnost!!!

http://www.forum21.si/forum21/postani/

na da boš sploh vedel, kaj ta forum 21 sploh je!!!:)))

tudi ti se lahko včlaniš, pa verjetno nisi kapitalist, al si???

Forum 21!!! Le kaj je to, ninej?? Zbirka politikov ali največjih lastnikov kapitala. Ne vem in me ne briga kakšno ima stanje na računu vendar izkorišča novodobne kapitaliste.
Mi pa lahko poveš zakaj si se obregnila ob mene ob svetilnika pa ne ko je izpostavil kot kapitalista Janšo?? Zopet dvoličnost!!![/quote]

aja sprašuješ me zakaj ne ob JJ, ja zato ker on pa je kapitalist, vsaj tako se vede, ne vem pa koliko ima na računu, v Sloveniji gotovo ne veliko!!!:)))

Mi pa lahko poveš zakaj si se obregnila ob mene ob svetilnika pa ne ko je izpostavil kot kapitalista Janšo?? Zopet dvoličnost!!![/quote]

aja sprašuješ me zakaj ne ob JJ, ja zato ker on pa je kapitalist, vsaj tako se vede, ne vem pa koliko ima na računu, v Sloveniji gotovo ne veliko!!!:)))[/quote]

HoHoHo,HaHaHa…hvala ti, res si me nasmejala.

aja sprašuješ me zakaj ne ob JJ, ja zato ker on pa je kapitalist, vsaj tako se vede, ne vem pa koliko ima na računu, v Sloveniji gotovo ne veliko!!!:)))[/quote]

HoHoHo,HaHaHa…hvala ti, res si me nasmejala.[/quote]

hahaha, a ni to lepo!!!

HoHoHo,HaHaHa…hvala ti, res si me nasmejala.[/quote]

hahaha, a ni to lepo!!![/quote]

Ja res je. Pa še zdravstvo bo s tem prišparalo, še en plus na tvoj račun.

hahaha, a ni to lepo!!![/quote]

Ja res je. Pa še zdravstvo bo s tem prišparalo, še en plus na tvoj račun.[/quote]

hehehe, si želim več takih računov, res!!!

Ja res je. Pa še zdravstvo bo s tem prišparalo, še en plus na tvoj račun.[/quote]

hehehe, si želim več takih računov, res!!![/quote]

Rad verjamem. Pa nisi edina.

Nekateri očitajo JANEZU JANŠI,da je biL komunist.To je res.Vendar je tudi res,da je pravočasno ugotoviL svojo zmoto.NI GREH S POTI STOPITI,TEMVEČ PO NAPAČNI POTI HODITI !!! Za razLiko od njega pa nekateri Še danes sanjajo o čudovitih časih partijskega enoumLja in čuvajo svoje rdeče partijske knjižice za vsak sLučaj,nikoLi se ne ve !!!

še ena ki bi rada ssama sebe prepričala v to da so bili tabeli na pravi strani

Pa ima vseeno čisto prav.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

VALOVI SO ŽE DOSTI SVETILNIKOV ODNESLI IN JIH ŠE BODO !!!

kaj čvekaš brezeveze

Na pravi strani je biL tisti,ki ni spremeniL svojega prepričanja in ne svojih barv.RDEČI NISO VEČ RDEČI-BELI SO OSTALI BELI !!!

hehehe, kdo pa so ti politiki????:)))))))))))))))

to misli JJ ker je že stokrat reklc obrnil

Samo enkrat in to pravočasno in pravilno.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

za njewga vsekakor.

Kaj čmo, edina stalnica v življenju so spremembe.

to ti dam pa čisto prav!! ninej…tebe pa res usi dobr pumpajo da vsem tkooo lepo vrjameš.kučan&CO so presneto zviti itd.. temu kr so oni počel oziroma še počnejo se z prvo besedo reče kriminal.. da nam bodo tkole kradl skos!!

New Report

Close