prevara na borzi
Forum 21!!! Le kaj je to, ninej?? Zbirka politikov ali največjih lastnikov kapitala. Ne vem in me ne briga kakšno ima stanje na računu vendar izkorišča novodobne kapitaliste.
Mi pa lahko poveš zakaj si se obregnila ob mene ob svetilnika pa ne ko je izpostavil kot kapitalista Janšo?? Zopet dvoličnost!!!
http://www.forum21.si/forum21/postani/
na da boš sploh vedel, kaj ta forum 21 sploh je!!!:)))
tudi ti se lahko včlaniš, pa verjetno nisi kapitalist, al si???
Forum 21!!! Le kaj je to, ninej?? Zbirka politikov ali največjih lastnikov kapitala. Ne vem in me ne briga kakšno ima stanje na računu vendar izkorišča novodobne kapitaliste.
Mi pa lahko poveš zakaj si se obregnila ob mene ob svetilnika pa ne ko je izpostavil kot kapitalista Janšo?? Zopet dvoličnost!!![/quote]
aja sprašuješ me zakaj ne ob JJ, ja zato ker on pa je kapitalist, vsaj tako se vede, ne vem pa koliko ima na računu, v Sloveniji gotovo ne veliko!!!:)))
Mi pa lahko poveš zakaj si se obregnila ob mene ob svetilnika pa ne ko je izpostavil kot kapitalista Janšo?? Zopet dvoličnost!!![/quote]
aja sprašuješ me zakaj ne ob JJ, ja zato ker on pa je kapitalist, vsaj tako se vede, ne vem pa koliko ima na računu, v Sloveniji gotovo ne veliko!!!:)))[/quote]
HoHoHo,HaHaHa…hvala ti, res si me nasmejala.
Nekateri očitajo JANEZU JANŠI,da je biL komunist.To je res.Vendar je tudi res,da je pravočasno ugotoviL svojo zmoto.NI GREH S POTI STOPITI,TEMVEČ PO NAPAČNI POTI HODITI !!! Za razLiko od njega pa nekateri Še danes sanjajo o čudovitih časih partijskega enoumLja in čuvajo svoje rdeče partijske knjižice za vsak sLučaj,nikoLi se ne ve !!!