Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prevaranta iz Slov. Bistrice

Prevaranta iz Slov. Bistrice

Pozdravljeni vsi skupaj. Pozna kdo mogoče Rudija Prosenjaka in Rebeko Mohorko?

Me zanima, ker sta navadna prevaranta pokvarjena. On je iz Slovenske Bistrice, za njo pa mislim da je iz Pragerskega. Sta me ogoljufala za kar krepko denarja. Delujeta skupaj in prek facebooka iščeta naivne moške predvsem, pod pretvezo, da bi se ona rada spoznala z njimi bolje in da išče zvezo, na koncu tak nič ni iz tega, samo prevara, tako da pazite dobri ljudje. Če kdo kaj ve bom vesel kakšnega odgovora.

Čak, kva, a zdaj imamo že v Sloveniji nigerijske prince? :))

Kako sta te kar ogoljufala? A si vsaj porival to Rebeko? Sta te izsiljevala s posnetki?

kar tako ja, dal sem jima denar, ker sta rekla da gre za neko posojilo in bom potem začel dobivati denar nazaj čez pol leta, skratka podn od podna sta ta dva človeka, manipulirata z ljudmi zelo dobro

haha  meni sicer denar že dolgo ne predstavlja noben faktor v življenju ampak vseeno ,če ga že tako razmetavaš ga pošlji še meni.100% obljubim ,da bom vse dal naprej v dobrodelne namene in je za vse win win situacija

Odgovor na objavo uporabnika
JokerX90, 25.05.2025 ob 20:48

kar tako ja, dal sem jima denar, ker sta rekla da gre za neko posojilo in bom potem začel dobivati denar nazaj čez pol leta, skratka podn od podna sta ta dva človeka, manipulirata z ljudmi zelo dobro

Naivnost in pogoltnosti hkrati.

Je pa tole zrelo za prijavo na policijo.

Pojdi na policijsko postajo in naredi prijavo goljufije.

Zlato pravilo se glasi: ce se slisi predobro, da bi bilo res, potem ni res !!!

Ker, ce bi bilo res, bi vsak to zase prihranil in ne drugim omogocil, halo! 🙂

Pa nobenmu ne pade kar tako denar z neba, vsaj ne na legalni način! Pamet v roke

Odgovor na objavo uporabnika
no way, 25.05.2025 ob 23:38

Zlato pravilo se glasi: ce se slisi predobro, da bi bilo res, potem ni res !!!

Ker, ce bi bilo res, bi vsak to zase prihranil in ne drugim omogocil, halo! 🙂

Pa nobenmu ne pade kar tako denar z neba, vsaj ne na legalni način! Pamet v roke

To je res. Da te kar ena pička kliče, da hoče fukat s tabo je malo sumljivo. Razen če si res David Coverdale 🙂

New Report

Close