Prevaran in samovsecne zenske
Prevaran. Zakaj zenske gledajo tako nase nemislim vse zenske ampak v taki situaciji sem … Ceprav hoce na vsaki nacin nazaj k meni samo vseeno ceprav je koronavirus in je tezko it v druzbo zaradi tega pa tudi nebom biuso nazaj uzev… Opazam da ceprav nocem nic slabega povedat da dolocene zenske kar zelo gledajo nase ne na skupno zivljenje
Mah ne bod no poln katoliških naukov. Včasih prevaranje vnese pozitiven preobrat v zvezo. Imel sem bivšo, z katero sem hodil nekje slabo leto do takrat. Takrat sem komaj spoznal, kaj je vest. Ženska se je naenkrat pričela jokat in me objela. Trdila je,da mi more nekaj resnega povedati. PA sem mislil, da je kdo umrl, ali da želi vsaj glede na njeno reakcijo končat zvezo. No nahto je v ihtenju povedala, da me prevarala…In sem jo tolažil jaz. NAto sva imel naprej odnos super še dobri dve leti. In do razhoda, ko so se najine želje in pogledi na svet tako razlikovali, sva sklenila, da se nekak bolj kot ne sporazumno razideva, čeravno je bila ona bolj za to, kot jaz. Vedno mi je govorila,da sem dober človek, a sem tako drugačen od nje. No skratka, hočem reči ni prevara nič vplivala na odnos. Ženska je bila pol ŠE BOLJŠA. Mela me v dobri luči in tut v pojsli bila še boljša. KAj pa svingerji pa to. Dajte no…….PA pi…a se v 100 letih znuca komaj za debelino bukovega lista pravijo stari ludi…MAh ne zato razdirat vez ljudi božji no. Še manj pa vzganajt nekih hudih panik. Če se moja res mela fajn in ji to bilo vse kar res želi v življenju, pa naj ji bo, če že ne prinese tripera domu.LP
Forum je zaprt za komentiranje.