PREVARA S CEPIVI JE VSE BOLJ OČITNA! BILLU GATESU OBRAČAJO BIVŠI ZAPOSLENI HRBET
‼PREVARA S CEPIVI JE VSE BOLJ OČITNA! BILLU GATESU OBRAČAJO BIVŠI ZAPOSLENI HRBET!
Dr. Geert Vanden Bossche, DMV, neodvisni virolog in strokovnjak za cepiva, nekdaj zaposlen pri GAVI in fundaciji Bill & Melinda Gates.
Vsem oblastem, znanstvenikom in strokovnjakom po vsem svetu, ki jih to zadeva: celotni svetovni populaciji.
Sem vse prej kot anticepilec. Kot znanstvenik se običajno ne obračam na tovrstne platforme, da bi zagovarjal teme, povezane s cepivi. Kot zavzeti virolog in strokovnjak za cepiva naredim izjemo le, kadar zdravstveni organi dovolijo cepljenje na načine, ki ogrožajo javno zdravje in seveda če se znanstveni dokazi prezrejo. Trenutna skrajno kritična situacija me sili, da razširim klic v sili. Z nezaslišanim človeškim posredovanjem v pandemiji Covid-19 zdaj tvegamo, da bomo povzročili neprimerljivo globalno katastrofo, zato ta poziv ne more zveneti dovolj glasno in odločno.
Kot rečeno, nisem proti cepljenju. Nasprotno. Lahko vam zagotovim, da so vsa sedanja cepiva ustvarili, razvili in izdelali briljantni in kompetentni znanstveniki. Vendar so te vrste profilaktičnih cepiv popolnoma neprimerne in celo zelo nevarne, če jih uporabljamo za množično cepljenje med virusno pandemijo.
Vakcinologi, znanstveniki in zdravniki so zaslepljeni zaradi pozitivnih kratkoročnih učinkov pri posameznih bolnikih, vendar se zdi, da jih ne skrbijo katastrofalne posledice za globalno zdravje. Težko je razumeti, kako bodo človeške intervencije preprečile, da se različice virusa, ki krožijo, ne bodo spremenile v divjo pošast, razen če se mi znanstveno dokaže, da se motim.
Tekmujem s časom, ko dokončujem svoj znanstveni rokopis, katerega objava bo na žalost verjetno prepozna glede na vedno večjo grožnjo zaradi hitrega širjenja zelo nalezljivih različic. Zato sem se odločil, da na Linkedinu objavim povzetek svojih ugotovitev in svojega osrednjega govora na nedavnem vrhu o cepivih v Ohiu. Prejšnji ponedeljek sem mednarodnim zdravstvenim organizacijam, vključno s SZO, priskrbel analizo trenutne pandemije, ki temelji na znanstveno utemeljenih spoznanjih o imunski biologiji Covida-19. Glede na stopnjo nujnosti sem jih pozval, naj upoštevajo moje pomisleke in sprožijo razpravo o škodljivih posledicah prihodnjega “virusnega imunološkega pobega”. Za tiste, ki niso strokovnjaki na tem področju, prilagam spodaj bolj dostopno in razumljivo verzijo, v kateri opisujem ta zahrbtni pojav.
Čeprav ni več časa na razpolago, do zdaj nisem prejel povratne informacije. Strokovnjaki in politiki molčijo, medtem ko so očitno še vedno pripravljeni govoriti o pravilih sproščanja za preprečevanja okužb in “spomladanski svobodi”. Moje izjave temeljijo na ničemer drugem kot na znanosti. Nasprotovala jim bo samo znanost. Medtem ko lahko človek komajda izreče kakšno nepravilno izjavo, ne da bi ga vrstniki kritizirali, se zdi, da znanstveniki iz elite, ki trenutno svetujejo našim voditeljem, raje molčijo. Predloženo je bilo dovolj znanstvenih dokazov. Na žalost po njih ne posežejo tisti, ki imajo moč ukrepati. Kako dolgo lahko ignoriramo problem, ko obstajajo množični dokazi, da virusni imunološki pobeg ogroža človeštvo? Težko rečemo, da nismo vedeli – ali pa nas niso opozorili.
[img]https://i.postimg.cc/KzBPGbDG/billy-boy-by-by.jpg[/img][/url]
https://www.facebook.com/101017414921399/photos/a.101050924918048/315466090143196/