Prevaran na spletnem portalu za zmenke ROKA.LOL
defender, 18.01.2025 ob 01:57
Moj mejl
[email protected] ce bi katera rada poklepetala
Od kod si?
Če je kakšna za hot chat, c2c,… mi lahko piše na [email protected]
lukanovak, 13.01.2025 ob 06:24
Pozdravljeni,
Rad bi vam opisal svojo izkušnjo in vas opozoril. Na spletnem portalu za zmenke ROKA.LOL sem ustvaril račun pred božičnimi prazniki. Začel sem spoznavati ženske, vse je bilo v redu, in 27. decembra me je kontaktirala A** K****. Ure in ure sva si pisala, začela sva načrtovati skupno prihodnost in podobno. Določila sva datum prvega srečanja v živo, ki naj bi bilo v nedeljo, 5. januarja.
Vse je bilo v redu, dokler mi v petek ni napisala, da je prejela poziv k takojšnjemu plačilu 3000 evrov. Povedala mi je, da bi morala danes prejeti plačo, vendar so ji v podjetju rekli, da bo denar prejela šele naslednji dan. Vprašala me je, ali ji lahko do nedelje posodim ta denar, in obljubila, da mi ga bo vrnila na srečanju. Strinjal sem se in ji nakazal 3000 evrov.
Po tem sva se še nekaj časa pogovarjala, nato pa je rekla, da mora končati. Od takrat naprej nimam več stika z njo. Prevaran sem bil za 3000 evrov.
Ali obstaja kakšen način, da poskusim dobiti svoj denar nazaj?
pa kako moraš biti neumen, da neznanki, ki je nisi še nikoli videl, za katero niti ne veš ali je sploh ženska posodiš 3000.
Kar tako….
OMG
Stran je lažna,polna z virusi.Scamadwiser odsvetuje ker so virusi in scam,chrome blokira povezavo,antivirus preprečuje viruse.
Nato bomo pa spet brali kako so naivni slovenci ostali brez denarja in so jim bile ukradnjene identitete.
Redirect: rokalol is redirected to espaceflirt full of viruses
Varujte se.
LAŽ, 19.01.2025 ob 06:27
Stran je lažna,polna z virusi.Scamadwiser odsvetuje ker so virusi in scam,chrome blokira povezavo,antivirus preprečuje viruse.
Nato bomo pa spet brali kako so naivni slovenci ostali brez denarja in so jim bile ukradnjene identitete.
Redirect: rokalol is redirected to espaceflirt full of viruses
Varujte se.
Si prepričan, da si obiskal pravo stran? Ravno sem preverila in vse deluje brez težav. Uporabljam brskalnik Chrome in nič ne blokira povezave. To stran uporabljam že nekaj dni in nisem imela nobenih težav.
Ali res govoriš o naslovu: https://roka.lol ?
Lahko kdo preveri in pogleda?
maya2006, 19.01.2025 ob 09:45
Si prepričan, da si obiskal pravo stran? Ravno sem preverila in vse deluje brez težav. Uporabljam brskalnik Chrome in nič ne blokira povezave. To stran uporabljam že nekaj dni in nisem imela nobenih težav.
Ali res govoriš o naslovu: https://roka.lol ?
Lahko kdo preveri in pogleda?
Tudi meni ne odpre,brskalnik mi prepreči povezavo.Sumljivo je tole.
Hallo Janezi, 19.01.2025 ob 11:11
PAZI!
Stran od vseh povezav in nasvetov posameznih NOVIH uporabnikov!
Preveri sam. Popolnoma novi profil+ slika. Komentiral le na ta post…. 🤔🤦
Očitna kampanja skemerjev!!
Tudi meni stran ne odpre,antivirus blokira dostop do strani.Najebali so tisti ki nimajo AV in so klikali strani.Janezi so spet najebl ga.